Přejít na výpis diskuzí
Sledujte zdarma oficiální dokument o fenoménu Minecraft
11.11.2013 | Petr Poláček
7 příspěvků
-
Minecraftu jsem moc nenahrál, ale když jsem ho poprvý spustil, byl to pro mě jeden z nejsilnějších herních zážitků. Miluju ten pocit, že jsem sám v novym světě a všechno mám před sebou a všechno záleží jen na mě, co udělám. Připadal jsem si jako kdybych se před 200 000 lety ocitl na Zemi jako první člověk a předemnou ležela celá historie civilizace a já jsem první Adam. Možná to takhle ani Notch nezamýšlel, ale to mě dostalo.
Film výbornej :) -
No ten uspech je vlastne nahrada toho cim bolo v nasich mladych casoch :-) Lego alebo skor v tejto lokalite vychoneho bloku Merkur a podobne stavebnice. Dnes je to len proste na pc vo virtuale :-)
-
Já ten úspěch Minecraftu celkem chápu. Je to prostě hratelnost. Minecraft je jediná hra z mých asi 150 vlastněných, ke které se i po letech neustále vracím.
-
Jéžiš fakt zdarma? Já už vytahoval šrajtofli...
-
-
Však můžeš. Jak sami uvádějí na začátku, máš tam linky, kde lze přispět.
-
-
Tak ještě abych platil za dokument :)
-
Je to jednoduchy, minecraft nebyl prvni, ale uspel. Povedlo se spojit to, co hraci miluji - otevrenost, volnost, moznos se doslova vyradit ... a to vsechno i online. Hrace uz davno nebavi mackani abilit ... chteji si stavet vlastny hrady, mesta ... a ne jen z prepripravenych kusu ... V Minecraftu se da postavit cokoli ... a navic, vzhledem k tomu ze tam sou i ruzny hejblata (pistony ...), se da neuveritelne vyblbnout i po funkcni strance. A co teprv s ruznejma addonama ...