Přejít na výpis diskuzí
Sniper Elite 3 se prezentuje teaserem z rozpálené Afriky
1.10.2013 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
tak jednička bola veľmi kvalitná 3rd person hra so stealth elementami a ešte k tomu z 2 sv. , asi jediná?
Budúci rok to vyzerá byť čo sa týka nových hier/značiek troška pochabé, zatiaľ ma zaujiali len tá sľubne vyzerajúca mad max hra a práve sniper elite 3 :) -
Ja to bral jako takovy nejapny "Ftip" experiment. *3* Zombici pff...
Stejne to nemelo na super 1cku, bohuzel ( snad do tretice vseho dobreho...). -
Nemôžem povedať že by ma sniper elite V2 nebavilo, práve naopak, sem tam si ešte zahrám, ale tou ohavnou zombie expanziou si to rebelion poriadne pokazili, neviem či si niekto pamätá ale títo anglickí páni stoja za takými kvalitnými hrami ako delta force: black hawk down alebo avp.
Neviem čo si mám myslieť o Sniper Elite 3 ale podľa mňa to mohli kľudne vydať ako nejakú africkú mission expanziu k dvojke. -
Takový Call of Duty obráceně, to by nebylo marný za Wehrmacht, ale do hry na způsob Hidden and Dangerous 2 by se spíš hodil Falschirjäger nebo Gebirgsjäger (horský myslivec)..
-
Až na to, že to neni Jeep, ale KdF 82 (známější pod označením Kübelwagen) *3*
-
podobnej jizdni model jak ve wrc 2013.
-
To mas tezke, Nemci byli spatni ledva tak ve 1svetove, za coz dost pochybuji . Ze by nejaka ta hra z valky vubec vznikla.
-
Nitkoví kríže existovali. Aj na nemeckej aj na ruskej optike (aj USA) .
Viac: https://www.google.sk/search?q=German+K98+Sniper+Long+Side+Rail+Scope&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.53371865,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.i8jRULGL-Ys.O&biw=1680&bih=808&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=sk&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=vhBLUrX3KKGN4ASJjoHQCA -
LOL *1*
-
To můžeme rovnou zakázat Řím ve hrách, protože vyhladil nespočet národů zotročil spoustu obyvatel (i afričanů a židů!!!!, rasismus), zničil a předělal vše, kam kopyto legie dosáhlo, zahrajte si Rome Total war za každou frakci proti Římu.... a proti Galům a Germánům, to byli taky docela svině, zbytek světa byl hodný, tak za ně můžete. *4*
-
A co Extermination camp tycoon?
-
Ten Jeep to je parodie na motorové čluny z AC ?
-
Urcite pac vetsina byli jen radovy vojaci a sli do armady s tim ze chtely bojovat za svoji zemi, to ze meli "Vladce" Vudce ktery byl zly , jeste automaticky neznamena ze tak byli vsichni jenze nemci si tohle uz asi neodparou... bohuzel takze vzdy budou (neresilo se zde neco na zpusob?) ti zly a Ruda armada atp ti dobry co osvobodily ostatni a vlastne i samotne nemce od "utlaku" jejich rezimu. *3*
-
Rád bych si někdy zahrál za Němce, neustálé střílení do vojáků OSY členy SAS, US nebo SSSR docela vypadá jako šikana té jendné strany, já vím že to jsou "TI ZLÍ" a nezaslouží si nic jiného, než vystřílet všechny NAZi dustojníky, zombie, skopčáky vpravo/vlevo a jiné terče v šedém , ale třeba hra ne stylu Hidden and dangerous 2 za jednotku Wehrmachtu bych bral všemi deseti. *1*
-
Z Afriky to budu brat jako prijemne "osvezeni" , takovehle zajimava mista uz pomalu zacinaji byt nedostatkove zbozi.
-
Mel jsem podobný pocit *2* Po par vterinach jsem si rikal: To jste teda asi první kteří zmrvili i Teaser
-
Dodnes jsem neviděl snad jediný teaser, který by vypadal stejně špatně nebo dokonce hůř, než samotná hra...
-
Je hezké, že se Rebellion snaží vytvářet "realistické" odstřelovačské simulace, ale kdyby do nich aspoň necpal takové nesmysly, jako jsou nitkové kříže, které za 2. s. v. ještě zdaleka neexistovaly (případně neexistovaly nikdy a jsou vycucané z prstu). Např. ta podivná kombinace Mil-dotu a duplexu ve videu mě docela zklamala.
-
Odkedy Kubelwagen môže ísť rýchlosťou aspoň 90km/h ?
-
Němci očividně ujížděj v Bugatti Veyron