Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlec
    Strašná konference.

    Podle mě nejlepší měl Microsoft, po technické stránce a po stránce jakou kdo udělal show.

    Hry podle mě předvedla nejlepší Bethesda protože Doom. EA taky nebylo špatné, pod tím novým ředitelem je tam vidět snaha o zlepšení.

    Ubisoft totální zklamání, ale co jiného od nich čekat. Dříve jsem tu firmu měl hodně rád, ale klesli až pod EA a to je co říct.

    Sony jsem neviděl, hodnotit tím pádem nemůžu.
  • Konecne další Star Ocean..a to uz to vypadalo ze nikdy zadnej nebude:)
  • Tak konferenci hodnotím 100 bludišťáky. Takovou srandu jsem už dlouho nezažil. Od podivného pána s maskou až po koncový proslov v "angličtině". :D Většina her byla klasické japonské divnotiny. Jako nic proti ale proč to prezentují na E3? Na západě to bude mít minimální publikum. A ty kecy před každou hrou mi připomínaly školení o bepečnosti práce. :) Pro mě nejhorší konference ale zase jsem se tak nezasmál už dlouho. A v tom sále sedělo tak 20 novinářů ne? Tak nesmělý potlesk se jen tak nevidí (asi většina chrápala).
    • Yeah, skolenie o bezpecnosti prace *1* Vsetci bezpecaci co som zazil, boli pupkati, nudni a stale vytiahli tie najotrepanejsie horrorove pribehy. O porezanom prste z ktoreho sa o dva dni vykluje otrava krvi a potom vam to poistovna nepreplati, lebo ste to nezapisali do knihy drobnych urazov a pod.
      No ked tak vyzerala konferencia Square Enix, tak dovi dopo...
  • Magister_Peditum
    Asi nejvíc wtf prezentace. *15*
  • Lukyz
    Nemyslím to nijak ve zlém natož jako hejt, ale můžete mi někdo vysvětlit to nadšení ohledně Kingdom Hearts? Se značkou nemám zkušenosti, na první pohled je to typicky "japonská" hra, ale kde se v tom bere Disney a takový nadšení západního publika? Já bych tam před ukázkou přidal ještě varování pro epileptiky *8*

    EDIT: Když vypustím JPRG žánr, který se mě netýká, tak SquareEnix měli asi nejslabší "prezentaci" z celé konference *9* A Mary DeMarle? *7*
    • Z kingdom hearts jsou nadržený všichni ti weeaboo magoři... jinak konference celá taková divná (zdravím wtf pána s maskou na hlavě).. Ale herně má SE našlapáno. Just Cause, Tomb Rider, Life is Strange, Hitman a hlavně Deus EX.
      • náááh, ten našlapanej výčet jsou jen nudné západní blbosti.. *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit