Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy čekáte dítě?
  • Tak to nejsi nijak náročný :D gl, hf
  • TheGGG
    ano d-day v nové grafice si dám rád znovu
  • Jenže tohle zde už bylo před deseti a více lety. To tě baví hrát dokola jednu kampaň? Jen pozměněné textury? Battlefield ukazuje válku z různých pohledů a pochybuji že hru vydali Italové
  • TheGGG
    btw: kampaň v bf1 byl naprostý děs a hrůza a ty kratičké rozkouskované mini kampaně byly o ničem...
  • ZvacA
    Tak ono zase to vylodění má myslím stále prostoru ke zlepšení, minimálně třeba co do zpracování pláží. To co představil Medal of honor AA s Omahou právě inspirací z Ryana není úplně ideální vize. Tady to vypadá i přesto, že půjde pochopitelně stejně tak o hodně našlechnutou jízdu, že ta scenérie vypadá tak, jak by vypadat asi měla.
  • Alex81
    Jsem ve stavu: zklamat mě to nemůže, jen mile překvapit.
  • TheGGG
    nebreč, dělají do američtí devs. to asi těžko někdo může čekat hru za nácky nebo komáry... až se v rusku naučí pracovat s PC, mohou si udělat vlastní hru...
  • Hra s názvem World War 2 obsahující tří hodinovou kampaň za Američana necelý rok před koncem války... Tohle mi moc jako "světová" válka nepřijde. Svatý battlefield.. Ten aspoň ukazuje válku z různých pohledů a nemusí mít v názvu world... Dejte už pokoj s americkými kampanemi.
  • TheGGG
    a za koho bys jako chtěl hrát ty?
  • ach jo, sice herní scéna potřebuje víc moderních her z druhý světový války ale ne víc her z Normandie za Amíka *6*
  • ZvacA
    Podobně. Na jednu stranu, fajn, půjdeme v sérii zasazením zpět, koneckonců je to to, co hráči chtějí. Na tu druhou se to nezbavuje vzhledem k okolnostem vývoje určité křečovitosti. Trailer v podstatě ukázal to, na co hráči byli před deseti lety zvyklí, na zadek však neposadil. Aby na tom projektu nebylo vidět, že se roky zpátky s ním jako světovým konfliktem zase tak moc asi nepočítalo.
  • mikezz
    Je to americká hra cielená na americké decká, ktoré sa vďaka nej o existencii WW II dozvedia po prvýkrát. A vrcholový mainstream. Od podobnej kombinácie by som zázraky neočakával.
  • Jestli se tam zase budou spamovat nepřátelé (jako ve starých) a budou tam střílet z Mg 42 aniž by se přehřálo (nepotřebuji simulaci, ale ) a zda moji "spolubojovníci" budou zase jen blbě čumět, řvát a nic nedělat ...., tak si hold budu muset počkat na Brothers in Arms a doufat. Musím říct, že bych strašně moc chtěl kampaň za tu "špatnou" stranu ...
  • DLC to přece jistí ne?
  • Tak nějak z toho mám hodně špatný pocit.
  • Tlak!
  • TheGGG
    jistě že to bude arkáda, tak jako CoD vždy bylo a vždy bude a je to jedině dobře, protože realita, simulace atd =/= lepší hra...
  • Normandie 1944, jak originální... Je tolik bojišt, který si přímo říkaj o takovouhle hru, ale ne oni vsadí na ´´jistotu´´....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit