Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Ještě dotaz co hraje za hudbu u té Trackmanie? Ne a ne jsi vzpomenout :(
    • M.Habarta
      Měla by to být Word Up od Korn.
      • Erien
        Skvěle díky.
  • Takhle kdyz sedi, tak jste z ni vsichni vyrizeny a vypada vcelku k svetu.. ale to jste ji asi nevideli, kdyz celou jeji postavu zabere kamera, je to normalni tlusty *12*. Mela by zacit se svoji postavou neco delat. Myslim to uprimne.
    • no, já bych si s takhle "tlustou" holkou klidně vyšel *3*
    • prosimte sam si videl nahou holku mozna tak na netu tak mlc
    • já tlusté rád *12*
  • prvni motorstorm byl fajn, dvojka byla pres kopirak a ke konci fakt uz nuda, ale ten apocalypse by to moh zase ozivit.
  • tak sem videl druhy dil a reknu vam zase prace jak od malych deti..Dyt vy nedokazete zrecenzovat nic vcas?Hry na ktere porad rikate prijde velka recenze uz sou davno jinde krasne s recenzovany...Jelikos koukam na jednu polskou rehni TV http://www.Tvgry.pl muzu si tohle dovolit tvrdit.. podivejte se jak ma vypadat recenze vcas..tihle panove jezdi na kazdy veletrch a dostavaji ke skouseni hry jeste pred prodejem.Uprime k cemu mi je vase recenze po 2 meisich od data vydani? Zacne to delat profesionalne a ne jako nejake deti doma v pokoji...Dyt amatersky checpoint byl lepsi nez tohle...
    • Z toho nevim, jestli se mam smat, nebo brecet *1*
      Co to je za vykrik? A proc sem davas nejaky polsky video web? Asi sis nevsiml, ze Re-Play je porad televizni, to je takova ta vec, co do ni vede antnena, tamhle v rohu, to je trosku rozdil. Ovsem i tak, koukam treba recenzi Shift 2 , kterou maji na titulni strance recenzovali 29. 3. a RE-play minulou sobotu, to bylo 26. Pro jistotu ti to spocitam, aby ti z toho nevylezly zase dva mesice: je to O TRI DNY DRIV, nez ty Polaci. Recenzi na Shoguna tam nejak nemaji, asi bude za dva mesice. Hlavne ze jezdi na veletrCHy, ale to asi i Re-Play, reportaz o 3DS meli nekdy pred mesicem. Takze jo, k nejakym posunum tu urcite dochazi, spocital jsi to spravne, jenom jsi nakonec zapomnel pridat znamenko. To se stava. Dej si studenou sprchu a facku.
      • Ber to s nadhledem.Podle té gramatiky soudím, že mu není více než 12. :)
  • mohl by mi rposim nekdo rict co ej to za hru jak tam nekoho zkopne z okna an kresle? díky
    • Myslim ze to je Call of duty: Modern Warfare 2.... nebo Black Ops
      • Ne není.
    • Medal of Honor...ten nový, není zač
    • mmrrxx
      duty calls
  • Jo a jeste bychchtel dodat ze 3DS uz je ve stredni evrope v prodeji.. a vase renceze bude asi takova ze to je dobra masinka ale zatim nejsou hry... panove tohle uz je vice nez 3 mesice zname a vy teprve tet testujete?:D
  • Pls jak se jmenuje song co hraje na začátku recenze na Shift 2? Předem dík.
    • The Offspring - Gone Away
    • e!e - pogo
  • Xcomik
    Co mě štve je fakt že ten stream jede na nějakém super serveru, který asi očividně nestíhá... Byl bych velice rád, kdyby jste ty videa házeli na youtube.com... Čekat hodinu na to, než se mi načte celý pořad, není ani tak k smíchu, jako k pláči! Na tyhle věci tady je a bude vždy youtube, protože né každý bydlí v čechách!
    • Me to jede vzdy uplne paradne a jsem ve Svedsku.
      • me to z anglie taky nedela problemy
        • já jsem ze Somálska a taky no problemo *5*
          • v somalsku jede hlavne piratskej software ne? :D
    • videa nejsou na youtube umyslne (uz to tu mnohokrat zaznelo). na youtube casto a bez varovani mazou videa kvuli copyrightu, coz muze bejt problem prave u videorecenzi a poradu kde jsou pouzity zabery z her a uryvky pisnicek. proto jsou videa na vlastnim serveru games.cz
  • MAST EFFECT ? to snad ne, poslal bych je všechny ať si udělají jazykový diplom ! omg
    • masť effekt
  • Myslím, že se dost vylepšili. Teď se mi ten pořad i líbí. btw u shi(f)t 2 prej jemný ovládání plynu *1* *1* já spad ze židle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit