Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nápadité prvky, který dávaj vzpomenout i na staré dobré Commandos

hm, srandičky, srandičky...

Jinak opět se potvrzuje, jaká je z toho momentálně chujovost. Původní SE byla výborná záležitost, ale tohle maškarní představení s infantilní x-ray kravinou, wallhack orientační kravinou, "xp win" hovadinou, přímočarým a směšným stealth systémem a kecama o tom, jakou až teď vlastně máme možnost poznání africké kampaně druhé světové v kůži maníka, který evokuje spíše neohroženýho hridnu z 80. let, je něco, co vypadá dost na kulový. Naprosto o ničem a nezábavně se jevící.
    • kejo
      ta x-ray kravina je praveze super vec :) bohuzial to je asi vsetko...
      • No což o to, někomu to může přijít fajn. Nejsem žádnej puritán, ale sledovat projektil drtící kosti, střeva a koukat se na hroutící se sítnice, mě nějak herně ani duševně nenaplňuje a v tomhle případě to považuju za hodně lejnovou alergickou vsuvku pro "cool" pocity. Jak říkáš, kdyby zbytek hry oproti předchůdci nevypadal alespoň tak divně, tak sere na to pejsek, ale bohužel jak kdysi řekl klasik - je to na nic, je to na h*vno.
        • Jack1947
          Kdyby to aspon nebylio pokazde jedno a to same... to rychle omrzi. Jinak ja jsem pro cim vic ustrelenych koncetin, vyhrezlych vnitrnosti a krve (ne bez ucelne) tim lepe. Ty vnitrnosti byly snad jen v tom RTCW a ET jinak si nevzpominam ( jeste tam byla i lebka achjo ty hry tak degeneruji). Nedokazi uz uspokojit po humanniim krveprolitim. *7*
    • C-BEAM
      kedysi som sa styděl sám pred sebou keď som si v hre aktivoval cheaty a dnes prásk wallhack skoro v každej hre *1* už mi tam chýba len nejaký autopilot k najbližšiemu nepriatelovi alebo aspoň zvukový autolokátor. Až to bude tá pravá výzva !
    • Jack1947
      No, to bych radsi oprasil starej dobrej Sniper Elitwe tohle bude COD LIke chujarna. Hezke akcni... ale o nicem. *12*
  • Já nevím jestli bych si to chtěl zahrát.
    Hrál jsem V2 a po hodině mě to přestalo bavit.
    Ale musím uznat že grafika je super.
  • Jack1947
    Achjo... Ja uz myslel kdyz jsem cetl nadpis... "ze umozni hrat i za nacisty" jenze to by jsme museli byt v jine dimenzi a jinem vesmiru. *9*
    • KIMCID
      bohužel je to tak
      • Jack1947
        Oni Nacisti nemohly za toho fanatika Hitlera a Nemci (ac to v nich je zakorenene) by meli mit i sve hry... furt Amici to uz je zbliti chceto i zmenu treba 2mise za Nemce at taky maj nejaky prostor.
        • No neviem, to by sme sa tiez teraz mohli vyhovarat ze my za to nemozme ze sa dostali k moci taky k.k.ti ako Fico, Dzurinda a Meciar.
        • Dneska už je hrát singleplayer hru za spojence tak ohrané že by se to dalo skoro považovat za klišé. Němečtí vojáci byli také odvážní a bojovali do až do trpkého konce Američané se asi bojí toho že by jejich příběhy mohly zastínit ty jejich.
          • Ale takový představy jsou už dávno překonaný, i když často nestřízlivě podávaný, ale osobně stejně tuhle švejkovskou snahu hrát za "druhý" nechápu. Zvlášť, když je evidentní, že to není z herního a historickýho hlediska, ale pouze z ukojení subjektivního pocitu, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit