Přejít na výpis diskuzí
Sledujte přímý přenos z PlayStation Experience - dvoudenního festivalu her pro majitele PlayStation konzolí
6.12.2014 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
Hmm tak sem čekal trošku lepší gameplay, než jeden trailer, kterej se opakoval furt dokola. Ale aspoň ten rozhovor byl vcelku zajímavej.
-
eh?
-
Takze, co ma najviac potesilo - ako majitela Vity jednoznacne Vita segment. Suikoden a hlavne Suikoden 2 su legendarne hry, ako som nizsie pisal, prvykrat za tie roky co pozeram podobne konferencie live som vykrikol na telku. Dalej samozrejme Banner Saga, Shovel Knight a Bastion, vyborne hry, ktore si velmi rad zahram na Vite. Super Time Force Ultra, Octodad a Towerfall, yay. Double Fine hry/remaky - takisto pecka!
Co sa PS4 tyka - Uncharted je proste Uncharted, tak ako vzdy v slusivej grafike. Videl som aj niekolko prvkov prevzatych z Last of Us, coz je len dobre. Dalej Bloodborne, samozrejme perfektna zalezitost, nie je mozne ze by sa z toho vyklula spatna hra. Megabomba malo byt samozrejme ohlasenie Street Fighter 5, smola pre Sony ze leaklo uz dva dni dozadu. Inak este dalsie highlighty, No Mans Sky (viem co tam pojde robit, ale stale netusim PRECO by som to mal robit). Persona 5 je pre mna osobne najocakavanejsia hra momentalne vo vyvoji, skoda ze jedine co sme dostali bolo ohlasenie lokalizacie (stale som ale vdacny aj za to)!
Co ma vobec nebavilo bolo Tearaway, uplne chladnym ma nechala aj nova Jaffeho hra, Batman, baseball, vsetko od Santa Monicy, a bohvie na co este zabudam.
Master Troll bol samozrejme Square Enix - pre nich mam len jeden odkaz GO F*CK YOURSELF! Final Fantasy 7 na screene, vysokopostaveny chlapik zo Square Enix na podiu - A ONI KURV4 OZNAMIA PORT PORTU PORTU? Som myslel ze nizsie uz SE klesnut nemoze, ocividne som sa mylil. http://i.minus.com/iLmAyOFGnAGWH.gif Please be excited! A najorsie na tom je, ze aj tak si to kupim a aj tak si to zahram - ked uz kvoli nicomu inemu, tak kvoli achievementom. Som proste j3bnuty, ja viem...
Overall by som povedal ze to bola vyborna show 2 hodiny gameplay after gameplay after gameplay. Prekvapenim bolo, ze aj napriek tomu ze Kojima je v Las Vegas (vcera bol na Game Awards), na podiu sa neukazal ani s MGS, ani so Silent Hillom. Vitazne podla mna z toho vysla hlavne Vita a jej majitelia. Samozrejme, vela vybornych hier bude aj na PS4, ale teda tie na ktore sa ja tesim najviac (Bloodborne, Witcher 3, FF Type-0 HD, FF15, Persona 5) neukazali vobec, s vynimkou Bloodborne samozrejme. -
Ok, odteraz mam najradsej tucneho Kanadana v hokejovom drese, ktory prave ohlasil Suikoden a Suikoden 2 na Vitu!!
Prvykrat v zivote som pri sledovani live konferencie vykrikol 'holy sh1t' priamo na telku. -
Tie segmenty Adama Boyda su vzdy najlepsie. Ten chlapik je jednak pomerne vtipny (na CEO hernej spolocnosti, that is), vie sa spravat na podiu a vzdy prinasa tie najlepsie hry :)
Shovel Knight + Bastion VITA HYPE! :D
EDIT: Holy hell, ten Batman chlapik fici na inych drogach O_O -
Škoda že je Uncharted prej jako Lara, jinak to vypadá fantasticky. Bloodborne *14*
-
Ty jo to je dlouhé... to ani moc nemusím. Sledovat.
-
sakra, další zabloudilec. Dneska jich tu ještě bude.
-
Sakra no man's sky až o půlnoci? No tak já si počkám. *1*
-
popravdě jsem haha, ale chtěl jsem si s panem V trochu pohrát .)
-
Ten vůbec nemá přehled, kdo jakej hehe je, takže vůbec bych se touhle pryží nezabýval.
-
já jich tu mám tolik, že už si opravdu nemůžu pamatovat každý účet. který si založím, ale podle mě si mě s někým pleteš, já to každý den měním, já jsem totiž fikaný...
-
beres drogy ze si nepamatujes ze sis zalozil ucet?
-
nejsi ty ten Veskoslav, ten pořád brečí kvůli naklikávaní a mezi řeči jen mezi námi přáteli, slyšel jsem, že Veskoslav taky pěkně naklikává..
-
co to valíš pc- trdlo? Ban se tu snad dává na účty, btw já jsem hehe, pamatuj mě...
-
evidente jsi vetsine u prd*le jak se rika. hlavne si hlasuj pro sebe aby jsi tomu dodal vetsi vahu *1*
-
zase mas ban na hehe? slaby trolling, slaby.
-
Tohle mě moc nezajímá, já se těším na PC festival a snad tam představí nový silmulátor vaření a dvojku mmorpg hry kozy. Uvidíme, ale jsem natěšen..
-
prece jim nebudes zavidet, ze se nechaji dobrovolne oskubat a jeste podekuji *1*
-
Já tady čekám masturbaci hnisavce a armády dalších místních zoufalcu...