Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad to bude mít úspěch jako operace flashpoint *14*
  • Proc jsou lide furt nuceni hrat za cerne lidi?
    • Za jake cerne lidi? *8*
      Kdyz si v Arme vyberes ze chces byt cinan tak budes cinan to je tvoje vec. Snad jenom v kampani budes hrat za nejakyho Milera a ten je predstav si zrovna beloch. *1*
  • MidnighT91
    Pozve mě někdo? Chtěl bych to zkusit...
    • Pozvánky pojedou až od 15.3., zatím se do hry dostanou jen ti, co si ji koupí.
  • Optimalizace v alfa verzi je mnohem lepsi nez v Arme 2, stejne tak i umela inteligence.
    • Fakt? Super! Ty už tu alfu hraješ, nebo máš jinej zdroj?
      • Hraju
  • MidnighT91
    Doufám ve 3 věci:
    1. Že tam bude už zabudovaná nějaká forma vychytávek z ACE modu...
    2. Že bude líp optimalizovaná než dvojka...
    3. Že tam zůstala možnost nastavit si to parádní plavaní zbraně po obrazovce co bylo ve dvojce, popř. že ho tam někdo urychleně přidá módem, protože jsem si ho vždicky dal naplno. Vypadá to pak opravdověji...
    • lukas.trneny
      a co se týče ACE modu, tak ten se pro Armu 3 již vytváří
    • Lepe optimalizované než dvojka to je. Plavání zbraně zůstalo v nastavení ;)
  • hezke, zase si deti budou pripadat že jsou vojaci pritom dnesni generace ani nebyla na vojne *1*
    • joe, vidím, že tvůj mozog dostal neskutečně zabrat při vymýšlení nového nicku. Tvá totální demence je ale stále příliš nápadná
    • V každém z nás je dítě. Čím dříve si to přiznáš, tím lépe pro tebe. ;-)
    • davejte minusky pravda je že kdybyste meli prezit mesic na vojne tak byste se sesypali, šikan zoceluje charakter tohle dnešní mladez nezna
      • Jediná tvoje vojna, kterou znáš, je možná tak každovečerní snaha se nepochcávat.
      • Magister_Peditum
        Oni tě tam šikanovali, chudáčku? *1*
        • predstav si šikanovali celej jeden ročník, pak se staneš mazakem a tak to pokracuje. aly ty bys to nezvladl zabil by ses co par kluku tam i udelalo, takovi to byli slabosi
          • Magister_Peditum
            Máš pravdu, už při odvodu bych si pro jistotu zabalil oprátku a mapu s označenými stromy pro sebevraždu, abych se, až to na mě přijde, s tím nezdržoval. *1*
  • Magister_Peditum
    Mod ČSLA by mohl v ARMA 3 vypadat hoodně dobře.
    • ALIENVIK
      Bude bomba, jestli se do toho kluci pustěj
  • ALIENVIK
    fap fap fap *1*
  • Zakoupeno, vyzkoušeno. Musím říct, že BI se vydalo dobrou cestou. Opravdu mě Arma 3 příjemně překvapila - hraje se to perfektně. Optimalizace je suprová. Palec nahoru!
    • já myslel, že to jde hrát od 14. března *1* teď teda funguje singleplayer?
      • Podívej se na Twitch, všichni už hrají multiplayer.
  • Možná do toho půjdu...
    Modovat mě baví, byť jen amatérsky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit