Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo je tu z Radka úplně hotovej koukám dle článku :p
  • A navíc ve hře hledáte mne, dokonce dvakrát. Ježíšovo soukromé hodnocení: 10/10.
    • Musis byt velmi osamely:-)
      • S tolika bratry a sestrami? Pravda, někdy ano *13*.
  • MidnighT91
    Hra je to skvělá ale zároveň mě celkem zklamala. Kde jsou hippíci, krabí lidí a obr Clyde z trailerů. Dohrál jsem to dřív, než jsem si to vůbec uvědomil a připádá mi jako by to skončilo v půlce děje...
    • Jsou tam, když budeš hledat ;)
      • MidnighT91
        Nesmysl. Dohráno na 100% krabí člověk je tam jeden a není to nepřítel. Ve starejch trailerech ale bojoval s několika z nich. Hippík tam není ani jeden a obr clyde z traileru je taky vystřiženej...
        • misho8723
          Tie trailery boli ešte z doby, keď to malo pod palcom THQ.. a vývoj tento hry aj bez bankrotu THQ bol dosť ťažký, takže Ubisoft musel z hry vyhodiť dosť vecí, aby hra vôbec vyšla - nestáva sa to ojedinele (napríklad STALKER, ostatné prípady dopadli oveľa horšie - Duke Nukem Forever, Aliens Colonial Marines,atď..).. možno sa ostatný materiál dostane do hry formou DLC.. ale inak je pre mňa osobne zatiaľ South Park najlepšou hrou tohto roka - aj keď veľkú konkurenciu zatiaľ nemal - a to aj bez toho aby som bol fanúšikom seriálu
  • za scénku s "černým" dildem první noc jsem autory nenáviděl, na klávecnici se mi to ani po půl hodině pokusů a s bolavým ukazováčkem nepovedlo splnit a musel jsem použít cheat, navíc dívat se půl hodiny na to jak malémů dítěti cpou obří dildo do řiti, no, pár minut by mi asi stačilo
    • jestli nejsi chromej, tak nechapu, mne se snad dvakrat nepovedlo vyprdnout bobek na hajzlu, ale ostatni "minihry" tohoto typu nebylo treba opakovat, natoz aby z toho neco bolelo

to me vic vytacelo uceni "magii", nez jsem nakonec pochopil, ze to je vlastne snadny *5*

a nejvic mi dala zabrat asi she-ogre a al-gore (sel jsem na ne asi moc brzo)
  • Ja se nedokazu dostat pres ufony :D
    Ten quick time event je vazne hrozny
  • analni sonda :D
  • jsem jedinej koho nebavi south park?
    • serial me minul, ale ta hra je dobra sama o sobe, byt fandum asi prida dalsi rozmer

az na par hluhych mist ke konci jsem se dobre bavil vicemene celou dobu
    • Pete.palis
      poznáš podle mínusek *5*
  • plynova maska u jimba
  • zajímavý, v jiných rpg nejdou vraždit deti a tady to nikomu nevadi
    • vojtaruzek
      Až na to, že tady je nevraždíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit