Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tím Vojtíkem jste doopravdy trochu přepískli... jako Tukana a Bětku mám rád, pořád taky, ale tohle mi přijde jako absolutní krok mimo "(ne)profesionality" pořadu... Vojtík by se nehodil ani do místního fightclubu ani do nějákého LEVEL TV či Volejte šefredaktorovi, natož do TV? jako Cool sleduju rád, je to zaměřené pro mladší publikum, ale aby ještě začali lidi trollovat ve fajn pořadech a v televizi kam to podle mě nepatří, je na mě trochu moc.. :) ať si trolluje na youtube či streamu, ale co je tohle kruci?
    • Vždyť to byl jen vtip do silvestrovskýho dílu, nic víc...
      • V tom případě hodně nepovedený vtip. Byl tak trapnej, že se tomu nedalo ani smát. Skoro mi ho bylo líto. S legrací to nemělo vůbec nic společnýho, spíš chce někdo zničit pořad Re-play :) Nic horšího už tam dát nemohli.
      • ok beru na vědomí... ale já se cítil dost trapně, když jsem to viděl... nepovedené záběry mi přišly třeba fajn, ale tohle prostě ne :)
  • Děte někam, recenze na Postal je skvělá - zábavná a přitom tuto nadmíru stupidní "hru" jasně představuje...
  • GlaDOS
    Vůbec se mi nelíbí, jak se Re-Play snaží zavděčit dětské části publika, i když je docela velká. Dokazuje to nasazení trapného Vojtíška a v sobotu to bylo zase video se "vtipnýma" bugama, které bylo stáhnuto z jakési zapadlé části youtube. Slibují rubriku retro ale mám pocit, že pokud to půjde takto dál, bude v každém dílu zase něco vtipného z youtube a nebo retro ve stylu "tři roky stará hra je vážně opravdu tvrdé retro. Děti si nebudou stěžovat tolik na grafiku a my můžeme říct, že pár let staré hry jsou úžasné a považujeme je za opravdové retro."
  • Pan_Klobouk
    to all: predem a zpetne ;) jeste sorry za zasirani diskuse off-topicem, i kdyz dole se vlastne taky resil recenzent vtipalek a druhy, coby herni guru vsehomira. Takze co tady je a neni off-topic?
    Nicmene RP si IMHO nesmi dovolit (jakozto seriozni a nejsledovanejsi cesky TV herni porad) zabit jakoukoliv hru hodnocenim 0/10 a jeste rustinou, jen tak z legrace. Viz co jsem psal pro Irwin-a (dlouhy vyvoj, firma i vydavatel v tom ma penize, dovoz do CZ a lokalizaci tez nelze vyloucit...). Tohle si muze "dovolit" nejake bezejmenne jelitko na Youtube a ne TV Prima spolecne s Tripsi.
    • Proč by si nemohli dovolit recenzovat ruskou verzi hry, proboha? To by nemohli recenzovat ani polovinu konzolovek, protože ty zas bejvaj v angličtině...A jakej má vlastně lokalizace vliv na kvalitu hry?

      Mimochodem, to, že se někdo za půl roku může rozhodnout, že to sem doveze a přeloží, jim může bejt celkem jedno. Maj právo na hodnocení 0/10 jako na jakýkoli jiný. Zrovna u hry kvalit Postalu je to imho celkem adekvátní hodnocení.
      • Pan_Klobouk
        Tobe porad unika pointa. Recenzuji se ty verze her, jake se tu prodavaji. Vetsinou anglicke, obcas s ceskou lokalizaci. Ale znas nejakou hru, ktera byla dovezena a prodavana v rustine? Kvalitu hry lokalizace samozrejme nevylepsi, respektive muze ji lehce pomoct - pokud je dobre provedena, kdo si netroufa na original, vezme rad za vdek cestinou.

        A jak uz podotknul Smejki, at si kazdy hodnoti jak chce, ale musi to zduvodnit. Z RP Postal recenze se divak pomalu nic nedozvedel, nevi o cem hra je, ani jak se hraje, co je dobre, co se nepovedlo... blabolili jen cosi o odpadu, zvraceni a dali nula bodu. Proc? Spatne se to hraje? Ovlada? Ma to technicke nedostaky? Grafiku jak z roku 2000? Proc je to nejhorsi hra na svete?
        • Walldstein
          a víš proč to blábolí? No protože měli ruskou lokalizaci, takže byl zázrak že vůbec našli tlačítko pro start nové hry. Položka jako Objectives jim zůstala ukryta v azbuce, nemluvě o jejím obsahu, takže jako pokus o silvestrovský žert prosim, ale jako recenze? Navíc místo vyhrabávání vOJTÍŠKA měli na youtube ukecat Sterakdaryho (Sophy.cz) který dokáže komentovat vtipně...
    • smejki
      co??? jakýkoliv recenzent si tohle musí umět dovolit bez ohledu na médium a jeho význam.

      co si ale nesmí dovolit je napálit nulu a nebýt schopen to jakkoliv obhájit. To je to, co se tu stalo a co je špatně.

      Dobře... když už nechci někomu kazit kšeft, tak o něm mlčím, a ne že to přibarvím, abych nikoho neurazil.
  • Pan_Klobouk
    pro Irwin-a, opet doslo vlakno: Ano pisu to sem, mam snad jeste lezt na jejich stranky? Games jsou (byli?) ofiko partner RP a co tyden tady RP nahazuji. Pokud to beres jako plivani a za necimi zady, budiz. Ackoliv lidi z RP chodi i sem. A smal jsem se tem duvodum (nemame radi Rusy - sorry, ale tobe to prijde normalni a logicke?), to na upresnenou. Diskuse beru stejne spis jako formu zabavy, tezko kdy neco vyresi a tezko se v nich doberes nejakeho vysledku, nebo pravdy. Ostatne uz ten muj prvotni post byl dost ironicky a jeste se smajlikem, ze.

    Se zbytkem co pises vlastne souhlas, zdejsi vydavatele s RP pocitaji (aby ne, jsou nejsledovanejsi TV porad a porad IMHO lepsi nez GP) takze je jasne, ze jim posilaji hry na recenze a mozna i prednostne (je to prece televize!) nez jinym mediim. To ale s Postalem 3 az tak nesouvisi. Ten zde zastoupeni (zatim) nema a donedavna existoval opravdu jen v ruske mutaci. Takze? Z domacich distributoru ho RP nikdo poslat nemohl a pokud ho nemaji primo od Running with Scissors/Akelly (ti by ale zase jen tezko posilali verzi v rustine) pak pripada v uvahu jen koupe v Rusku nebo nelegalni cesta.

    A kdyz uz to takhle dopodrobna a smrtelne vazne resime, jeste nikdo tu vtipne nezduvodnil proc poustet na obrazovku CZ televize hru s ruskym dabingem a v azbuce? Je RP seriozni herni porad? Mam dojem, ze ano, nebo si na to tvurci alespon hraji. Prijde vam (mysleno vsem tady) seriozni smaznout Postal 3 hodnocenim 0/10 (nehral jsem, ale nejhorsi hra na svete to snad neni?) a jeste to cele zabit rustinou? Co kdyz nekdo mel v planu to dovezt? A treba i pocestit? Treba ta hra je spatna, ale stala uz hodne penez a podobnym forem (haha, mame silvestra, charaso? postal, sto takoje? 0/10!) sabotovat neci praci a podnikani... opravdu to RP a vsichni co ho tu obhahuji mysli vazne?
    • Už bych toho pomalu nechal, ale ten tvůj poslední odstavec... No jasně, že to myslí vážně! O čem to mluvíš, proboha? Jasně, že i na Postalu se někdo určitě nadřel a někdo do toho dal peníze. A proto to nemůže být špatná hra? Proto nemá mít mizerné hodnocení? Protože by to mohlo někomu sabotovat práci? Vždyť to už se tu bavíme o podstatě kritiky... to mají podle tebe každé blbosti všichni dávat 6+, protože by to třeba chtěl někdo prodávat? Na jednu stranu jeho mínus, Akella určitě dobře věděla, co platí, na druhou stranu bych zase recenze nepřeceňoval. To, že to dostalo 0 neznamená, že si to nikdo nekoupí. Ostatně recenzí je na internetu víc. Například IGN nenechalo na hře nit suchou, dalo 55(!!) a v podstatě ocenilo příspěvek Postalu k diskusi o svobodě slova. WTF????
      • Pan_Klobouk
        Ani tady si tak uplne nerozumime. Pokud je hra spatna, dostane nizke skore a nikoho nezajima, ze vydavatel na tom prodela, firma krachne a ten mily grafik, co se na tom nadrel, bude mit jen dluhy. To je riziko povolani/podnikani a ve vysledku jejich chyba a problem - meli udelat/vydat lepsi hru. Ale RP mel Postal zhodnotit realisticky a seriozne, ne odstrelit jen kvuli tomu, aby byla svanda a aby ve specialnim dilu bylo veselo.
        O tom jsem mluvil a to IMHO neni v poradku - viz vyse. Nerekli poradne o cem hra je, co je na ni spatne a proc takove hodnoceni. Protoze co je 0/10? Co ma znamenat? Ze hra ani nesla spustit? Ovladat? Ze byla samy bug a vecne padala? Ze misto grafiky byla tma a misto zvuku ticho?

        Osobne snad nepamatuju hodnoceni 0/10. Nikde. I ten nejvetsi odpad typu Popelari dostane alespon 2-3/10. Protoze je to sice hrozne, ale porad je to hra, ktera alespon minimalne funguje, dva hrace ze sta treba muze chvili bavit, grafika ac zaostala tak nejak nastinuje co ma a zvuky, prestoze smesne, trochu zni jako popelari pri praci. To byla pointa, pokud chtel RP ukazat nejhorsi hru na svete, meli si nejakou svoji nafejkovat, natocit a tu pak strhat. Ne vzit skutecny produkt (byt zjevne ne moc povedeny) a bavit se na jeho ucet. Takhle se prece jakekoliv medium nemuze chovat ani na silvestra? Proto se ptam, jestli to mysli vazne?

        BTW souhlas, hodnoceni (tim spis v nasi male kotline) nema vliv absolutne na nic. Prodeje tu mame zalostne a pochybuju ze nekdo nakupuje podle cisla ktere videl tady nebo tamhle. Na druhou stranu jestli IGN dalo 55% a dle tebe "nenechalo na hře nit suchou" chtel bych videt spatnou hru dle nich. To docela nadhodnocuji, ne? Totalni kritika a 55, lehky nadprumer?
  • Pan_Klobouk
    Diskusi jsem jenom prolitnul, ale to se nikdo u Postalu 3 (krome kvality "recenze" a udelenych 0/10) nepozastavil nad zjevnou skutecnosti, ze ji zmakli z ruske wa*ez verze? To se muze, tohle? A jeste do televize? ;)
    • prosimte proc tu hvezdickujes slovo warez ? to je sproste nebo protizakone to napsat normalne ? lidi probudte se stejne polovina z vas (vcetne me) si nejakou hru sem tam stahne (minimalne pro to ze demoverze uz se prakticky nevydavaji) tak si tu nebudem hrat na nevinatka :) spatne by bylo kdyby nekdo warezeni propagoval ale bat se napsat i to slovo to je zase druhy extrem
      • Pan_Klobouk
        Kolego klid, zanech konspiracnich teorii, hvezdickuji preventivne a hvezdickuji od doby, co jsem musel prvne hvezdickovat. Ne vsechny vyrazy jsou zde na foru totiz povoleny. Netusim, zda warez, WAREZ patri mezi ne, ale prevence... jsem zvedav, jestli tohle proleze. Se zakonem ani svedomim to nema co delat, kdo rika, ze nikdy nic nezpiratil, pirati dodnes.
    • ty seš ale trolo, ruská verze neznamená automaticky warez, hlupáčku... se podívej na ruskej steam, maj o 50% nižší ceny a liší se tam i data vydání, prostě jinej region / jinej mrav..
      bez důkazů někoho napadej.. plesk!
      • Pan_Klobouk
        Spis mi zkus vysvetlit, proc RP recenzuje hru v rustine? Ano, vysla tam driv, ale v dobe recenze uz byla k mani i v EU a predpokladam, ze anglicky? Takze?
        • No jo, příště je potřeba se pozastavit, proč recenzují hry v ANGLIČTINĚ. To bude celé nějaká levota, to je jasný... Respektive teď jsem nějak zapomněl - mezi těmi jazyky je přesně jaký rozdíl? Kromě toho, že ty neumíš rusky a oni ano? *5*
          Btw Postal III vyšel nejprve v Rusku, na objednávku Akelly, která vývoj platila. U nás to, pokud vím, nikdo oficiálně nedistribuuje. "V době recenze" myslíš včera, když dali na web reprízu pořadu, nebo před třemi týdny, když (tipuju) museli mít recenzi hotovou, aby mohla jít na Silvestra do televize? *7*
          • Pan_Klobouk
            Hele ja se jen pozastavil nad tim, ze tohle je snad prvni recenze hry, ktera zatim nevysla ani u nas, ani ve svete a v dobe recenze (jak to asi myslim? ze by v dobe, kdy to autor hral a recenzoval? prestoze nekteri tu vyjadrili obavu, zda-li hru vubec videl, informacne to bylo hodne vyzivne) byla k dispozici pouze v Rusku a na wa*ezu. Procpak RP podobne horlive a zavcas nerecenzuje i jine hry? V rustine, nemcine, francouzstine?

            Co se ale musi nechat, RP nejakou popularitu a fanousky asi mit bude, docela se bavim nad mnozstvim tech "zachrannych" hypotez (a nekdy hodne legracnich) proc to bylo rusky a v azbuce. Protoze RP si hry na recenze kupuje a kupuje je v Rusku, jelikoz usetri. Protoze spatne hry chce zvlast zesmesnit a jak lepe, nez ze je hraje rusky, Rusy prece nemame radi atd.

