Přejít na výpis diskuzí
Sledujte souboj s kostlivým démonem z Risen 3: Titan Lords
7.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
dark souls je skutečne nudná hra, nechápu proč se kvalitní rpg musí inspirovat práve tam (hrou ktera ani neni rpg)
-
-
Inspiracia je skor myslena na temne fantasy nie ako inym sposobom, tzn suboje a pod ci staty a tak, tie by mali byt verne starym risenom ci gothicom, teda velmi dufam, ze je to myslene z ich strany a tymto videom prave toto a nie, ze budeme mat jeden hub, a vsetky cesty vedu do rim a nie do toho hubu. Tu napr. urcite bude pribeh, myslim dobry pribeh.
-
-
Preco tu vsetci prirovnavaju akukolvek hru s temnym fantasy k Dark Souls?... ved sam Dark Souls atmosferu temneho fantasy kopiruje od podstatne starsich rpg hier...co to tu placate,ze vsetci vykradaju prave DS? kde ten bol, ked som sa prehanal po temnych fantasy svetoch.
Dnes vydaju behom roku tri hry v podobnom prostredi a uz to vsetci od vsetkych kopiruju...lebo vyvoj hry trva par dni a kedykolvek si mozu zmysliet, ze to cele spravia inak *7*
Tak isto by som mohol teraz tvrdit,ze Dark Souls len kopiruje hardcore hratelnost zo serie Gothic. -
-
všichni ? Aha Hnisavec je všichni :D
-
Hele já nejsem fanboy souls série i když je pravda že už nedokážu hrát "klasický" rpg, ale po traileru na risen nebo dragon age se nemůžu zbavit pocitu že se jedná o kalkul a že se chtějí svézt na vlně úspěchu souls.
-
-
Ked uz tak bound by flame a hm este jedna podobna hra, meno si nespomeniem, tak tych by som povedal, ze sa chcu zviest, ale dragon age (aj ked po prvom diele, nie som nejaky nadseny co s DA robia, uvidim co bude s inquisition)?? alebo aj toto R3 ?? Jeden suboj v noci s nejakym Lichom a ano je to kopia DS prip sa chce zviest na slave DS. Ani nahodou, hier je uz tolko, ze nejakemu zrovnavaniu sa neda vyhnut s nejakou inou hrou, skratka si myslim, ze ked si zoberu inspiraciu z DS je to ok, ked zacnu priamo kopirovat (co nebudu) tak to by ok nebolo.
-
-
FromSoftware a jejich historie her jako DS sahá do roku 1994, takže kopírují maximálně od sebe...
-
-
Prestan stymto, ved predsa kazdy nieco kopiruje ci sa necha inspirovat od ostatnych. To je skratka nevyhnutne. Keby kazdy mal prichadzat s originalnymi hrami a porovnavat jednu hru s kazdou inou, tak by sme nemali co hrat. Ja viem ze si "Fan" DS a celej firmy FromSoft., ale musis rozmyslat triezvo. Ja mam rad rozne ine serie a rozne ine firmy, ktore tie serie vyrabaju, ale urcite im nebudem nadrzovat, pretoze aj ked napr. milujem G1 a G2, tak G3 uz pre mna nic moc, G4 co nerobili oni je uplne skoro o nicom a jediny Risen sa blizil konecne k niecomu podobnemu ako spominane ich prve hry. Takze piranha bytes nie su GOD, su len skvely to co robia a niekedy sa pritrafy aj vada. Tak ako napr. prvy DS na PC, bol nadherny port, niet moderov tak no nic, skratka rozmyslaj kus viac out of the box, a nie len in the box.
-
-
Tak DS je prostě hodně výrazná hra a srovnání se prostě nevyhneš i když je to trochu mimo. Mě DS taky připomínalo temnou atmoškou Gothic. Podstatný je, že obě to jsou opravdu to nejlepší co bylo stvořeno víc nás zajímat nemusí.
A From Soft. nikoho nekopíruje co se týče dark fantasy. Stačí jen vzpomenout na Kings Field.
-