Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Proto mám radši předchozí díl New Leaf, ke kterému se narozdíl od Horizons občas vracím, paradoxně proto, že tam za den není moc věcí co dělat. Tím, že v Horizons dali možnost neustále něco dělat nalákali spoustu hráčů tam trávit x hodin denně, ale AC není tenhle typ hry, je to o tom zapnout to párkrát denně udělat pár věcí a mezitím hrát jiné hry nebo dělat něco jiného. Na youtube jsem viděl video od člověka, který to díky přenastavování času "dohrál" během necelého měsíce, nechápu smysl to takhle hrát. AC má vydržet minimálně rok a to ještě když hráč stihne vytěžit všechno během sezóny, dostat dárek na vánoce, k narozeninám, prožít velikonoce, nachytat ryby v různých obdobích atd., to že jste v redakci takhle všichni na téhle hře vyhořeli je čistě vaše chyba, protože jste jí hráli špatně, dobře vám tak pánové a dámo 😛. Ale vážně - neexistuje špatný způsob jak hrát jakoukoliv hru, jenže když jsem ve fightclubech v době vydání téhle hry poslouchal vaše nadšené reakce jak v tom trávíte celé dny bylo mi jasné, že nebude trvat dlouho a všichni odpadnete, je pro mě docela překvapení, že to Adam vůbec zapnul znova a tentokrát to hraje "správně" 🙂

  • triptich

    pekne napísané. palec hore.

    ten pocit "vyhorenia" v hre poznám.pár som si ich skazil presne rovnakým postupom. rýchlo rýchlo vpred za vymxovaným koncom a nakoniec... vyhodené peniaze, lebo som z hry nevyťažil jej potenciál. znudila skôr, ako mi ponúkla čo mohla. nasleduje odklad na poličku a po čase nový štart.

  • Většinou komentáře nepíší a ani jsem se k tomu na této stránce nechystal. Ale když jsem viděl tento inteligentní článek, tak jsem si řekl, že si zde přece jen účet založím. Nejde jen o to, že tento článek obsahuje několik zajímavých myšlenek, ale zároveň je to článek napsaný opravdu od srdce. Přijde mi, že si tuto skutečnost několik zde nacházejících se lidí neuvědomujeme a taktéž zapomínají, že každého baví věci odlišné. 

    V některých věcech s tebou naprosto souhlasím. Hry jsou hlavně od toho aby jsme si je užili, nikoliv aby jsme se neustále honili za tím nejlepším jelikož pak ty skutečně "nejlepší věci" můžeme přehlédnout. Dalo by se to možná v některých případech přirovnat k tomu když v reálném životě neustále chodíme do práce, aby jsme měli vše lepší, ale pak už nemáme čas na to aby jsme si to vůbec užili. A hlavně na to aby jsme si užili věcí, které jsou sice všední, ale přesto nádherné a pro mnoho lidí vzácné. 

    Přeji ti příjemnou zábavu při hraní, mnoho dalších pěkných zážitků a především ti děkuji za tento článek. Možná právě kvůli tobě dám hře šanci. 

  • ripper

    Článek se mi líbil, jen ty motýle je potřeba naučit se skloňovat správně.

  • jack

    Super zamyšlení !  Někdy mám podobný pocit, že se člověk zbytečně žene za další úrovní, body atd. Když má pak postavu, že každého dá na jednu ránu, přestane ho to bavit. Protože jediným motorem bylo dosažení cíle a ne hraní samotné. 

    • Jevo83

      Presne tak, asi za to moze aj scena profesionalnych hracov, ale ludia zacali brat a hrat hry prilis matematicky. Vytraca sa z toho potom prave ten hravy element a vo svojej podstate je to vlastne len mechanicky stereotyp. Je to asi dane aj tym, ze hier vychadza strasne vela, kedysi bol clovek zvyknuty "hrat vsetko" ...ale je dobre si zvyknut opat hrat tie hry ako role play a naozaj ist do detailov a v klude....je to iny typ zazitku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit