Přejít na výpis diskuzí
Sledujte souboj s kostlivým démonem z Risen 3: Titan Lords
7.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Mám obavy, ale počkám si na soudy do prvních gameplay záběrů.
-
už to je trápne ako všetky nové RPG kopíruju tú fantasy temnú WRPG atmosféru Souls série....Myiazaky je ale len jeden a ten robí Project Beast na PS4...takže nie dík, žiadne trápne náhrady nechcem...Risen skončil u mňa trápnou dvojkou...
-
-
Není to už trochu přehnané vidět kopírku Dark Souls v každé fantasy hře? To už můžete rovnou vyvolávat u každé hry, kde se hlavní hrdina ohání mečem a není tam zrovna rozkvetlá louka, že je to kopírka Dark Souls *7*
-
-
Preco kopirka ? Ja vidim temny les, chlapika co sa (dostal quest zabit tuto ohavu co strasi v noci deti) chysta zabit toho licha a nakoniec sa preratal. Ja v tomto DS nevidim, treba si pockat na gameplay, urcite nieco bude, ked este nie je a potom srovnavat, ci to naozaj bude pripadat ako DS, podla mna nie. Ano z videa urcite viacerych, ked nie kazdeho napadne prave DS, ale to je vsetko, nie je to ingame footage, je to len cgi, takze cele to moze byt ine. Neviem ci si niekto spomina uvodny filmik k NWN, minotaur v nejake zrucanine, les, temno, zakradani, zabijanie, velmi podobne, takze aj NWN vykradlo napad s DS, nemyslim si bolo to len intro, ale hra bola celkom ina.
-
-
Jo NWN! Díky ti. Já si lámal hlavu a furt jsem nemohl přijít na to, kde jsem tohle video 'už viděl'.
-
-
-
neeee temný les ve fantasy = dark souls OMG další kopie šmejdi proč to není třeba v krásném motýlkovém světě s duhou to by mělo alespoň pořádnou atmosféru. *16* *16* *16*
-
Aha, takže Dark Souls má patent na dark fantasy? *15*
-
-
Ne, Dark Souls to jen dovedl k dokonalosti. Ostatní RPG se v tomhle můžou jít klouzat. *3*
-
-
ve světe her se dá říct, že ano. Za posledních 10 let je to jediné dark fantasy ve světe video-her, což je poněkud smutné, na to, že je to nejlepší žánr fantasy. Dark Souls je unikátní také tím, že má originální svět a víceméně nic nevykrádá jako ostatní hry.
-
-
Děláš, jako by to DS vymyslelo.
-
To že Miyazaki(myslím toho z Souls série, ne toho co dělá nejlepší pohádky na světě) je jenom jeden dokazuje DkS2, na kterém nepracoval a už to vůbec nemá tu suprovou atmošku(čestné vyjímky se najdou) jedničky.
-
Heh, taky mi přijde že snad všechny nový RPG se snažej mít ten dark soulovskej feeling, ale nemaj na to.
-