Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Zkusil jsem, eh sice je to k pláči ale narozdíl od WD se konečně (trochu) bavím. I když mi trhá srdce každá ta rána to score - X-ray občas grafika nasvícení a jak se všechno tak krááásně leskne až z toho zachvíly budu mít asi zánět spojivek. Pominuli že tradičně hrajeme za blba co neumí se pořádně hýbat není to špatná rádoby Stelth hra . Nenaštve to tedy ty gumové animace pádu nepřátel trochu jo, to že mně opět vidí když já nevím ani kde jsou (achich) takto "snad" zabavý. Je to střílečka s hezkými výbuchy a bohužel sniperování je opět jen aby se neřeklo. Hraju na tu prostřední obtížnost. Nepřátelé se kryjí a občas mi hodí pod nohy i hezký granát. ČEKPOINTY jsou na facku - jako fakt savování až před tím než mám zlikvidovat cíl co jsem už zabil? asi těch 7/10 zaslouženě možná bych šel i víš. (když WD mělo těch 7 tak tohle aspon 7,5-8). *4*
    • Tvůj slovosled je úžasnej.
    • Na checkpoitny netřeba čekat, hru lze uložit kdykoliv, stačí ESC -> Uložit a je to
      • Jack1947
        Já vím a to se uloží jo... jsem si nevšiml. Já myslel že to savuje jen před checkpointem. *7*
        • Jack1947
          Ještě třeba dodat že mně serou asi 3věci. Němci jsou ve hře deementi ale dokáží mě odstřelovači nejen vidět dřív ale i zabít. To i v případě že na mně nemají výhled! to si dělaj prddel ne? já je nevidím ale zabijou mně nechápu co to je za blbost. Obyčejní pěšáci mě zastřelí ze mé neopatrnosti na HARD to je docela těžké když navíc jsou ve hře chyby a záseky o věci. AI je hodně demeentní nechá mně proplížit kolem zad někdy ale si mně všimne nejhorší je spuštěný poplach ... to se pak musí člověk skrejvat. TY tanky nakonci urovní jsem nepochopil jen to zdržuje a beztak mně nechá odpálit dynamitem. Těmihle blbostmi bych šel i o známku níž když nepočítám trhání a trhání cutscén ale hrozné... to není tearing to je stuttering a silný. Jinak mně to celkem baví i dělat postranní ukoly a shánět válečné deníky přeze všechno je to docela dobré no.
          *4*

Jenom 8misí? Já jsem v předposlední za necelých 5hodin docela slabota no. Dopařeno...konečně.
  • michaliuz18
    lepsie nez dvojka, ale mozno len o jeden bod, tych 7 je akurat , skoda ze je hra strasne plytka, skoro zo ziadnym pribehom, a strasne casual ... ani hard rezim tomu nepomaha ked je AI naskriptovana a slepá jak grygar po sto pivách :D
    • Jack1947
      Proč zrovna Grygar? *7*
      • michaliuz18
        a co ja viem toho poznam najdlhsie, a ma take zapamatatelne meno :) samozrejme nic v zlom:D
        • Jack1947
          Jasně, já jenom proč zrovna Grygar... nic ve zlým ale prostě zaujalo mně to. Většinou se bere v potaz v nějakém tom pro něj negativním smyslu. Jinak co matura počítám že dobrý? takže jdeš studovat dál ne. Nebo už toho studia máš dost.
          • To vypadá, že sis konečně našel sobě rovného kamaráda, že bychom tady konečně měli alespoň na chvíli pokoj? *4*
          • michaliuz18
            len tak ma napadol prave on :) preco sa pytas na studium? :D matura fajn ,uzivam si posledne dni prazdnin ,dalej studovat nejdu, treba robit aby som mohol ist casom do pr**ele odtialto
            • Jack1947
              Tak ok, jen mně to zajímá takže půjdeš dělat co tě baví v čem si dobrý. mohol ist casom do pr**ele odtialto kdo by nechtěl ... u vás i tady v čr stojí za prd. *4*

