Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě z těch karetních her nejvíc bavil(baví) duels of champions. Docela mě to vrátilo do doby kdy jsem hrával magicy, ač je to jiný universum.
  • BoB.2
    Tohle bych zvládl i ze svou chabou angličtinou (možná).
  • Odpověď je vcelku nasnadě, pokud se nechytáš, neřeš to *1*
  • SnakePlisken
    Proč myslíš, že na tom dělali 10 let?
  • Vyjde to na iOS. Ci len na iPad alebo aj na iPhone netusim. Ale myslim ze aj na iPhone.
  • souhlasim vypada to skvele uz se tesim na betu
  • ale ak to porovnas MTG je o 100 urovni vyssie. Toto je len taka odreagovacka na cestu busom. Nic viac zadna strategia nic v tom neni a vyzera to hrozne
  • precejenom je to Blizzard mozna i 15
  • a proc mu nereagujes taky na to jak pise ze to jinde jde a u mtg ne? Mtg online je graficky a hardwarove(ten engine a jeho naroky!) hnusna sra***. MTG duel of planeswalkers je na druhou stranu zas takovy prima ojeb co, nemuzes delat nejdulezitejsi soucast magicu krome jeho hrani, stavet si balicek. Proc MTG nevyda neco jako duels of planeswalkers s moznosti stavet si balicek? Proc? Protoze jsou to greedy prasata, tak tady to skvele mtg zas moc neobhajuj.
  • na tomhle dělali taky deset let, že jo
  • teď jenom hádám, ale podle mě se tahle možnost u kartiček vyloženě nabízí. Takže hádám, že jo :)
  • mě taky *3*
  • Hmm, tak to asi mtg nesledujes, ked si trufnes hento povedat... ako som to sledoval, skutocne je ta komplexita hry niekde inde
  • Vrook
    Do těchhle kartičkovejch her jsem nikdy moc nebyl a na PC to určitě hrát nehodlám. Zkusil bych to maximálně při čekání na tram/metro/bus.. ví se jestli to vyjde i na iPhone?
  • Tushan
    mě se to líbí
  • tak to v kazdem pripade, ale bude relativne pristupna takze to bude mit hodne hracu... navic multiplatformni.. atd..

proc to jinde jde a u MTG ne? no hlavne ze vydavaji kazdej rok nove ty same karty.. heh
  • Pekne zpracovani a pekne namluvene ;)
    jediny pocit, ktery z toho mam je chut si zahrat etherlords 2 :)
  • Parodie na MTG...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit