Přejít na výpis diskuzí
Sledujte World of Warcraft dokument Race to World First
7.11.2011 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
haha jak se tu wowkaři obhajujou, že je to stejný jako chodit na tréninky a lepší než "sedět v hospodě" - a taky - každej má nějaký hobby, nekdo vychovává dítě a někdo hraje wow - no ty voe klasický vejmluvy jak od smažek, měli byste to vidět nezaujatejma očima.
-
-
Tobě bych taky doporučil nějaké hobby. Například návštěvu doučování českého jazyka.
-
-
Proc vubec lidi lezou na clanek o WoW, kdyz jim WoW vadi? V konecnem dusledku jste jeste horsi nez ty statisice "desnych zavislych existenci, jenz nekomunikuji s nikym" (protoze hrat hru, kde uspech zavisi vylozene na koordinaci a komunikaci s ostatnimi hraci z vas dela sociopata), protoze lezete, kde se vam nelibi a co je jeste horsi, zabijite cas absolutne zbytecnymi komentari... Pak bych se spis zameril spis na vas same, jestli se neprojevuje nejaka narcisticka porucha osobnosti prave u vas - WoW je spatny, kazdej kdo ho hraje je spatnej a je to tak, protoze se to MNE nelibi.
-
-
Spoustu lidem vadí politika, volit nechodí a i přes to lezou do diskusí na idnes...
-
-
2:36 to je krása
-
a mě se smáli že se jdu od wow učesat :D
-
V dokumentu se setkáte jak se studenty tak s pracujícími jedinci. Například jeden ze členů studuje právnickou univerzitu a i jeho nejlepší přátelé jsou dost v šoku, když jim řekne, že hraje Warcraft. Slečna okomentuje celou situaci tím, že ho vidí hodně často, takže o tom vůbec neměla ani tušení.
Ne každý hráč je závislák, jako tady píšete. Znám mnohem více lidí, co jsou skoro 24/7 nalepení před jinou hrou jako je Battlefield, Call of Duty nebo takový World of Tanks. Nesuďte lidi dle hry kterou hrají, ale podle toho, jak dlouho u ní tráví. A hlavně se nikdy nesoudí celá komunita... -
Zrovna včera jsem viděl South Park 10x08 Make Love Not Warcraft. Náhoda jako prase. South Park je takový satirický obraz dneška a rozhodně se z něj člověk může poučit pokud má žaludek na takovýto styl humoru a dá tomu šanci a popřemýšlí nad tím.
Jinak k těm lidem. Je to jejich věc, ale nechápu ty extrémy. Když to začne člověku ničit život, tak to je to samé jako s chlastem nebo fetem. Ztráta práce atd. Ale ti lidé ve videu jsou v pohodě. Čekal jsem víc tlouštíků, ale byla tam i jedna vcelku pěkná slečna. Mnohem horší jsou inteligenti co od sedmi do dvanácti večer tupě den co den čučí na novu a pak nadávají jak jsou hry stupidní zábava a jak jsou hráči pitomí. -
zajimavy "zivot" ...
-
-
Zajímavější by byl s flaškou vodky a nabitým sklem, že?
-
-
Mám WoWko rád, dřív jsem byl pro něj celkem zapálenej. Teď už hraju jen na funu, ale stejně vždycky brečím z těch noliferů, když někoho přemlouvají, ať radši jde raid než jít někam ven s lidima.
-
-
Nic takového jsem nenapsal...
-
-
-
-
tak nehrajme wow a podme sa vzdelavat, zlepsovat.. a aby sme dosiahli co? ako zivocisny druh byt najpocetnejsi na svete? byt najuspesnejsi? ok super podme na to!!!
a co budeme robit dnes poobede?
nie nie, prestanme hrat wow a robme veci lepsie len preto, aby sme sa nemuseli hanbit na tomto fore a na tomto svete neboli na tarchu tym, ktori su o svojej pravde viac presvedceni, nez ti ktori..
ved ale kludne si urob decko a krm si ho, kludne si chod do chramu a dufaj, ale ked uz prides a otrcas pred ksicht tie spravne hodnoty, tak poznaj ich povod a poznaj ich ciel.. dovtedy je vsetko iba prelud s tradiciou -
Abych to shrnul (mé poznatky z této diskuze):
1) Hrát WOW je fakt síla už samo o sobě, ale tahleta "Cesta za prvenstvím" by položila i Chocholouška...
