Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Já jsem teda celkem zklamanej... nový Prey nesahá někdejšímu představení Prey 2 ani po kotníky, Fallout mě moc netankuje, TES už vůbec ne, Dishonored 2 si časem asi zahraju (ještě jsem se nedostal ani k jedničce), to vypadá pěkně.... ale teda největšim zklamánim je pro mě novej Quake... proč je to zas jen multiplayer? Když jsem někde zahlíd, že Bethesda představila novýho Quaka, hodně jsem se zaradoval.... čekal jsem totiž singlovou střílečku ve stylu původních dílů (mohli to udělat stejně jak s DooMem a vzít si největší inspiraci z prvního dílu - atmosféra prvního Quaka je stejně nejlepší a nejzajímavější)... no... a zas budou přiživovat už tak zbytečně nabobtnalej svět e-sportu... achjo...
  • remaster skyrimu *14*
    • Still
      Ten už dávno za ně dělá komunita po vydání *1*
      • komunita bude sakra ráda za 64 bitovou verzi tak nedělej *6*
        • Still
          *6* Jasně.... *6*
      • bez s tim nekam, komunita, lol..ty hry sou fajn i bez ni.
        • Still
          *1* vanilla Skyrim je tragedie, říkej si co chceš :)
          • PreidaQ
            No jasně, klasická 10/10 tragédie.
            • Still
              *1* To je argument *15*

Zaklínač tomu natrhnul prdku ve všech směrech, Skyrim je děsná nuda, zabugovaná, graficky slabá. Nebýt komunity, je to opravdu traga...
  • Jsem zvedav jestli se Ceneze podari protlacit ceskou verzi Skyrimu na konzole, ale spis si myslim ze ne.Kdyz do ni nacpali tolik penez bylo by to v jejich zajmu.
    Tod tam nebyl osobne? lenoch jeden:)
    • Todd tam byl, akorát ne přímo na pódiu, byl v after show.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit