Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
26.2.2012 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
vychvalujete ten amalur v recenzii jak keby to bolo epicke najvecie rpg, pritom ste nespomenuli vobec trapne nudne dialogy ktore su zbytocne a staci stlacat jednu vyznacenu vetu ostatne su nepodstatne, hrdina ktory nema dusu nema jazyk ani hlas neviem sa snim stotoznit a citit sa ako hrdina, pribeh tak isto nuda, a questy ani nehovorim stale to iste dokola robim a nic z toho, neznasam tie ulohy typu fedex, preto ostavam pri witcherovi 2 ako rpg naposledy dobre co som hral , amalur som vymazal po 2 hodinach hrania a davam mu 7.0 ,mozno by ma bavil viac keby to naraz nespraskali do seba a vysledok onicom
-
-
To jisté by se s trochou nadsázky dalo napsat i o Skyrimu. Některé questy v Amaluru mě bavily více než ve Skyrimu a naopak. Asi hraješ jinou hru než já, protože jsem ještě nenarazil na nějaký quest, který by se opakoval (pokud k tomu přímo není určen), hlavní příběh je vcelku průměr to ano, ale ani ve Skyrimu to nebyl žádný zázrak.
-
-
dobre dobre ale ja som neprisel porovnavat hry uplne odlisne, hovoril som o vadach amaluru ze ma nebavil a ze ma trapne lahke questy a onicom len poslicka kazdemu robit ,a ano aj v skyrime su take ale tam mas zas nieco ine bavilo, ta atmosfera a podobne, stale su to ale odlisne hry ktore maju len v nazve rpg , proste je amalur hra nenarocna a pre decka ,s takychto hier som vyrastol :D
-
-
Ruku na srdce dohrál jsi Skyrim já se dostal na LVL40 nějakejch 70hodin hraní a hra mě prostě přestala bavit. *13*
-
-
mna skyrim bavil az kym som ho nepresiel tiez okolo level 40 , ptm uz nebolo co robit, ale hral som ho moc dlho a robil som kazdy quest okrem hlavnych a bavilo ma to , ale po prejdeni hry uz nie ,amalur ma bavil hodinku dve zozaciatku kym som nezistil hlavne chyby ,akoze neni to zla hra to nehovorim, ale na mna je moc jednoducha , je to len hra v tomto hernom suchu kym nepride ME 3 , lebo ani syndicate neni bohvie co ale stale ma bavi lebo mam rad ten svet buducnosti ako aj deus ex novy :)
-
-
-
-
Hmmmmm třeba takovej hrdina ve Skyrimu toho taky moc nenamluvil *13*
-
-
to ano ale ovela lepsie sa to hralo, vyzeralo,spravalo, ako pokracovanie predoslich elderov, tam tiez nikto nehovoril boli sme nemi a vzdy to bola hra roku , amalur je nieco nove a pritom zaspalo dobu ako som spominal hlavne ma tie nudne questy nahnevali, a linearne dungeony neviem proste treba na hre pozerat aj na tie horsie veci ktore robia hru hrou a nie to ze to ma dobre kombá a velku mapku tak to bude dobra hra
-
-
-
Recenze Kingodms of Amalur: Reckoning je super a hlavně dostala lepší hodnocení než na GAMES.cz *2*
-
-
ja sem to naistaloval a po minute hrani odistaloval :D
-
No to nic nemění na tom že je amalur hova*ina *8*
-
A to vypovídá o čem, jestli se můžu zeptat?
-
-
že je to dobrá hra
-
-
Jo, ta se mi taky líbila a přišla mi trefná.
-