Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Už jen dva dny a je to venku!!! *1*
    • Inquisitor
      A co to bude? Holka nebo dítě? :D
  • ripper
    "vychází na PC, Mac i Linux"
    americkou demenci PC=Windows není potřeba propagovat i u nás
    • to uz by se rovnou moh rozcilovat, ze nekde pisou ps4 nebo xbone, taky jen osekany systemy az na kost (aby si s nim nahodou neopatrny konzolista nedopatrenim nevypichl oko, a jen s velkou opatrnosti pridavaj obcas dalsi funkce, aby to zvladli vstrebavat) navleceny na hw pc *5*
  • Kinet1c
    Uz len to ako vyzeraju moon godlike :D, uz len to stoji za to si zahrat a napr. aj death, hm, cipher a chanter, vyzeraju zaujimavo a aj celkova tvorba postavy je ok, az na malo char. obrazkov, ale tie sa daju dolozit, teda importovat, takze to bude dobra zabava na dlhe mozno aj roky. Teda pre mna.
  • Pillars of Eternity mi snad pomůže přečkat nekonečné čekání na třetího Zaklínače :) , nemůžu se dočkat čtvrtku.
    Podle gameplay videí z youtube by opravdu mohlo jít konečně o důstojného nástupce Baldur's Gate - alespoň co se hratelnosti a UI týče (user interface, ne umělá inteligence..i když to vlastně taky *2* ). Zatím netuším, jak dobře je na tom příběh.
    • snad to dopadne líp než pro mě iritující divinity (mínus je pro mě plus, plus je pro mě taky plus, čuz)
      • Minus je pro tebe minus, protoze takovou kravinu jako hodnoceni vubec resis;-)
        • jediný co vidim, je 17 x plus
      • a co když vás budou ignorovat pane Troll ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit