Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, k tomu kopnutí, to nebylo do divaku, ale nanejvys do vlastni zadnice.  Pavel s Honzou tady delali zdaleka nejlepsi a nejkoukatelnejsi videa a fakt, ze na tom redakce nebyla schopna profitovat, je jen vizitka jejich online marketinku, jestli vubec neco takoveho maji :D

    Hlavne ze celej web je prolezlej reklamou, az z toho jeden blije, opravdu smekam :D

  • KamilZm

    Pokud bylo Retro dlouhodobě ve ztrátě tak celkem chápu, že to museli ukončit, games.cz není charita a musí vydělávat, pokud se to nevyplatilo "dotovat" s tím, že se to vrátí jinde (což se zřejmě nedělo). Musíme se s tím smířit.

    Na druhou stranu to, Retro na Youtube nepřináší čtenáře na games.cz je podle mě celkem pochopitelné, když na  games.cz prakticky nevycházejí tématicky podobné články, na které by byly z Retro videí odkazy. Tady jsem žádnou extra snahu nezaznamenal. Myslím snahu typu, co třeba dělá Sledge na svých projektech. Otázka je, zda by se to pak vyplatilo, protože ten obsah také něco stojí.

    Docela by mě zajímalo, zda by se Retro utáhlo v případě, že by nebylo veřejné a bylo by jen v placené verzi games.cz (ta dnešní, bez reklam). Kolik příznivců Retra by to motivovalo k zaplacení? Bylo by jich víc jak 1000? Upřímně, nemyslím si to. 

    Jedno pozitivum vidím. Pavel a Honza rozjedou svůj projekt a protože to bude samostatný projekt, tak bude muset být větší, jak to co měli zde, na games, což je jen dobře 🙂.

    PS: Trochu mě zamrzelo vaše malé kopnutí si do čtenářů/diváků stylem "na retro nepřišlo 6000 dotazů ale pouhé 2", to jste si myslím mohli odpustit. 

  • yenda1

    V serii Fire Emblem, že vyšly 3 nebo 4 hry? Prosím? To není pravda ani co se týká vyšlých her jenom na západě. Opravdu to vypadá jako by jste v Games objevili, že existuje  něco jako Nintendo před 2- 3 roky. Ok, každý někdy začíná, ale u lidí, kteří se nazývají herními žurnalisty by člověk čekal alespoň bazální erudici a spousta faktů se dá doplnit. 


    Škoda, že FE nerecenzuje Miloš Bohoněk. Páč jestli nový FE bude recenzovat člověk, který hrdě do kamery prohlašuje, že Fire Emblem má na kontě 4 hry....hmmm to bude velmi vypovídající odborný posudek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit