Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiši Trolle, kašli na to. Zase se tady řeší Alžběta a konzole vs. PC... je to po sté nutný?

Kdyby se radši řešila deliciózní šestečka pro Modern Samefare 3 a pěkná sedmička pro War in the North se kterou po dohrání hry vřele souhlasím.
  • Podívej se na ten dráp vole. Hra ti to sama i řekne v deníku toho bandity...

Edit: Sorry, spletl jsem se... ty jsi se k drápu a té těžší hádance s třemi kruhy na konci ani nedostal... tahle s tou pákou je stupidně jednoduchá, tu si vyřeš sám.
  • neni nekde kompletni navod na Skyrim? jsem u nejaky paky a kdyz za ni zatahnu tak tam litaj otraveny sipy a zrejme musim nejak nakombinovat ty otacejici se kameny se znakama hadu a slepic...jen nvm spravnou kombinaci *11*
  • Miroo_CZ
    A já už začínal mít strach že se denska neukážeš..!
  • Trol.diskuzni
    Alžběta už nějakého bouchače prej má... Odhaduju, že tu cenzuru na zdejších diskuzích (v případě jakékoliv kritiky moderátorky) má na svědomí právě on (potažmo jeho gang) a chudáci redaktoři jsou jen oběti, jež si chrání své zadky tímhletím "výpalným"... *5*
  • Alzbetka ja te miluji chci te za zenu *14* si nejhezci holka na svete *14*
  • Voucher na odtučňovací kúru?Mě teda tlustá vůbec nepřipadá.
  • Trol.diskuzni
    Ta skrytá identita je proto, abys měl tentokráte těch mínusek 200 za svůj trefně mířený nick, anebo snad s vévodkyní Kate doopravdy valíte Modern Warfare 3 ve volných chvílích? *5* *5* *5*
  • no to byl teda nudnej dil a takovy trapny hry to nekdo hraje? *1*
  • A to já si myslel, že to nemyslíš. Tak to promiň.
  • Nemá niekto záujem?: http://pc.bazos.sk/inzerat/11477696/ASUS-GT440-DI1GD5-1GB-
    DDR5.php
  • a nezapomente ze kompletne celý dobrý pc je tech 25k
    a ps3 stalo 13000 a taky si musí krome her koupit televizi řekněme v těch časech tak za 18000
    ALE vsichni ví proč vsichni obhajují hry na pc *1* *1* kdyby to bylo na konzole lehký jak na pc tak uz je mam davno doma
    a nekecejte, ze kvuli tomu stale nemate doma pc
  • Miroo_CZ
    No táák Jindro zjev se! Ať je to tenhle týden další rekord..!!!
  • Trol.diskuzni
    Si děláš *1* *1* *1* LOL, se poseru... *15*
  • Mechwarrior_bw
    samozrejme, ja som kupoval stroj v roku 2007, od tej doby som upgradoval iba grafickú kartu a základ nebudem musieť meniť ešte asi 2 roky. Napokon dnes človek postavý stroj schopný rozbehnúť najmodernejšie hry aj za cenu dvoch PS3... situácia keď herný stroj stál minimálen 25 tácov sú pekných pár rokov preč.

edit: navyše je treba porovnávať ceny korektne, tí čo kúpili PS3 v roku 2007-8 za nejakých 12-13 tis. teraz darmo argumentujú že veď teraz stojí len 6 tis. keďže za ňu reálne vysolili dvojnásobok.
  • Trol.diskuzni
    Přesně to jsem psal... 5 hodin příběhu a 500 hodin vaty... Jenže samozřejmě, místní experti to budou prohlašovat za nejlepší hru herní historie... Ach jo, zaplaťpánbůh aspoň za toho Dana Vávru, kterého beztak nevzali do podcastu jen proto, aby jim tam ten jejich chvalozpěv nerušil. *5*
  • God-of-War
    ty si kus vemena *1* tobě se můžu jen smát... reakce na puni
  • "Dnes jsme vylezli z herních kopek?" To si snad děláte p*del, ne?
  • Jazz
    Jo, Skyrim se dá dohrát za nějakejch 5 hodin, ale přece my milujeme tu vatičku kolem! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit