Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musím vydržet a nekoupit, protože pak bych byl akorát naštvanej, že musím půl roku čekat na druhej díl...
    • Snad to nebude půl roku, protože já to asi nevydržím.
  • Tak... konec jako obvykle naprosto nečekaný. Výborné DLC, skvělá, ale opravdu SKVĚLÁ Elizabeth a úžasně vypadající Rapture.

Jen tak dál.

PS: spoilery jsou v tomhle případě jako mor, tak pozor
    • Souhlasím se vším, byť mi u infinite moc nesedí akční stránka. Ten příběh je parádní a po dlouhé době se setkávám s DLC, které mi něco dalo
      • Jack1947
        Priklanim se k pozitivnim reakcim, kratke lec vystizne a uz se tesim na druhej dil.
  • Trochu jsem to čekal. Origoš hry sice mám, ale moc se mi to kupovat nechce. Prostě jen devadesát minut a to jsem tam k tomu viděl střílecí pasáže. :(
    • však není spěch, až to vyjde obojí, třeba to bude v nějakým bundlu na steamu, nebo bude na Vánoce sleva na season pass... hlavní je si o tom nic nečíst a nekoukat na videa :)
  • Zkončí to smrtí, kterou bude chtít Booker/Liz ve druhém díle zvrátit nebo něco takového, tudíž si znovu pohrajeme s časem, už to vidim.
    • Tak smrtí to určitê neZkončí!
  • Jack1947
    Hezke, vrati se i Big daddy jedna z oblibenych postav. *4*
  • hezka slečna
  • Pro všechny fanoušky a možné zájemce o koupi: toto DLC je 90 minut dlouhé. Kvalitní, to ano, ale také velmi velmi krátké. Zdroj: recenze na IGN.
    • Keyz
      Strašný. To proběhneš jako nic.
    • Tak fanousci si snad uz davno koupili Season pass ve sleve za cenu nizsi nez tohle 1 DLC... pro ostatni asi bude lepsi pockat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit