Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    perfektná práca. takéto niečo si viem predstaviť aj na veľkom plátne.

    • drasta

      Takovej World of Warcraft film s jeste hhorsim scenarem plnym tech opravdu hodne proflaklych klise by byl opravdu velika pecka.

      • triptich

        0. príbeh destiny nepoznám. ale tu bol na malom priestore pekne podaný čriepok, ktorý mal začiatok, stred, vrchol a zakončenie. spracovať to takto do nejakého väčšieho príbehu... sem s tým. samozrejme v rovnakom štýle, nie herci.

        1. rozhodnutie točiť warcraft film s hercami nikdy nepochopím. nie pri schopnostiach blizzardov robiť animáčky k hrám (nakoniec najnovšie overwatch video to len potvrdzuje)

        2. pri kvalitnom spracovaní dokážem trošku toho klišé odpustiť (tu je to zákonne dobrý strážca, ktorý sám hrdinsky bojuje proti mrte zloduchom a samozrejme im nakope pozadia)

        3. s ohliadnutím na final fantasy filmy, alebo resident evil (prvý a druhý + niektoré animáky), či silent hill si stále stojím na svojom, že aj s priemerným scenárom sa dá hrať veľká hra. to, že warcraft film nemal ani priemerný scenár, rozprávanie bolo absolútne nezvládnuté a o technickom spracovaní filmu ani nehovorím na tom nič nemení.

        P.S.: odporúčam fan film croft, uncharted, deus ex alebo aj ghost recon alpha. dohľadateľné na youtube. s nadšením a snahou sa to dá.

        • drasta

          Vzhledem k tomu ze zdrojovej material je opravdu katastrofalni tak bych se opravdu divil kdyby vzniklej film za neco stal. 

          Je ale pravde z fan filmy podle her jsem doposud povazoval za velkou ztratu casu takze asi nejsem uplne cilovka. 

  • froztik

    Podle komentářů jsem evidentně jedinej, koho hra opravdu baví a těší se na Forsaken :D

    • Knifer

      Nejsi jediný jen lidi co tu hru opravdu hrají, ne ti co ji hráli první týden nemají čas komentovat takové komenty. Přeci je získat to nové brnění na všechny postaví zabere značný čas. Pro toxiky hra se od vydání dost změnila a 28 se změní ještě víc jen tak pro info. 😛

      • Seraphim

        Problém není ve hře :) Ta je super a moc mě bavila. Sociální část je nulová. :) Nikdo nekomunikuje nikdo neinteraguje jede si tu svoji linku prostě připadal jsem si jako v singleplayer hře a to od MMO neočekávám.  

        • KrejciPetr

          Hra měla na začátku trestuhodně vyřešenou komunikaci hráčů, celý social systém stál na tom, že každý bude mluvit ve hře. Světe div se, ale každý jim na to kašlal :D PS: Jinak Destiny 2 miluji :)

          • Seraphim

            Hrál jsem Destiny 2 a DLC kupovat nehodlám. Celou hru jsem hrál úplně sám. Hra byla skvělá a moc mě bavila. Bohužel jako singl. Lidé okolo absolutně nereagují a jedou si svoji linku. to není MMO 

  •  a nebyla by lepší skvělá hra, než skvělé video?

    • i586

      Dnes se prodávaj "in-engine" cutscény, ne hry...

    • drasta

      Ani ne. Staci aby byla "Good enough" a byla kvalitne propagovana.

  • Kedaro

    Čekal jsem od té hry víc, lituji, že jsem kupoval DLC, které přinesli tak málo obsahu. Chvíli zabavila, ale to je vše. Další přídavky už kupovat rozhodně nebudu.

    • Jsem rad, ze jsem skoncil jen u zakladni hry, i tak jsem dost zariskoval a nikdy vice, Bungie proste sice udelalo hezky engine a buhvi co vsechno kolem, ale dat te sve hre nejakou hloubku uz asi bylo nad sily vyvojaru. Treba se casem mnohe zmeni, ale to si radsi pockam a poridim za par let nejakou kompletni edici a uz budu mit i kompa, ktery to utahne na ultra ve 1440p+. 

      Do te doby, kdyz budu mit chut na nejakou sci-fi grindovacku, se radsi zabrousim do Warframe, protoze tam je opravdu videt snaha vyvojaru posouvat veci dal pro vsechny a ne jen stylem zaplat, abys mel jeden raid navic. To uz bych mnohem radsi videl mesicni predplatne, kde by kazdy rok-dva vysla vetsi expanze (jak u mmo) a o nake mensi placene DLC bych se nemusel starat, protoze by byly pro vsechny v ramci predplatneho.

    • Jack1947

      To slyším/čtu denně a opak je většinou pravdozu utáhnou tě na vařenou nudly.

  • drasta

    Skoda ze neco z toho jeho vyhlaseneho humoru v neukazali v tomhle videu :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit