Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mensi kosticky. Tyhle krychle strasne busi do oci a mam pocit, ze blbe vidim. Dlouho by me to nebavilo. Uz kdyz jsme na to koukal na youtube tak jsem nevydrzel. Grafika nemusi byt dokonala, jsem zvyklej s ruznych leteckych simulatoru ale tohle je proste moc. Jinak by to mohlo byt zabavni, budovat, kopat, strilet, znicitelne prostredi atd.
    • Hlavě je to o tom vytvořit si svoje vlastní bojiště , svoje vlastní zákopy střílny věže a opevnění .... No ale frenetická akce stále vítězí . Škoda těch 8 ojro :(
  • Velké kostičky maji funkční smysl v minecraftu, což je bez debat výborná hra.
    V tomhle to ale nemá s funkčností nic společného, jedná se čistě o stylizaci, která chce jen nalákat využívajíc popularitu minecraftu. Nedivil bych se, kdyby se spousta lidí dokonce domnívalo, že jsou ty hry nějak úzce provázané. Zbytek je poude další (T?)FPS a o konečné zábavnosti a hratelnosti stylizace vypovídá kulový. Spíš tomuhle projektu nevěřim....
  • darthak
    tipci v modrom hábe so žltym lemom vyzeraju ako valout obyvatelia s falloutu. BTW. tato hra asi nepotrebuje MSAA vyhladzovanie :D
  • Trisska
    Tyhlety hry mě fakt míjí, ale podle videa musím uznat, že by to mohlo být chvílemi i zábavné! No možná se k tomu někdy odhodlám... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit