Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
5.2.2012 | Redakce Games.cz
62 příspěvků
-
Hergot, at ti moderatori prestanou pusobit tak strasne umele. Mikulas se jeste da zkousnout, i kdyz je to taky hrozny, ale Alzbeta to je uplna katastrofa.
-
-
Alžběta je jediná kdo ten pořad drží na vodou, bez ní by ten pořad ztratil polovinu svého diváckého publika. *1*
-
-
Ty voe, běda Běta... Vždyť je úplně marná (a nebo se takovou aspoň sama dělá). *7*
-
Smutná pravda.
-
-
Ty fakt myslíš, že se na to půlka lidí dívá kvůli ní?
-
-
Par Fightclubu zpet padla v dotazech otazka, jestli nektery z hostu navysuje sledovanost resp. poslechovost podcastu. Odpoved Martina Bacha - kdyz tu byla Alzbeta sledovanost streamu byla o 40% větší. Dle mého názoru to není u Replaye jiné. Myslim ze kvalite poradu by prospelo kdyby moderoval klidne Mikolas (pokud by si ovsem odpustil ty krecovite vstupy, ktere praktikuje uz od dob Scorelive) a pribral k sobe nekoho opravdu zapaleneho do her. Nekoho kdo treba hraje vice jine hry nez Mikolas a diva se na to jinou optikou, zaroven ale aby si byli v te moderatorske dvojici rovni. Na druhou stranu ale rozumim tomu ze by sla sledovanost dolu.
-
-
Ono nejde moc o to jestli ten podcast s ni je slaby. Pamatuju si chat u streamu podcastu, kdyz tam byla Alzbeta poprve. Slovo "kozy" tam bylo napsano zhruba 100x behem minuty. Myslim ze vetsina lidi co to tenkrat sledovala ani moc nepostrehla obsah toho podcastu, ale sledovali jen Alzbetu a chat. Jinak souhlasim s tim, ze nejlepsi podcasty jsou Polacek, Grygar, Bach (i kdyz ten mi nekdy prijde ze tam vic spi nez mluvi) + host ktery ma co rict.
-
Jo, na tu otázku si pamatuju... Ale moc tomu nerozumím, podcasty s ní patří vždycky k těm nejslabším. Naopak nejlepší je, pokud se sejde trio Poláček - Bach - Grygar + nějaký zajímavý host.
Suverénně nejlepší FIGHTCLUB byl, jak pánové Bach a Poláček to prali do Vávry zleva-zprava, jaký je ignorant a fabulátor, a Grygar se u toho jen chlamal do kamery *1*
-
-
Po zvážení jsem změnil názor.
Část lidi ale možná ano.
-
-
-
-
-
Už ani soutěže nejsou ... a budou ?? Ani včera na Prima Cool nebyla soutěž *7* grrrrr
-
Totalní nářez!!!
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2
vice na
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/
*16* -
Tenhle díl byl slabší, ale viděl bych to spíš na herní sucho, než špatně odvedenou práci.
Jinak k moderátorskej dvojici..Mikoláš je v pohodě, myslim že hrám rozumí a mluví k věci.
Bětka má taky dobrý nazory, ale furt mi tam přijde spíš na oko a spíše nechává mluvit Mikoláše. Ale jinak se celkem dobře doplňují. -
To je divný, že pořad nic moc když hlavní recenze je na tenis a strategii, kterou asi sotva kdo z vás tady hraje. Ten pořad je o recenzích ne o zábavě kterou dělaj moderátoři:-)
-
-
Ty se ve svém životě dobrovolně připravuješ o spoutu skvělých věcí, věř mi. *7*
-
Serie Anno je legendarni. A stale skvela. I kdyz je pravda ze mladsi uz maji jiny vkus. Ono stavet si mesta na ostrovech a obchodovat, bez temer jakekoliv akce,to pro dnesni hrace neni. Musi se tam i premyslet :)
-
-
A jenom mala poznamka k recenzentovi,ktery tvrdi ze Anno je lehci nez predchozi dil. Opak je pravdou. Zatimco Anno 1404 me nikdy nenutilo stavet za jine ''frakce''(v Anno 1404 ve skutecnosti zadne frakce nejsou-proto ty uvozovky),v Anno 2070 proste musite stavet budovy vzdy minimalne 2 frakci. Bez vedcu totiz neni zadny vyzkum a bez vyzkumu neni spousta moznosti ve hre vubec odemcena.
-
-
Souhlasím, taky jsem se při těch slovech zarazil, co asi dělám blbě, když mi pětka přijde těžší než 1404.
-
-
-
-
nemožem si pomoct ale ten komentator. co komentuje recenziem, tam uplne nesedi SRY, ale ten čo tam bol davno pradavno bol lepši. tento mi dojde nenormalne trapny
-
-
Myslíš toho starého komentátora který to daboval z koupelny ? díky nechci.
-
-
Možná to daboval z koupely, ale jeho hlas byl rozhodně na poslech příjemnější než hlas nynějšího komentátora. *3*
-
-
-
no 1 rada byla super ale toto? toto je odpad
-
trolo@tiscali.cz : Kéž bych mohl říct to samé
-
Toto bol ozaj slabucky diel aj s tou sutazou nakonci, dufam ze ich nechcu obesit uz :// a ten Sonic :_(
-
25 minut FEKALU *11*
-
-
Presne tak *2*
-
13 písmen DEMENCE *11*
-
-
pockej tvoje Mati ma primeni na 13 pismen ?.
-
-
Myslel tvůj komentář de*ile.
-
-
-