Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky doufám v Half-Life 3. Je až neuvěřitelný, jak dlouho dokáže fanoušek čekat na svoji oblíbenou hru přesto, že se o ni 3 roky nikdo z vývojářů v podstatě nezmínil. Valve to dělá moc dobře, i když komunita tlačí, oni vědí, že si mlčení mohou dovolit, protože až Half-Life 3 vyjde, věřím, že pak oni umlčí nás *3*
  • Anal.S
    Čekal jsem že přesně tohle někdo napíše :). Je to ale úplně stejný jako vytáhnout WoW nebo CoD a shnout tak veškerou AAA produkci.

Všech těch 3 jsem byl ušetřen. Anime není můj šálek čaje, ale mám nakoukanýho Miyazakiho, pár dílu Death Note nebo Memories.
  • Anal.S -> Jsi mistr v odhalování zřejmého, ale jedno ti uniklo... návrh na Atelier Totori byl očividnej joke.

Jo, je to dobrá hra, ale každýmu je jasný, že na takových akcích nemá šanci. A nemyslím, že brečím po celé ČR. Prostě jsem o hře zrovna četl článek a tak mě napadlo, že ji zmíním. To já dělám rád, že zmiňuju hry, o kterých se mluví málo a a rýpu do her, o kterých se mluví až moc.

Sám jsi řekl, že VGA je "obrovskej veletrh nejúspěšnějších mainstreamovejch značek"... a to je jasný i mě...

Radši si zahraj Metroid Prime. *3*
  • Anal.S
    Ježiš VGA je obrovskej veletrh nejúspěšnějších mainstreamovejch značek. Proč z toho děláte něco co to není? To že Skyrim bude nominovanej všem bylo jasný už v době oznámení, protože je to prostě Elder Scrolls a Bethesda, událost roku pro ty co TES i pro hatery.

Že nenominovali nějaký všemi zapomenutý JRPG? Oukej, bude brečet jeden jarin v celé ČR.
    Ale ve skutečnosti jde akorát o to jaká hra měla největší publicitu, ne kvalitu.
  • Anal.S: Ale on Naruto opravdu picovina je. V porovnani s kvalitni tvorbou, o ktere v Cesku nema valna vetsina lidi ani poneti je to naprosty brak. Ale chapu, ze ty asi znas anime jen z Pokemonu, Naruta a Bleache ... *7*
  • Anal.S
    "Brácho", nepochytil jsem v tvejch postech žádnej win, žádnou genialitu, ani rozumnej názor, tak nevím čeho si tady počítáš skóre. Když nechápeš evropskou produkci, možná se rovnou vyhni i evropskejm webům a bež si radši drtit japka na emulátoru.

Taky nelítám po tvejch oblíbenejch blogískách s velkýma očičkama a nepořvávám že Naruto je píčovina.
  • No vida! Ja to tusil. Diky za GT. Ze bych dneska v noci nesel spat?
  • Zdá se mi, že na Gametrailers bude stream.
  • Jen aby to nakonec opravdu nedopadlo jak Miki rika. Jen se mrkni jakej build-up mel Star Trek, a jak neslavne to s nim dopadlo. Ze by se nam to zopakovalo i v jinem univerzu? (4:1)
  • Hmm urcite bude moznost to nekde najit i na netu v primem prenosu. Stve mne, ze ted nejsem v USA. Bych se na to koukl zive v tv.
  • ej a nevite kde to bude?? myslim kde tady na tiscalim jestli to bude mezi clankama nebo jinde? thx. predem za odpoved *13*
  • Jestli ne tak ať si mě nepřejou, budu jeden pěkně naštvaný fanoušek Valve (opět *1* )
  • Naprosto přesně *1*
  • DarkHawk
    Na jedné stránce je anketa.. hry roku 2011 a Assassins Creed: Revelations na první příčce s přehledem drtí všechny hry. A nechává je za sebou.. Hráči to vidí uplně jinak než to jejich VGA.
  • ano i ne
  • Vrook
    Všechno jsou to zloději a podvodníci, kteří nám cpou svý špatný hry s podprahovejma reklamama, který ovládnou náš mozek. A taky za to všechno může USA. A za všechno ostatní kapitalismus. Že?
  • Dokážu ti...že dá...)))
  • jbenj007
    Tak tohle se nedá propásnout....
  • no jasně...ty bys hlasoval jen pro dead space 2 :-)
  • spíš velká reklama

i když právě proto by tam WoW 2: Space Edition měl být

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit