Přejít na výpis diskuzí
Sledujte Radka Friedricha při hraní South Park: The Stick of Truth
12.3.2014 | Redakce Games.cz
52 příspěvků
-
Jsou tam, když budeš hledat ;)
-
Hra je to skvělá ale zároveň mě celkem zklamala. Kde jsou hippíci, krabí lidí a obr Clyde z trailerů. Dohrál jsem to dřív, než jsem si to vůbec uvědomil a připádá mi jako by to skončilo v půlce děje...
-
Musim potvrdit, ze Fallout:NV je fakt pecka(ostatne 1 a 2 taky). Na Alpha Protocol se chystam.
Ale chtel jsem se zeptat na neverwinter: jak moc je to "bojovy"? Zabiraj souboje vetsinu casu nebo clovek muze prozkoumavat svet, mluvit s lidma, resit veci dialogama? Je potreba k hrani/pochopeni datadisku puvodni hra? -
zajímavý, v jiných rpg nejdou vraždit deti a tady to nikomu nevadi
-
plynova maska u jimba
-
Část v Kanadě mě taky nebrala... Ale je to fakt rychlý, proběhneš to za 20-25 minut...
-
Zrovna jsem to chtěl napsat
-
technická.. přes dialogy ve hře není slyšet komentář
-
Všechny hry které Obsidian kdy udělal, jsou skvělé, ale musí k nim člověk přistupovat s otevřenou myslí, bez předsudků, a se srozuměním o jejich vývoji.
Např. KOTOR 2 - perfektní RPG, na které ale měli jen 11( !!!!) měsíců a LucasArts jim to vydali aniž by to bylo hotové. I tak bylo skvělé, ale nyní je díky modderům ještě lepší.
Neverwinter Nights 2 - slušné RPG, které ale má datadisk Mask of the Betrayer, jednu z nejlépe napsaných her od Planescape Torment.
Alpha Protocol - trpí konzolovým zaměřením, takže doporučuju gamepad a překousnout slabší animace, ale scénářem a designem jedno z nejlepších RPG, navíc snad jediné ze současnosti. Perfektní dialogy a větvení děje.
Dungeon Siege 3 - opět konzolově zaměřeno, takže i na PC doporučuju gamepad, se kterým se to hrálo skvěle a bavilo mě to až do konce. Krásný design světa, slušný příběh a kupodivu i dialogy (přeci jen je to Diablovka). Bavilo mě více než třeba Torchlight, o dost.
Fallout New Vegas - dokonalé open world RPG, lepší než cokoliv co Bethesda kdy udělala. Přitom na to měli jen 18 měsíců, a bylo to jejich vůbec první open world RPG vůbec! Ono obecně, když se na jejich tvorbu člověk podívá, tak musí čumět - každé jejich RPG je úplně jiné (open world, DnD, diablovka, Mass Effektovka, South Park..), každé běží na jiném enginu (Unreal, Electron, Onyx, Gamebryo..), a přitom všechna jsou kvalitní. Obsidian a CDProjekt jsou nejlepší studia současnosti. -
byl jsem nadšeny, ale ta část v kanadě mě teda moc nebere :-) uvidíme snad budu brzo z5 v south parku.
-
Alpha Protocol mě osobně velmi zklamal, naopak new vegas velmi příjemně překvapil ale doporučuju si sehnat GOTY se všemi dlc, s kterými se zlepší různorodost prostředí, základní verzi jsem nehrál a ani bych to nedoporučoval, protože dlc jsou opravdu rozsáhlá a hru značně obohatí
-
Po DEHR druhé RPG, které mě opravdu baví. Obsidiany si odteď budu hlídat (a naženu resty - F:NW a Alpha Protocol, pokud bude čas).