Přejít na výpis diskuzí
Sněhové vánice a jiné rozmary počasí si díky updatu užijete alespoň v Life is Feudal
30.12.2015 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Tak jsem z toho videa pochopil, že tvůrci umí požívat různé filtry, ale nemám páru jak se to hraje *1* *1* *1*
-
To jsme si užili i v GTA :-)
-
Docela bych to prubnul, jak je to s feudalnim rozdelenim mezi nevolniky, remeslniky a slechtu ve hre, je mozny oproti realite stat se z nevolnika slechticem? A jak jsou na tom panovnicke rody lze treba zavrazdit krale?
-
-
Hráš ako chceš. V hre sú neni exaktne určené tituly a šľachtické rody, či spoločenské postavenie. Nič takého tam neexistuje. Hra vyniká v prvom rade komplexným craftingom a takmer neobmedzeným terraformingom...
-
-
Krále si tak možná může určit komunita na serveru. Ale to už je na představivosti a vedení serveru na kterém hraješ,
-
-
Mno pokud jde postavu zabit, tak muzes zcela jiste krale proste zapichnout, az ho potkas.
jinak si ten dotaz asi spatne pochopil, paac jde zjevne o to, ze proste chce (jakozto slechtic/panovnik) aby na nej makali ostatni, a on maximalne blahosklonne udilel pokyny, ze ten 15m prikop je malo hlubokej a ten 1000 akrovej hrad malo rozlehlej .... ;D
-
-
-
-
Podotýkám, že jen na officiálních serverech, které jsou tak nějak nehratelné pro začátečníky.
-
hra měla obrovský potenciál, fakt jsem se na ní těšil že konečně hra která má složité craftování a stavění. na trhu je z dobře udělaných stavebních her jen 7 day to die.
ale Life is feudal ZABILI tím extremním nesmyslem jako sázení na vteřiny jaké zrovna je počasí, v jakém pásmu zrovna jste a jak se to všechno mění. stavění je úmorné plhočení kdy jenom jednu díru kopete 40 minut !
hra je tlačená k tomu hrát v kooperaci s ostatními ale KDO je každý den osm hodin na počítači aby hrál jednu hru? -
-
Kooperace je fajn, ale musi byt s kym kooperovat ... ono se ti spis pomerne rychle omrzi neco budovat jen proto, abys neco vybudoval. Ja porad cekam na hru, kde muzes stavet, ale zaroven i nicit (s rozumnou fyzikou) a ma to dopady ... = podpalis sypky, lidi pomrou hlady ... uroda je jen v odpovidajicim obdobi ..., nemas na 100m poust a velehory ... kdyz chces prodat, musis i dopravit ...
-
Takovejch lidi je spousta, to ze dalsi spousta nemuze neznamena ze svoji hru budu prizpusobovat temhhle lidem a budu z ni delat casual shiit. Konecne vyvojari ktery si to uvedomujou. Absolůutne to neznamena ze nekdo tu hru zabil, ale ze si konecne vyvyji svoji hru tak jak chce on a ne tak jak chce nejaka masa pitomcu ktera breci po jednoduchosti.
-
-
Někdo má třeba i reálnej život, práci, rodinu, holku, cokoliv.. a nemá čas trávit u kompu tejden v kuse aby si ve hře postavil jednu chatrč *3* Ale to asi no life nerdi nepochopí..
-
-
Mám všechno z toho co jsi vyjmenoval (místo holky už mám teda ženu :) ) a hraju i LiF, tak nevím kde je chyba. Mám na hře necelých 400 hodin ( kámoši co si to kupovali ve stejný den mají už nějakých 1200 hodin atd)
Hra s tak perfektním craftingem se jen tak nevidí, ale rozhodně chápu že to není pro každého.Avšak pro craft úchyláka je to hra jak stvořená. -
-
Hrát to můžeš, jde o to jestli se tam dá něčeho kloudného dosáhnout, když tomu nevěnuješ ty tisíce hodin.. Jinak gratuluju k tolerantní ženě *15*
-
-
-
Pod tohle se podepisuji, ámen!
Když na to nemá někdo dost času ještě automaticky neznamená, že je to zabité.
Prostě se smiřte s tím, že ne vše jsou casual shi**. Howg
-
-