Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a já furt čekal, kdy se tam objeví Roden jako hlavní záporák *1*
    • rancor1223
      Já celou dobu doufal, že tam žádného z těch českých zoufalců nedají. A on tam překvapivě vážně žádný (známý) nebyl! Velké plus ode mne!
      • Žádnýho, českejch, nedaj, žádnej, známej...největší český zoufalec jsi ty *16*
        • rancor1223
          Jo, co se tohohle týče - dneska nemám náladu psát ani jako čech. Snad příště... Ale když tě to tak žere, opravím to.
          • Škoda že jsi měl náladu sem vůbec psát.
            • rancor1223
              Pořád lepší než trollit...
      • autobusar
        Co mas proti ceskym hercom ? Taky Robert Rosenberg to je hviezda dal by som mu aj zlaty globus .
        • by mohl pouzivat pero misto kulometu *1*
  • Mechwarrior_bw
    páni klobúk dole, toto som fakt nečakal... nielenže je to kvalitne spracované ale oproti povedzme lepšej béčkovej produkcii i pomerne inteligentné. Každý kto má aspoň trochu rád zbrane a moderné technológie tento filmík musí oceniť.
  • Jako až na věci typu MECH trefí raketu ve vzduchu a ne běžícího mariňáka solidní nadprůměr
    • Lawliet
      ten MECH měl "luck"
  • MickeyMutant
    Černoch to zase koupil jako první? To je rasizmus!
    • Lawliet
      Operace "lidský štít" !
  • A kolik toho má být dílů?
    Začátek i konec je hrozně useknutý... takže doufám, že to v dalších dílech nějak objasní *4*
  • Páni moc pěkné smekám
  • MishKonn
    První filmový kousek z produkce herních studií, který opravdu stojí za to a vyčnívá nad standardní kvalitou americké nadšenecké komunity.
  • Teda na to, že to je něco jako marketing ke hře, tak to má zatraceně vysoký produkční hodnoty.
    Docela by mě zajímalo, kolik je takovejhle film stál prachů. Kdyby se takhle inspirovali další, nebyl bych proti.
    Na druhou stranu, takhle půjde natočit spíš něco ze "současnosti", trochu pochybuju, že by něco podobnýho mohlo vzniknout třeba i Bioshocku, ale co kdyby *4*
  • Zápletka tuctová, ale akce luxusní, to musím uznat.
  • Phillios191
    Zajímavé ale jako film bych viděl na prvním místě Half-Life ;) ten mi přijde lepší pro zfilmování.
    • PreidaQ
      No, zrovna u HL by nebylo na škodu kdyby zůstal jenom jako hra. Některé věci se prostě na plátno přenést nedají. *3*
      • Přesně. Nevím jak by diváky uchvátil film o němém chlapíkovi co mlátí příšeri páčidlem :D
        • No a to je právě ten problém se zfilmovanýma hrama a naopak, všichni se snaží našroubovat ten samý příběh co je ve filmu/hře na to druhé jenže to funguje v minimu případů. Kdyby prostě dycky využili jenom to univerzum a vytvořili nový příběh, tak by to klidně mohlo fungovat. Vem si třeba takový Escape from City 17, tam nehraje hlavní roli Gordon ale funguje to dobře.
          Když mluvíme o EfC17m našel jsem druhý díl. *14*
          http://www.youtube.com/watch?v=4lyUNs7eNhs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit