Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
26.2.2012 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
mm aspon by byl důvod ho kupovat při tom rychlým cestování..
-
jestlY *16*
-
Boj na koni by jistě byl pěkný... Otázkou jestli to nebylo pak trošku easy. Přece jenom AI je na standardní úrovni...
-
Doufejte v mody.
Připomíná mi to jeden obrázek, co jsem viděl. Prostě napůl plná sklenička vody a popisky jak to kdo vidí.
Optimista - napůl plná.
Pesimista - napůl prázdná.
Bethesda - dolijte si druhou půlku sami.
Pak tam byli i další herní studia atd. a bylo to docela vtipné a trefné.
Bohužel teď ten obrázek nemůžu najít. -
http://www.youtube.com/watch?v=xvZJ5l7VHoo
-
Ruku na srdce dohrál jsi Skyrim já se dostal na LVL40 nějakejch 70hodin hraní a hra mě prostě přestala bavit. *13*
-
Jestli Spitfire uslyším ještě jednou tak někoho zabiju... Btw v 1:30 ve znělce je záběr se zaklínačem jak ladně tancuje mezi nepřátelama a jednoho po druhém je vraždí. Co je to za video? dvojku jsem dohral 2x ale tenhle filmeček jsem nějak nezaznamenal, hoďte sem někdo odkaz na celé video...
-
ten boj na koni byl taky hodne v poho
-
dobre dobre ale ja som neprisel porovnavat hry uplne odlisne, hovoril som o vadach amaluru ze ma nebavil a ze ma trapne lahke questy a onicom len poslicka kazdemu robit ,a ano aj v skyrime su take ale tam mas zas nieco ine bavilo, ta atmosfera a podobne, stale su to ale odlisne hry ktore maju len v nazve rpg , proste je amalur hra nenarocna a pre decka ,s takychto hier som vyrastol :D
-
To jisté by se s trochou nadsázky dalo napsat i o Skyrimu. Některé questy v Amaluru mě bavily více než ve Skyrimu a naopak. Asi hraješ jinou hru než já, protože jsem ještě nenarazil na nějaký quest, který by se opakoval (pokud k tomu přímo není určen), hlavní příběh je vcelku průměr to ano, ale ani ve Skyrimu to nebyl žádný zázrak.
-
A nebo prostě ví, že se tady Re-Play objeví někdy přes víkend a tak to jednou za čas čekne.
-
Je bez prace, v zadny skole ho nechteji, bydli u mamy, ktera ho zivi a stale mu plati pripojeni k internetu?
-
Hele, jak ty vlastně stíháš každý týden / den / měsíc obepsat fóra všech pořadů / časopisů / filmů, které nesleduješ / nečteš / nejdeš na ně, abys to všem sdělil? Asi musíš psát fakt rychle a bejt děsně dobrej v internetování, máš můj obdiv! Hlavně dík za info, normálně jsou diskuse trapný, píšou do nich lidi, co mají o věc nějaký zájem a je hrozně osvěžující přečíst si konečně podnětný příspěvek od člověka, kterého ten který fenomén absolutně nezajímá... *7*
-
Ty jo boj s kopím bych do Skyrimu bral *4*
-
to ano ale ovela lepsie sa to hralo, vyzeralo,spravalo, ako pokracovanie predoslich elderov, tam tiez nikto nehovoril boli sme nemi a vzdy to bola hra roku , amalur je nieco nove a pritom zaspalo dobu ako som spominal hlavne ma tie nudne questy nahnevali, a linearne dungeony neviem proste treba na hre pozerat aj na tie horsie veci ktore robia hru hrou a nie to ze to ma dobre kombá a velku mapku tak to bude dobra hra
-
Ty woe, co to je za trapný začátek? Já myslel, že tohle se už praktikuje jen ve stupidních amerických show, aby diváci začali jásat pokaždé, kdy moderátor či dramaturg dá znamení... *11*
No dál jsem se radši nedíval, ostatně jako každý týden. *5* -
Hmmmmm třeba takovej hrdina ve Skyrimu toho taky moc nenamluvil *13*
-
vychvalujete ten amalur v recenzii jak keby to bolo epicke najvecie rpg, pritom ste nespomenuli vobec trapne nudne dialogy ktore su zbytocne a staci stlacat jednu vyznacenu vetu ostatne su nepodstatne, hrdina ktory nema dusu nema jazyk ani hlas neviem sa snim stotoznit a citit sa ako hrdina, pribeh tak isto nuda, a questy ani nehovorim stale to iste dokola robim a nic z toho, neznasam tie ulohy typu fedex, preto ostavam pri witcherovi 2 ako rpg naposledy dobre co som hral , amalur som vymazal po 2 hodinach hrania a davam mu 7.0 ,mozno by ma bavil viac keby to naraz nespraskali do seba a vysledok onicom
-
že je to dobrá hra
-
A to vypovídá o čem, jestli se můžu zeptat?