            No nic, ja si budu dal myslet svoje, ale vy neustavejte a vymyslejte dalsi teorie. Kdyz nic, alespon se neco dozvime a zasmejeme.
            • Hele, asi takhle: nepíšeš to jim, píšeš to do diskuse na Games, takže pliveš vcelku anonymně a relativně za zády na ten pořad úplně stejně, jako se ho jiní zastávají, čili jsi stejně k smíchu, jako my *5*
              Jinak v RP mi přijde, že mají recenze velmi brzy, na hitové hry vpodstatě vzápětí po vydání, takže buď jedou z warezu všecko, nebo prostě mají podporu vydavatelů / distributorů, na to bych vsázel spíš. S ruštinou v Postalu na to ostatně upozorňují i v recenzi, že je to úmyslně, já mám například z warezu verzi anglickou už nějakou dobu, tak je to možná naopak: kdyby jeli z warezu, ruskou by neměli, oficiální tehdy jiná nebyla, ha?
            • tak na ně podej trestní oznámení trolo
        • Buh vi, kdy tu recenzi pripravovali. Myslis, ze to hral tri dni pred vysilanim Re-Playe? Vzdyt on to tam snad i rika, ze si to radsi nechali v rustine.. !! Jen z hecu...
        • v EU nevyšla a proč REPLAY recenzuje hru v ruštině? není nic lepšího, než se zeptat přímo nich, nicméně zkus se zamyslet (jestli to půjde....)
          - vysílali silvestrovský pořad (měl být vtipný nebo něčím vyjímečný, proto tam dali i toho morona vojtíška....)
          - možná narážka na Rusy, které my Češi moc v lásce nemáme odjakživa spojené s velmi špatnou hrou...
          - ...
    • Měli ruskou verzi, ale to neznamená, že to byl warez:).
      • Pan_Klobouk
        J4ck0B & USER47: Mate recht, chlapci... mnohem pravdepodobnejsi je, ze si zajeli do Ruska Postal 3 koupit, nebo ye jim ho poslal strycek Vana, nebo ze jim ho poslali Running with Scissors s tim, ze Ceska republika je vlastne Rusko.
        • Nebo že by si ho prostě z Ruska koupili a normálně nechali poslat, protože tam vyšel dřív? *7*
          • Pan_Klobouk
            Vsak tak jsem to taky myslel, ze jim ho poslal strycek Vana = že by si ho prostě z Ruska koupili a normálně nechali poslat. To neni jako "mam to od strycka z Ameriky = stahnul jsem to z wa*ezu", ted ses odkopal. ;)

            I kdyz ale prepnu do seriozniho modu - opravdu myslis, ze to probehlo stylem "mame veliky zajem mit recenzi Postalu 3, kdo vi kdy dorazi do Evropy a jestli se u nas vubec bude prodavat/nekdo ji doveze. Takze musime rychle objednat/nekoho sehnat v Rusku a koupit, prinejhorsim naladime rusky Steam, tu hru musime mit. Tusime ze bude vynikajici = prvni ceska recenze jsou body pro nas. Nebo pripadne tusime ze to bude neuveritelny propadak = naparime tomu 0/10 a vyrobime desne vtipnou silvestrovskou recenzi, to se divaci potrhaji. Tak jako tak to pro nas nebudou vyhozene penize a promrhane usili."
            • Koupit hru z Ruska asi nebude velkej problém, a určitě je to pro tvůrce televizního pořadu schůdnější možnost, než poslat do celostátního vysílání recenzi z warezu.
        • http://steamcommunity.com/stats/Postal3/achievements

          ty seš tak hloupej, až to bolí, to je hra přímo pro tebe!
      • Přesně tak! Pravda je, že u ruských verzí je to dost pravděpodobné, nadruhou stranu si nemyslím, že by Re-Play zašel až tak daleko ;-)
    • A jak si poznal, ze je to warez ? ..prosim te
    • Mně se zdá, že to ani nehráli, koukli na youtube a ohodnotili. Viděl jsem tam hodně podobný video.
      • No hele, jestli vono náhodou to video nebylo ze stejný hry!! *1*
  • Postal vzbuzuje kontroverze, to se teda divím :))
  • CrocoRay
    Při přečtení některých příspěvků v této diskuzi by mě i docela zajímalo, čím si zrovna ten jeden zablokovaný zasloužil zablokovat *4*
    • Nebylo to nic závratného, na diskuzi pod RIPlay klasika. *4*
  • Nenapadá mě jediný slušný výraz, kterým bych ohodnotil toho rádoby vtipného Vojetýho.tíška. Být tam ještě o 15 sekund dýl, tak bych to vypnul. Toho bych chtěl potkat v Postalu III.. pak by mi to přišlo možná chvíli i zábavný!
  • LOL ste z toho vojtíka nejaký nesvoji *1* *1*
    • Já jsem z Vojtíška (Kmocha) nesvůj jako Pohlreich z kečupu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit