Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To že to dopředu avizovali přece ještě nic neznamená, bylo by to zajímavé překvapení, ale takhle jestli to nepředstaví tak očíhnou konkurenci a sice propásnou vánoce, což už víme, ale zajistí si nejvýkonnější konzoli, což bylo ve své době i WiiU, bohužel to vydrželo jenom chvíli. Ale co, info o Zeldě taky potěší, na druhou stranu proč mají pronajaté tak velké prostory, i když NX nepředstaví tak jenom kvůli Zeldě to asi nebude
  • Still
    Ať bereš cokoliv, přestaň... Tohle je master trolling, nebo čistá demence.
  • Kdy Bethesda zase udělá hokej aby natrhla EA na PC pr*el a vyplnila by tak díru na herním trhu ?
  • Peppa
    Nintendo o NX nic nerekne, to uz dopredu avizovalo, predstavi ho az na podzim. V podstate cela E3 nintendo bude o nove Zelde.
  • TireFuri
    Aspoň že Tukan, Bětka a Sterakdery potahali tuhle konferenci.. Ať žije ShirtGuy a SunglassesGirl.. *1*
  • Bethesda je v současnosti nejlepší tvůrce a vydavatel her. Převzala žezlo od Originu (Ultima Underworld, System Shock). Ostatní ji nehrabou ani po kolena.
  • Prey, jasná volba, quake taky udělal radost a doufám, že na skyrim remaster dostanu jako vlastník GOTY edice na Steamu slevu. Nejvíc se těším na úterý 18:00 místního času kdy začíná konference Nintenda, protože jsem zvědavý, jestli všichni výrobci (Sony a MS jsou předtím) odhalí specifikace nových strojů, i když to zatím vypadá tak, že tam dají nové polarisy, a nejvíc mě zajímá, jestli Nintendo zavede zpátky cartridge, jak se spekuluje, protože tím by mohlo utřít konkurenci, jednak kapacitou, jednak bezkonkurenčními nahrávacími časy oproti blu ray
  • Hm, nic moc. Ohledně těch pluginů do Skyrimu jsem zvědavý, jestli je to nástup k likvidaci nexusu a zavedení cenzury modů nebo jestli to Bethesda myslí "upřímně".
  • Still
    Ten už dávno za ně dělá komunita po vydání *1*
  • remaster skyrimu *14*
  • boze, ako sa tam vyskieraju *5* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit