Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhý díl herního pořadu Re-Play
19.2.2011 | Redakce Games.cz
69 příspěvků
-
Tuček a Zvelebil. No jo to jsou oni.
-
Mě osobně docela zklamalo ta debata o PS3...člověk tam řekne pár vět ale a ende.Mělo to být do podrobna probráno jak to šlo časem a ten člověk o tam mluvil o PS3 měl říci jaké měla ochrany a jak pomalu šli dolů atd..přišlo mě to strašně uměle uspěchané.
-
Taky se musim pridat ke stezovatelum na adresu komentatora.
Cely porad pusobi solidne, ale ten komentar je vazne des. Uz to zvlastni zabarveni hlasu urcite spoustu lidi irituje, ale dobre - to muze byt idividualni.
Co je ale naprosta katastrofa je ta neprirozena, neustale se opakujici intonace. Videl jsem par starsich dilu, kde to znelo jakoby v kazdy vete zpival dokola nejakou strasnou pisnicku o trech tonech. A mnoho se toho v tehle televiznich dilech nezmenilo : )
Asi tam jste vsichni kamosi, ale kdyz uz je to i v TV, tak by snad kolega mel pochopit, ze by mel byt v zajmu celkove urovne poradu vymenen.
Tak jedem - skandujeme! : D
Vy-me-nit! VY-ME-NIT! -
Jiste, ale vedeni je stejny.
Mimo to, na L.A. Noire dela UPLNE jiny "oddeleni Rockstaru", pokud by to teda z nejakyho duvodu melo mit vliv na pravdepodobnost vzniku PC verze... -
jsem na to dnes poprvé koukal a je to fajn... koukám, že Mikoláš je pořád stejný a pořád vzpomínám na díl Volejte šefredaktorovi ve Score, kdy s Tomášem Zvelebilem soutěžili tušim že o post šefredaktora v závodech s RC autíčkama.. ten jejich suchý hráčský humor prostě neměl chybu :D slečna redaktorka je taky velmi sympatická :) akorád na ten komentátorský hlas jsem si něják nemohl zvyknout.. jinak hudba, zpracování, délka pořadu, informace.. na dobré úrovni... jak už tu bylo řečeno GamePage sice bylo první, ale s timhle se nemůže rovnat v dnešní době.. ani nevim jestli GamePage ještě dávají :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=RnlS5boazPM&feature=related
-
wtf ???
-
Svatá pravda. Myslim si, že když už se to vysílá v TV, tak by si mohli dovolit koupit mikrofon o pár tisíc dražší, nebo to alespoň pořádně upravit. Opravdu zvuk "komentátora" je strašný.
-
Mě se teda asi nejvíc líbí pořad s hrama GamesBuster... vřele doporučuji .. *3*
-
Game page s trapnýma scénkama,,, se může jít zahrabat. (bylo první, ale myslim, že už to stačilo) jednoznačně PRO! Re-Play
-
Ta moderatorka je nahodou hezka a sympaticka...nevim co byste chteli ;) Mnohem vic mi vadi ten komentator s tim jeho monotonim hlasem a neprirozenym projevevem a jeste to zni jak kdyz mluvi z nejaky roury..
-
No ono jde hlavně o to, kolik to bude sledovat diváků co mají doma nainstalované peoplemetry. Myslím si, že ten vzorek neodpovídá skutečnosti a celému spektru republikové sledovanosti.
-
Na RDR pokud vím pracovalo jiné "oddělení" Rockstaru, než to, které dělá např. sérii GTA, která pak vychází i na PC. Takže z tohohle hlediska se to nevydání (zatím) RDR na PC dalo tak trochu čekat . . .
-
aha diky mockrat
-
člověk by se na to aj podíval v televizi ale vstát v sobotu po vyčerpávajícím týdnu v jednu odpoledne se nedá
-
*5* zejtra jí du projet dírky.. tak mě držte palce .. *3*
-
Já bych udělal moderátorskou dvojici Andrej Anastasov-Lenka Ravenka... Ale to bychom se museli vrátit v čase tak o patnáct let zpátky.
-
to dievčatko pekne, bral by som ju so sebou na služobku, taka sekretarka ako vyšita, aj oblečenim *3*
-
a kdyby to nenahrával doma v koupelně. To echo je hrozné.
-
Ja mam Re-play rad, uz len pre Spitfire v intre. Hlas v recenziach ma vobec neerituje, prave naopak, je presne taky aky ma byt, ani prilis vyrazny, ani prilis strateny. O moderatoroch sa to zial moc tvrdit neda. Tukan je strasne afektovany, pricom v skutocnosti co som mal moznost s nim hovorit taky nie je. Alzbeta naopak "prkenna". V hrach sa vyzna, prehlad ma, ale moderuje tak nejak prilis nasilu, pripada mi, ze na rozdiel od Tukana strasne rozmysla o tom co povie a potom este rozmysla ako to povedat tak aby to neznelo hlupo. Ale je to len druhy diel, takze maju cas sa zlepsovat a ja im to prajem, oproti konkurencii sa mi zdaju byt lepsi. Aj ked Jarda Mowald je len jeden :)