2) Pro ty, co musí chodit chlastat, aby "se pobavili s lidmi, které znají", nemám moc většího pochopení - pokud potřebujete lihoviny k tomu, aby pro vás interakce s lidma byla zábava (což bohužel většina dnešních lidí a dost z nich by řeklo něco v tom smyslu, že bez chlastu by to prostě nebylo ono aneb partying forever), připadá mi to fakt úplně stejně ujeté jak to WOW = můžete si klidně podat ruce.
*3* -
-
Myslím si, že každý má to své. Není třeba komentovat celou komunitu jednou větou, protože jsem si na sto procent jist, že neznáš těch (teď střelím možná větší číslo, protože budu brát v úvahu i nelegální servery) 30 milionů lidí, kteří Warcraft hrají. Pokud znáš někoho, kdo je do hry zažraný až tak moc, že nechodí ven, nemá solidní práci či školu je to smutné, ale někdy to je prostě životní náhoda. Nikdy nemůžeš vědět, co se pokazí. Do duší lidí nevidíš.
A co se týče druhého případu... Také nemám potřebu si zlít držku tak, že den nebo dva poté jsem nepoužitelný. A je mi docela líto lidí, co využívají alkohol k tomu, aby se viděli s jinými a bavili se... Dá se to dělat jinak, rozhodně lépe a zábavněji. -
Důkaz, že i trollové mají duši.
-
No vidíte kolego a to máte zase pravdu. S člověkem, který hraje WoW bych si ruku klidně podal; s kokosem, který vede zastírací intelektuální kecy a hraje si na internetu na hrdinu, čímž se snaží vyprovokovat lidi, nikoliv.
-
-
Já bych si s vámi ruku taktéž nepodal - ne proto, že máte odlišný názor (to je naprosto v pořádku), ale protože neumíte víc než urážet, přestože se snažíte o to, aby to vyznělo "slušně". *3*
Je to pro mě důkaz toho, že jsem uhodil hřebíček na hlavičku... *5* -
-
To je v pořádku, nemám v úmyslu s podobnými šašky ani jednat jinak. Doufám, že je to pro Vás další důkaz k analýze.
-
-
Nyní se mé domněnky potvrdily, kolego, takže již skutečně není co dodávat. *3*
-
-
Jak říkám já, všeho s mírou, kterou má každej člověk jinde...
-
Ano, musím přiznat, že proti alkoholu vysazený jsem a odjakživa jsem byl. Víc k tomu nemám...
-
Myslím, že v klidu postačí, když podle sebe přestaneš soudit ostatní. Ty tvoje kecičky o wowkařské a alkholické čistotě zavání tak akorát arogancí vůči věmu a všem, kteří nejsou jako já. Prober se...
-
Doufám, že nejsi zaměstnán jako psycholog... Pokud ano, prosím sděl bližší info, abych se tě mohl vyvarovat, až moji nejbližší uznají, že se mnou skutečně něco není v pořádku a budu potřebovat odbornou pomoc. Děkuji. *3*
-
Výroky typu "Hrát WoW už je síla sama o sobě" a "lidi, co musejí chodit chlastat, aby se pobavili s lidmi, co znají" prozrazují, že cosi není v pořádku. A nejspíš to bude autor. WoW nehraju, ale pokud u něj někdo 12 hodin denně, nevidím v tom nejmenší problém, stejně jako v občasným v pokecu s kamarády u piva nebo vína.
-
-
-
-
-
Amen
-
-
Furt je lepší hrát aktivně WoW, než sedět v hospodě a chlastat.
-
-
radši sedim v hospodě na pivě, mezi lidma než že sedim zavřenej v pokoji u PC...
-
-
dobre
-
A ja nejradeji sedim v hospode zatim co doma za me expi bot :D a ted do mne:)
-
-
Nuda *7*
-
-
-
Myslíš "sedět v hospodě a chlastat " co den nebo " sedět v hospodě a chlastat " jednou za čas s lidmi, který znáš a pobavit se? V tom druhém případě totiž WoW a jiné budou sotva lepší záležitostí.
-