Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Jediný zajímavý hry na Microsoft prezentaci (Cuphead, Sea of Thieves) jsou samozřejmě exkluzivní pro xbox, ať jdou do háje.
  • Sr_Lobo
    Chlapi ja chápu, že to neni sranda pořádat takvéhle dobroty pro nás - zhejčkané herní vošousty, ale tenhle přenos byl fakt ostuda *12*

    Edit: Držim palce s dalšími přenosy a příště prosím řekněte páně Vrobelovi at' si veme méně těsné šortky, chvílemi jsem se bál, že to skončí hůř jak spadnutím serverů *15*
  • Teda, že totálně lehnou i games.cz jsem nečekal..
    Stream máme naštěstí volbu sledovat na mnoha místech a zdrojích - YT stream games ale jel v pohodě, padal jen stream z Ameriky do games, což kluci moc ovlivnit nemohli no..
    • blixa
      Bohuzel, taky nás to mrzí, že se taková technická kalamita odehrála zrovna na začátek E3. Připravujeme se na to X dnů a pak se stane věc, kterou v redakci fakt neovlivníme. :( Ale svět se nezbořil a další konference už snad budou OK. ;)
      • Keyz
        A proč není možní ihned přehodit na stream Gapespotu? ve 2/3 jste přehodili na IGN (které bylo hnusné oproti gamespotu, ale pořád lepší než to předtím.). Tedy stejně jste to přehodili, jen jste to oddalovali.

        Jestli to nějak řeší licence apod...Tak pak je divný, že to na gamespotu a IGN jelo bez lagů. O tom to je, vždy taháte stream z toho špatného zdroje a pak se to se*re.
        Do toho se podělalo celé games...

        Možná jsem de/ilní ale když Gamespot, ING, ofic MS další mají ty samé záběry ve full HD bez lagů bez opoždění, tak chyba asi bude u vás.
        • blixa
          Michi uz to napsal nade mnou, nemam moc co dodat. Mozna jen to, ze musis brat v uvahu rozdil v moznostech IGN/Gamespotu, kteri v Kalifornii sidli a maji tam skvelou infrastruktu a financne neporovnatelne moznosti a nami. Meli jsme proste oficialni zdroj, ktery jsme mohli pro vysilani pouzit.
          • Keyz
            A to není možné udělat dohodu a přebrat jiný steam jako to dělají TV? Za to by chtěl ten jiný zdroj X prachů které nemáte?

            Nebo i když jste převzali IGN (což není koser), tak se stane co? Bude soud nebo co? Jestli nic, tak je to snad jedno a mohli jste to tam hodit ihned a ne koukat na lagy které jsou každý rok.....
            Hrej nelagovalo. Což je zajímavé.

            Já se v tom nevyznám, ale hlavní je, aby to šlo dobře a v nějaké kvalitě což opět nešlo. Po roce opět. Většině lidem je fuk jak to uděláte jestli koser anebo ne, ale hlavně aby to šlo.
        • oddalovali to proto, ze to asi neni moc koser, prevzit cizi stream... spravne maji brat ten oficialni. a ten padal a lagoval. IGN a dalsi maji vlastni, jedou to z jineho zdroje, nez ten oficialni.

          chapu kluky z games, ze se to snazi delat ferove, a pak je jeste nekdo jebe za chybu streamu, ktery neni jejich?! boze
          • Keyz
            Jak jejich? Vybrali si tento zdroj tak je jejich. Minule to bylo to samé a stejně si to vyberou....

            A poctivě. Kolik webů to má poctivě. Jako by to bylo důležité. Je to jedno. Nebo snad bude pokuta x mega? Lepší aby to šlo něž aby jsi se poctivě díval na lagy a pády... Anebo to domluv poctivě z jiného zdroje.
      • Chim
        Jak píše kolega nademnou, nejenže padal stream, ale padal hlavně celý server Games. Nevím jestli a kdo za to může, na to si asi musíte odpovědět sami. Samozřejmě se nic tak vážného nestalo a svět se samozřejmě nezbořil.

        Příště se třeba můžu taky dívat u konkurence, kde to podle všeho zas tak moc nepadalo...
  • Vojta_Ilavsky
    No tak ta Forza 6 vypadá úplně stejně jako každej rok. Ten line-up silnej rozhodně není.
  • Už nějaký čas mi v PC straší přechod na Win 10 ale konference MS jasně ukázala že pro hráče se vyjma DX12 s příchodem "nového" OS nic nemění a MS na ně bude sr.t stejně jako dosud. Drobky v podobě Fable na tom nic nezmění. *6*
    • Gordar
      Microsoft má zájem aby co nejvíce lidí hrálo na jeho kontrolované platformně Xbox, nikoli na Windows. Samozřejmě to nikdy veřejně nepřizná.
  • Chim
    Sledujte přímý přenos konference Microsoftu na E3 2015

    ... aneb Přejte si něco, padají servery.
    • Chvalabohu za twitch. Tam nebol ani jeden sek.. aj ked obcas neaky video lag ale vsetko bez problemov :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit