Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GorSilverarm

    Já nevím, co všichni pořád mají. :-D Vždyť měli pravdu. Prostě jsme dostali další korporátní prezentaci na téma jsme cool, jsme dobří a jsme vaši kamarádi. K tomu podlepenou několika krátkými shoty ze hry, které působili přirozeně jako pátá plastika nosu. Jasně dá se debatovat o tom, že je neslušné vzhledem k přednášejícím a fanboyům kteří to žerou k tomu tak přistupovat ale… Kdo jich viděl deset viděl všechny. Nejen u her. Navíc upřímně tenhle stream byl takový: „Sice vám nemáme co ukázat, ale jsme tady.“ Nemluvě že to vypůjčení informačních způsobů od CD Projektu a Cyberpunku je fakt zřejmé.

    Jako je fakt že Pavel i Bětka umí tnout do živého, ale jsou to jenom hry. Get over it. Nenadávají vaší mámě. :-D

    • mousekrup

      Podle mě je rozdíl kritizovat a posmívat se. Přišlo mi, že tohle mělo blíž k tomu druhému. Posmívání nepatří nikdy nikam, to je úroveň dětí někde na prvním stupni základní školy.

      Zároveň ale souhlasím, že to nebyla moc dobře zvládnutá prezentace. Když kritizovali konkrétní věci, tak měli podle mě pravdu, to jo. Vadilo mi to podání ;). A ne, podle mě "tnout do živého" předpokládá, že to druhá strana uslyší. Tohle nebylo ono ;).

      • GorSilverarm

        Já zase moc nevím, jak jinak takový cringe zbytečný stream komentovat. :-D Osobně třeba dost odlišuji psanou a video sekci Games. Protože vím že i když je stream takový ve valné většině z toho vypadne dobrý článek. Občas ten „humor“ ale ujede to je fakt. Hlavně je třeba si uvědomit že pak často přijde dvojí metr. Tedy když takhle někoho komentuji tak se musím připravit, že budou podobně komentovat mě. Navíc Horizon už pak byl úplně v pohodě. Hlavně proto že to byla dobře odvedená práce, která něco ukázala a bylo o čem debatovat. On si prostě streamy typu: „Tak a tady je Chosé náš údržbář co vypadá stylově a poví vám o tom, jak bordel na stolech ovlivnil naší práci v průběhu vývoje a ukáže vám své oblíbené koště.“ trochu zaslouží. Hlavně díky tomu že se v téhle době, co si každé studio dělá na vlastní triko, co chce celkem rozmohli. Dobrý je to porovnat s Horizonem. To byl dobrý stream s dobrým komentářem. Ukázali novinky, vypíchli je a nadupali celou prezentaci po okraj.

         

        Tím spíš myslím, že tnou do nás čtenářů/diváků. Osobně se víceméně považuji za člověka, kterému je většina názorů (a hlavně na internetu) u zadele. Nicméně Pavel i Bětka umí ten svůj občas podat tak že i já skřípám zuby a mám chuť jim peprně odpovědět. :-D

        • mousekrup

          Jo tak, to, že tnou do diváků mě vlastně ani nenapadlo... minimálně jsem to tak vůbec nebral :).

          A máš rozhodně pravdu, Horizon byl určitě lepší stream. Mojí motivací prostě jen bylo poukázat na věc, co se mi nelíbila, protože se chci na videa na Games dívat dál, tak mám snahu upozorňovat na věci, co bych změnil... nic víc, nic míň ;).

  • mousekrup

    Musím říct, že mě docela iritovalo to neustálý zesměšňování účinkujících. Jako párkrát by to asi bylo v pohodě, ale po každý druhý větě upozorňovat na to, že jim to nejde a jak u toho vypadají bylo trochu moc. Vzhledem k tomu, jak často máte sami problémy při streamech mi přišlo, že si Bětka s Pavlem moc "nevidí do úst" ;).

    • Corvus

      Přesně tak. Naprosto souhlasím. Totálně mě to znechutilo. Připadal jsem si jako ve školce... Po 10 protrpěných (trapně otravných) minutách jsem to vypnul a šel na pure twitch bez keců... Tohle se nedalo a opravdu mě mírně šokovalo kam lze klesnout... Velká škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit