Přejít na výpis diskuzí
Slovní tance CDP okolo možného rozšíření pro Zaklínač 2
27.9.2011 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
SLAVA CD PROJECTU .Zaklínač 1 bol vo vyvoji už od roku asi 2002 pričom hratelna verzia už bola začiatkom 2006 a skor a boli to rozne verzie ked si pametam tie stare vieda.Zaklínač vždy ostane v srdci s tou najoriganlenjšou a najautentickejšou grafikou a príbehom atmosferom.Zaklínač 2 už bol vo pred vyvoji 2006-2007 a pirtom hratelna verzia už bola v roku 2008 .Nemožme vylučit pritom je dost možne tak to akokeby citim že už existuj hratelna verzia zaklínača 3 však nevieme ake maju tajomstva v srdci cd projektu a mam pocit že 3 bude vidana skor ako čakame bolo by zaujimave keby vyšla viem že je to najskor december 2012 .Ked nahodou naj robia a je to určite pravdu zhruba od roku 2009.Zaklinač 3 bude podla možno posledny diel završenie pribehu určite nam zas budeme očareny nielen s pribehu a so sveta engine bude maximalne trošku vylepšeny ale však aj tak načo ked dvojka najumeleckejšie dielo tešim na nove lokacie možno grafikou technickeho hladisku su majstri ti s crysis a cry enginom a zhladiska krasy svetza su to cd projekt a za nimi pyranha bytes.PRIDE JEDNO VELKE OZNAMENIE......
-
Já si osobně myslím, že nám v příštím roce přistane na stolech datadisk s příběhovým rozšířením. Někde sem to snad i četl před vydáním hry... už si nevzpomenu kde.
Ještě po vydání hry byl v charakterech na webovce prázdný slot.. koho tam asi původně zamýšleli? Nechce se mi věřit, že to byla chybka :) ....furt mi to vrtá hlavou.. :D -
-
Datadisk by byl moc fajn :-)
-
-
Na update se tesim :) jinak gratuluju sousedum za vydarene oba dily a vysoke prodeje jinak jste me opet kluci jedni presvedcili ze to jde dnes delat v tomhle byznysu jinak smekam a preju hodne stesti do dalsich (pokud mozno) desitek let
-
CDP jsou vedle Valve asi poslední mohykáni mezi vydavateli pro naši milovanou platformu - PC.
Opravdu nemám problém si kupovat jejich produkty! -
Můžete my napsat jaké bude 2.0 obsahovat změny oproti normální dvojce se všema dlc?
-
-
K článku, který to rozebírá odkazuje právě ta zvýrazněná část "updatu 2.0" :)
-
-
Je ten patch 2.0 uz vydanej?? Ja ho na jejich strankahc najit nemuzu a Launcher mi patch taky nestahuje.
Dík -
-
Omlouvám se omlouvam se, ted ctu ze kolem dvou dnů tam bude.
-
-
CDprojekt ho skutečně nevydal. Vydá ho až pozítří.
-
-
-
CDprojekt je krasny exemplar dokonaleho vydavatele, all hail to CDprojekt!:}