Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhé multiplayer video z Medal of Honor: Warfighter
10.7.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
to byla fakt otazka *11*
-
blbost a kopia CoD, radsej si kupim novy suprovy CoD BO II s dX11 ako tuto lacnu kopiu od ea sucks
Cod The best *14* *14* *14* *14* hra o skille nie ako toto *14* *14* *14* -
jdi spát prosimtě :D
-
To je takovej místní sport - nadávat na BF,COD apod. *15*
-
Co je na tom z BF? Velikost map nebo snad bojová technika či classy?
-
Tak jsem to zkouknul znova, ale to je snad přiblížený jen tak 1,5x. To ani nemá cenu :).
-
S klidným svědomím můžu zůstat u MW 2 a 3, stejná sranda a aspoň se mi to nebude potrhávat.
-
Ono v betě je to pořád (a už se to asi nikdy nezmění vzhledem k mrtvýmu vývoji), ale je to tam už od chvíle co tu jednu sniperku pro němce přidali do hry:).
-
Jo koukal jsem na youtube na Resistance and Liberation, ale na beta verzi, a tam to nebylo. Každopádně to mají oficiálně jenom Orchestry. A je fakt, že to pro slabší počítače dokáže bejt hodně náročný=míň hráčů=míň peněz :), tak proto to holt nedělaj.
-
Asi nemyslíme to samý RnL. Myslel jsem Resistance and Liberation, což je taky HL2 mod, stejně jako Insurgency:).
-
Ok. Jen pouze přes ty kolimátory co mají přibližovat, jako třeba Acoq atd.
-
sorry, zle som si to prečítal, myslel som si že ti vadí približovanie pri pohľade cez kolimátor.
-
Ta hra se spravne jmenuje Battlefield 3:MoH Warfighter a je to datadisk ...
-
v MoH 2010 bol dobry multiplayer, len 4 mapy je velmi málo, a aj z toho sa na serveroch hrali len 2, a bolo dost malo hracov, skoda
-
Pokud mám optiku přes celou obrazovku ( ve skutečnosti je samozřejmě menší ), tak mi opravdu nepřijde "logické" přibližovat ještě okolí. Je to tak jak to říkal USER47, kvůli náročnosti na hradware.
-
naštastie vo veľkom počte PC hier je to možné ľahko zrušiť... na druhej strane si treba uvedomiť, že rozlišovacia schopnosť oka oproti tomu čo vidíme na monitore je tak obrovská, že ono vo svojom podstate to priblíženie má určitú logiku.
-
No nevim, pusobi to na me trosku moc chaoticky jako CoD.
Minulej MoH mi takhle v multaku neprisel, tam se slo hodne jako tym (me se to stavalo teda casto) a fungovalo to pekne.
Tohle mi prijde jako posledni CoD = hodne maly mapy at je tam moooocinky moc akce, vybuchu a střílení.
Nvm nvm, líbí se mi to, ale bojím se, aby z toho nebylo MW3.
Asi je to mnou ale předchozí MoH multak mi přišel docela slušnej. -
Insurgency je mod na Halfa 2, tudíž to není plnohodnotná hra a RnL, tak tam to nefunguje, jelikož to zase přibližuje i okolí.Ale Orchestry jo.
-
Některý hry to maj (Insurgency, obě Red Orchestry, Killing Floor, RnL atd), ale u těch velkejch titulů, který jsou už takhle našponovaný na maximum možností konzolí, to může bejt problém. Musí se totiž renderovat dvě scény najednou a s plynulostí to může celkem zamávat.
-
Battlefield 2a půl? :D