Přejít na výpis diskuzí
Sledujte kompletní E3 2012 demo Dead Space 3
16.6.2012 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
vieš čo keby bol TT trochu menej akčný a trochu viac survival tak by som aj súhlasil avšak objektívne sú to pomerne vyrovnané hry (vrámci svojej doby).
Ale na druhej strane, keby som si mal vybrať čo si znovu zahrám a mal by som na výber DS1 a TT tak by som asi siahol po veci :) -
The Thing byl co do atmosféry řekl bych o dost lepší než DS1
-
Jak se to veme, hra jako takova to spatna bejt nemusi, nakolik to ale bude survival s nalezitou atmosferou tak jak byl clovek u serie navykly, je veci druhou, uvidime. Pravdou je, ze strasidelne to na me z ukazky taky nepusobi, spise tak trochu jako Lost planet.
-
"On totiž fakt, že to není Dead Space neznamená, že to nemůže být dobrá hra. "
Ale to potom taky neznamená že se tu musí jmenovat Dead Space že...
To je prostě jedno z těch pokračování pro masy, víc akce, víc střílení a samozřejmě coop, kterej tam opravedu nemá co dělat - podívej se jak tím dojebali Resident Evil... -
Ach jo, ach jo...kde je ta temná a děsivá atmosféra, kde je ten strach z každého rohu a chodby, kde je ten pocit samoty a paranoia?
Říkejte si kdo co chcete, ale tohle prostě neni Dead Space. -
vypadá to dobře i ta kooperace se bude slušně hrát a navíc změna prostředí na zasněženou planetu je dobrý nápad ale já osobně si hru projdu sám samotinký v zimních dlouhých večerech, protože na atmosféru 1 a 2 když jsem je hrál sám doma se jen tak nezapomíná. To abych si zase připravil hnědý bezpečnostní trenky *1*
-
ano mas pravdu vacsina videa je dost akcna pretoze ukazuju coop ale zaciatok mne prisiel atmosfericky ale zas nie ako DS1 pri tom som sa bal pri dvojke uz len sem tam .... myslim ze DS3 v singly bude na tom s atmosferou strachu aspon ako DS2
-
...
-
Moc pěkný efekt - boření nohou ve sněhu. Vidím snad prvně v nějaké hře.
-
DS1 som si užil ale z tejto ukážky žiadny horor necítim, iba bežnú rúbačku s tragickou AI. Ked sa na to tak pozerám tak to si radšej zahrám 10 rokov starý the thing, ktorý bol takisto dosť akčný ale atmosférou sa vyrovnal DS1.
-
"tragický multiplayer ve dvojce"?
MP byl skvelej, nerikam, ze dlouho, ale oznacovat ho za tragicky? Dokonce jste sami v recenzi psali, ze dokaze zabavit, ale nechytne na dlouho. To je holt sumny, nicmene porad je to sp hra a ano, nemuseli ho do hry vubec davat, ale pro tech par hodinek to splnilo svuj ucel vyborne.. 2 sehrany tymy 4x4 tvori taky uplne jinej zazitek. Tragickej rozhodne nebyl (viz i vase recenze). -
"omrzlí" no jo. Původně to mělo vypadat jinak :D
-
Myslím, že řešení najdeš na začátku když omrzlí Issac visí za nohu... někde. Ale proč mu hlava nerozmrzla se mě neptej, asi je to tím že je Cool as Ice. *5*
-
Po pozreti dema ma presla obava ze z hry sa vytratila horrorova atmosfera na zaciatku dema v singly je hra minimalne taka strasidelna ako DS2 (i ked pri DS1 som sa bal viac ako pri DS2) a v coope je to uplne odlisny zazitok dokonca tvorcovia dali aj uplne odlisne cutsceny takze to cloveka bude lakat hrat na oba sposoby najprv pekne singl kvoli atmosfere potom coop. A dufam ze ty co hned vypisovali aky s*it to bude si zahryznu nabuduce do jazyka a pockaju najprv na informacie predtym ako budu hned nadavat a sudit hru predtym ako vobec videli gameplay.
-
V Coperaci při sejmutí helmy, nechápu ten sníh na hlavě...to ten druhej tu helmu má vytuněnou? *1*
-
Ok. Tak zatím co ty máš jasno předem, tak já počkám až to vyjde a pak posoudím, jestli je to dobrá hra.
Ty zatím můžeš kvílet.
On totiž fakt, že to není Dead Space neznamená, že to nemůže být dobrá hra. -
Ne nutně horší? tohle NENÍ Deadspace! Issacu Issacu, co ti to to EA udělalo...
-
Ano, odsuzování předem je naprostá specialita spousty místních diskutérů.
Toto jsem už shlédnul a je to hodně jiné něž předchozí díly. Avšak ne nutně horší.