Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Dneska si nemůže ani kamenej obr vyjít na vycházku do lesa aniž by ho někdo nezmasil. *13*
    • MrSanta
      To víš, kácet bez povolení stromy, to se nesmí. To bursíci nemají rádi *1*
    • Se smrtí se neslmlouvá. Když příjde, tak hold musíš..
      • Lawliet
        http://youtu.be/QtZNrP-lYOs
    • jo je to vo držku... a ke konci než dostal kosou do ksichtu... napadlo někoho, že si potřeboval jen třeba kejchnout ?
  • *1* *15* ja si nemůžu pomoct, ale na mě to video působilo tak směšně *15* a stupidně
    • Nevím proč je to fantasy a videojko vypadalo dobře jestli ti připadají všechny fantasy špatný tak zas nevím cos čekal
  • Darksiders 2 a Torchlight 2. Moje hry roku 2012 na které trpělivě čekám.
    • Kristepane ty jsi zapomnel na Diablo jak je to mozneeee :-))))))))))))))))))))))
      • Diablo je spis pro Leve Mysitko :D
      • Nezapomněl:)
  • Jazz
    Ten oblek s kapucí a křidlama má být něco jako Válkův Chaos Form ?
  • Co s tím přehráváním je? Tady to přehraji ale nejde to dát přes celou obrazovku a přímo na stránce youtube to zase přehrát nejde. Pěkný video. Trochu mi toho obra bylo líto.
  • je fakt, ze takhle genericky trailer typu god of war je k nicemu a nejzabavnejsi na nem je asi ta kombinace fialovy a cerny :/
  • xixixao
    Pochvala za Cimrmana .)
  • kubi-wan
    První díl mě docela (mile) překvapil svou tuhostí... Nestává se často, že bych hrál hry na easy, ale když jsem odehrál první půlhodinku a už jsem neskutečně dostával na p*del? uff... ale je to dobře, navíc časem už to bylo lepší, taky po tom, co jsem si koupil gamepad.
    • claymen
      první půlku komentáře jsem nechápavě kroutil hlavou, ale ten konec to vysvětlil :D na xboxu na normal uplně bez problémů..
  • Paráda, teším se.
  • Duckface.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit