-
zdravim hosi ked mi prejdu iba uvodne animacky a potom mi to vypne? da sa to nejak spravit, ti co ste borci do toho?
dik -
Není to vůbec špatné. Za mě 6-7. Čekal jsem, že to bude podstatně horší. Doufal jsem, že by to mohlo být lepší. *4* Ale je pravda, že aktuálně dojíždím Wolfensteina, který mě dokonale pohltil a klidně bych mu dal plný počet. Sometimes Christmas. Sometimes birthdays. Sometimes mayhem.
-
-
So many dead kids, general. Are you still counting?
-
-
я непонима́ть
-
-
To tam BJ v jedné chvíli říká (sám pro sebe).
-
-
Aha, zkusím si jí zahrát *3*
-
-
-
-
-
Super gamesa, spokojenej. Ohoedně SAVEpointů jsem si původně ani nevšimnul, že lze ukládat manuálně kdykoliv! *5*
-
Zkusil jsem, eh sice je to k pláči ale narozdíl od WD se konečně (trochu) bavím. I když mi trhá srdce každá ta rána to score - X-ray občas grafika nasvícení a jak se všechno tak krááásně leskne až z toho zachvíly budu mít asi zánět spojivek. Pominuli že tradičně hrajeme za blba co neumí se pořádně hýbat není to špatná rádoby Stelth hra . Nenaštve to tedy ty gumové animace pádu nepřátel trochu jo, to že mně opět vidí když já nevím ani kde jsou (achich) takto "snad" zabavý. Je to střílečka s hezkými výbuchy a bohužel sniperování je opět jen aby se neřeklo. Hraju na tu prostřední obtížnost. Nepřátelé se kryjí a občas mi hodí pod nohy i hezký granát. ČEKPOINTY jsou na facku - jako fakt savování až před tím než mám zlikvidovat cíl co jsem už zabil? asi těch 7/10 zaslouženě možná bych šel i víš. (když WD mělo těch 7 tak tohle aspon 7,5-8). *4*
-
-
Tvůj slovosled je úžasnej.
-
Na checkpoitny netřeba čekat, hru lze uložit kdykoliv, stačí ESC -> Uložit a je to
-
-
Já vím a to se uloží jo... jsem si nevšiml. Já myslel že to savuje jen před checkpointem. *7*
-
-
Ještě třeba dodat že mně serou asi 3věci. Němci jsou ve hře deementi ale dokáží mě odstřelovači nejen vidět dřív ale i zabít. To i v případě že na mně nemají výhled! to si dělaj prddel ne? já je nevidím ale zabijou mně nechápu co to je za blbost. Obyčejní pěšáci mě zastřelí ze mé neopatrnosti na HARD to je docela těžké když navíc jsou ve hře chyby a záseky o věci. AI je hodně demeentní nechá mně proplížit kolem zad někdy ale si mně všimne nejhorší je spuštěný poplach ... to se pak musí člověk skrejvat. TY tanky nakonci urovní jsem nepochopil jen to zdržuje a beztak mně nechá odpálit dynamitem. Těmihle blbostmi bych šel i o známku níž když nepočítám trhání a trhání cutscén ale hrozné... to není tearing to je stuttering a silný. Jinak mně to celkem baví i dělat postranní ukoly a shánět válečné deníky přeze všechno je to docela dobré no.
*4*
Jenom 8misí? Já jsem v předposlední za necelých 5hodin docela slabota no. Dopařeno...konečně.
-
-
-
-
lepsie nez dvojka, ale mozno len o jeden bod, tych 7 je akurat , skoda ze je hra strasne plytka, skoro zo ziadnym pribehom, a strasne casual ... ani hard rezim tomu nepomaha ked je AI naskriptovana a slepá jak grygar po sto pivách :D
-
-
Proč zrovna Grygar? *7*
-
-
a co ja viem toho poznam najdlhsie, a ma take zapamatatelne meno :) samozrejme nic v zlom:D
-
-
Jasně, já jenom proč zrovna Grygar... nic ve zlým ale prostě zaujalo mně to. Většinou se bere v potaz v nějakém tom pro něj negativním smyslu. Jinak co matura počítám že dobrý? takže jdeš studovat dál ne. Nebo už toho studia máš dost.
-
-
To vypadá, že sis konečně našel sobě rovného kamaráda, že bychom tady konečně měli alespoň na chvíli pokoj? *4*
-
len tak ma napadol prave on :) preco sa pytas na studium? :D matura fajn ,uzivam si posledne dni prazdnin ,dalej studovat nejdu, treba robit aby som mohol ist casom do pr**ele odtialto
-
-
Tak ok, jen mně to zajímá takže půjdeš dělat co tě baví v čem si dobrý. mohol ist casom do pr**ele odtialto kdo by nechtěl ... u vás i tady v čr stojí za prd. *4*
No já se ještě chvíly budu mučit učením, doslova pak se uvidí. *4*
-
-
-
-
-
-
Asi tu niektorym svojimi slovami zmenim zivot, ale aj tak to risknem...je to HRA!
Prestante si mysliet, ze kazda hra sa musi nutne priblizovat co najviac realite.
Keby uz islo o tu realitu, tak by jedna misia trvala asi niekolko hodin a 90% z toho casu by ste travili pozorovanim okolia, fakt super zabavka, skoro ako simulator rybarenia *1* -
-
pokud tě rybaření nebaví tak je to čistě tvoje smůla, nemyslíš ?:) tak jako je naše že tohle není HC hra, proč pomlouvat něčí názor a ještě k tomu tak trapným způsobem ?:D
-
-
pokial teba nebavi arkadova sniper hra, tak preco zavrhujes tuto hru? preco sa nepozeras po HC "snipovani", Ten tvoj nazor neni o nic menej trapnejsi, ako ten moj, staci sa len pozriet z ineho uhlu *3*
-
-
Podívat se z jiného úhlu pohledu ? toš ta hra má HC mód, a ten sem taky hrál, krom toho vlastním Armu 3, tákže, opravdu je můj názor tak trapný jako ten tvůj ? nope ;-)
-
To by hledal až nenašel, pokud by nešáhl po Armě. Žádný HC simulátor sniper vlastně žádný simulátor snipera není no. Janě byly nějaké béčka ale simulátory nevím nejsou.
-
-
tiez si myslim,ze nie su, ale to je jedno, kolega vyssie ma kritizuje za nieco, co vlastne on sam robi, co je celkom vtipne *1*
-
-
-
-
Akurat ze drzi hraca ako panna kkt.
-
-
hrat ju nemusis, nitko ta pri nej nedrzi
-
-
-
1. hra bola unikatna vdaka balistike potom prisla arkadova 2 kde sniperku ani nebolo treba a toto vyzera este tragickejsie:D
-
Hodnocení 7 je tady na games.cz asi universální hodnocení. Ocenil bych u redaktorů výskyt KOULÍ.
-
-
To myslis akoze maju hodnotit blbe produkty ako v pripade Rome 2?
-
neřiď se jen číselným hodnocením a buď si hru zahraj a nebo si přečti článek *7*
Každopádně pro mě je 7ma čistej průměr (opět záleží na hře, proto se nedá řídit jen číslem, což už zdejší redakce nespočetněkrát napsala) který ničím nezaujme, prostě hra na jedno dohrání a konec, jenže za takovou hru nedám víc jak 15€ a chtít po mě třeba 60 za CoD (beru v potaz i Multiplayer) to je prostě na výsměch.
-
-
krátké ale dobré
-
Hra jako kampaň, nebo mise nic moc, ale když hrajete multiplayer s ostatníma lidma, tak je to super.. *3*