No já se ještě chvíly budu mučit učením, doslova pak se uvidí. *4*
  • Tak pro mě 4/10. A.I je na úrovní té ve Wolfovi, čili absolutně žádná. Pokud v FPS není A.I, tak pak není o čem diskutovat...
  • Sniper Elite 1 FTW
  • Už za tu nesmyslnou a rušivou x-ray srandu za mě krásných 3/10.
    • jak může být něco rušivého, když to jde vypnout? nebo jen hate aniž bys to hrál ?:)
      • Tím se tajit samozřejmě nebudu, že tuhle ptákovinku se hrát nehodlám, obdobně jako u druhýho dílu. Nicméně, pokud to jde vypnout, tím jedině dobře a mé osobní hodnocení to zvyšuje na 5/10, abych teda neurazil. Jako správná konzerva mám rád původní SE, ale tohle je takový lejno poplatný svý době a snaze být příliš cool, kde WW2 látka opět jen pozlátkem pro nesmyslný akce s tupýma paňácama na scéně. Povrchnost nebo nebo, gameplay videa mě jednoznačně a bohatě přesvědčily, že z tohoto uchcávat chválou rozhodně nebudu, natož abych solil peníze. První SE zcela jasně nepřekonanej.
        • Rozmyslam, co cloveka motivuje k tomu, aby ciselne hodnotit hru, ktoru nehral a ani nikdy hrat nebude.
          • To jako nemůže podotknout, že je to sra*ka? Já myslím, že může. Vždyť je to pravda Žádný etikářsko-moralistický vejplachy to nezmění.
            • Věřím, že na pádný argumenty v tomhle případě kadí pejsek. Dobrá, xray se může vypnout, ale to těžko změní to, že je to feelingem jen další generická herní tupost. Nedivím se, pokudi tak tu hru někdo nechce zkoušet i za cenu jedné iritující featury.
            • může, ale musí mít také pádné argumenty, jako například X-ray že je blbost a kvůli ní to hrát nebude ale o tom že to jde vypnout se nezmínil ?
              To není argument, to je čistě neopodstatněný hejt ;-)
          • hloupost...
        • první SE sem hrál a myslím nikdy nedohrál (rozehráno nejméně 6x), i na svou dobu to byla průměrná hra o tom žádná :)

Jinak co se týče X-ray kamery tak já mám opačný názor, ta hra bez toho nemá vůbec nic čím by mě jinak zaujala krom grafického zpracování afriky (což V2 nemá a proto sem hrál jen demo).
  • Já nevím no. Zas je tu druhý extrém. Dvojka byla příliš krátká, trojka je zase moc dlouhá. Každá mise trvá nejméně hodinu (spíš víc). Inteligence nepřátel se moc nezměnila. Pořád jsou to stejní idioti, ale zato zrak mají jako ostříži. Dokážou člověka zahlédnout i skrz zeď, což mise činí někdy dost těžkými. Naopak chválím, že mise nejsou lineární a úkoly se dají plnit několika způsoby. Rovněž kvituji nepovinné bonusové úkoly. Taky mě zaujaly generátory, které se dají rozbít, přičemž vydávají hlasité zvuky, kterými můžete maskovat střely. Nepřátelé se tím, ale moc nevzrušují. Taky je fajn, že si po sobě můžu posbírat nevybuchlé miny, což ve dvojce nešlo. Hra je to celkově dlouhá těžká, ale příběh je poměrně zajímavý. 7/10.
  • Jack1947
    Takže kdybych si nezahrál, o nic bych pravděpodobně nepřišel. *4*
  • Zdarec,
    chci se zeptat, chybí mi ke 100% pár drobností.
    Nenašel jsem dvoje hráčské karty v poslední misy, pak dvě střely zdálky, jedna taky v poslední misy a jedna na letišti. Můžete mi někdo poradit? Díky.
  • zdravim hosi ked mi prejdu iba uvodne animacky a potom mi to vypne? da sa to nejak spravit, ti co ste borci do toho?
    dik
  • čo ja viem čakal som viac nepriatelia aj tie zasahy somč akal viac krajšie mi pripada an dvojke krajšie kostričky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit