Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    To by byl teda řadnej prusvyh, kdyby  neslo stahnou co bylo zakoupeno, a taky hudba budoucnosti co nas ceka na PS 4 a nase digitalni knihovny....

    • No teď je lepší co je horší jestli ty digitální knihovny, co jednou někdy zařízne nebo ta fyzická média.

      Ono ty hry, co jsem fyzicky vlastnil na disketách mi dnes fakt k ničemu nejsou. To co jsem kupoval na CD pro Win95 bych dnes asi beztak nerozjel (pokud by CD bylo ještě vůbec čitelné, tak co kompatibilita). a to tu mluvím stejně jen ve forměch "bych asi", protože ty hry stejně ani hrát nechci, takže je to úplně jedno. (Vita mi někde zaprášené leží a myslím že jsem ji přes osm let nezapnul. Trhá mi žíli, že už na ní nezapnu store? Fakt ne. Ty na těch platformách hráváš?)

      Zatím mi prostě přijde, že digitální knihovny jsou pořád spolehlivější a trvanlivější a rozhodně jsem na nich přišel o znatelně méně her, než kolik šlo po letech do koše nepoužitelných fyzických krabiček.

      • Gulivera84

        Ne uz nanich nehraji, byla to čistě jen uvaha.....clovek je od prirody sberatel a nerad se vzdava svych pokladu...😉😁

    • radim.zaty

      Všechny 3 konzole už mají jailbreak, takže i když to Sony zařízne, stále bude možné ty tituly sehnat. Není to sice morálně čisté a legální, ale znemožnit užívat licence na software, který jsem si zakoupil, taky není morálně čisté.

      • Veskoslav

        Ty si ale nekupuješ ty licence. Jenom pronajímáš. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit