Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla
    Ono je třeba zmínit, že ačkoli Blood Bowl vypadá jako sportovní hra, tak ve skutečnosti to je TAHOVÁ strategie a to ještě taková, která vznikla převodem deskové hry na PC, takže tu kromě strategie a taktiky budete taky sledovat kostky, jejichž vrhy budou hodně rozhodovat o úspěchu či neúspěchu.

    Blod Bowl je sice hlavně zaměřený na multiplayer, ale snad se dočkáme i vylepšení AI, která byla v prvním díle taková o ničem.
    A ještě jedan věc by byla fajn a to, kdyby to vydali se všema rasama najednou a ne jako první díl, který vyšel natřikrát (vždy za cenu plné hry) - ikdyž v době DLC se tomu dá těžko věřit.
    • Pravda to mě nachytalo na prvnim dílu , myslel jsem si že to bude hra typu Madden ale je to tahovka , ale i tak dobře pobavila.
  • AI byla dost otřesná jak v Blood Bowl, tak i v jeho pokračování Legendary Edition, kde základ a bugy zůstaly a jen se na to nabalil další obsah. A hody kostkou? Ty to stále dávají dost sežrat a dost snižují váš skill na neúnosnou mez. A z toho, že nám už po třetí dávají poloviční hru? Z toho se mi chce **** Divím se, že lidi ( hráči ) nesepíšou nějakou petici nebo se jim na to nevybodnou. Patřilo by za to frantíkům něco provést. Grafika není všechno, ale je to všechno, co frantíci umí. Bohužel trpí zase a pouze koncový zákazník. Česká liga Blood bowl Bohemia Cup mě asi časem donutí tuhle bláznivinu koupit, ale určitě pro to nepoletím, dokud to nebude ve slevě a poběží servery k Legendary Edition. Koukám na tuhle hru dost skrz prsty a čekám jestli mě dokáže překvapit. Zatím totiž, kromě grafiky nic nenabízí.
    • s většinou souhlasím, ale házení kostkou bych tomu fakt nevyčítal, mě se naopak velice líbí že je to předělávka 1:1
      • chladas
        V multáku s kostkama nebyl problém, ale v singlu sem měl často pocit že počítač podvádí :D
  • Teda vypadá do úžasně. Na americkej fotbal se přímo tahovka hodí a ještě tahle Warhammer parodie dost dobrý.
  • XorxoxTalarius
    Jen bych chtel upozornit ze to neni ani tak americky fotbal, ale rugby *3*
    • není to ani jedno, respektive je to takový mix

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit