Přejít na výpis diskuzí
Sniper Elite 3 umožní hrát si s nacisty jako kočka s myší
6.2.2014 | Ladislav Loukota
44 příspěvků
-
ta x-ray kravina je praveze super vec :) bohuzial to je asi vsetko...
-
Huraaaa! Vzdycky sem si chtel hrat s nacistama...
-
Ne, myslí třeba Tobruck......
-
Jmenuje se to sniper elite, ale přitom ve hře žádného nevidím *11* , myslel jsem že je to pokračování agenta 007 *1* . Je smutné jak zkreslené představy o 2. Sv. Válce má většina lidí v téhle době. Pokud si chci zahrát hru z 2.sv. tak vždycky sáhnu po starších, a bojím se že opravdu dobrá a věrohodná hra z 2.sv. už ani nebude *16*
-
Myslis roli prenechani veskere vyzbroje a nedotceneho prumyslu Nemecku? Nebo myslis roli Slovaku verne pochodujicich po boku Wehrmachtu do Ruska?
-
Pokud nekritizuješ, tak se nic nezlepší - zpětná vazba. Jinak tohle ani trochu nevypadá jako stealth akce, spíš jako parodie.
Je to jako vzít CoD, naroubovat na to pár "stealth" prvků, které jsou ale hlavně pro efekt, než cokoliv jiného. A hlavně vypnout mozek, jako to s tím rachotem u zakopávání miny, to jsem chvíli nechápala co se děje a musel si to pustil znovu. -
No neviem, to by sme sa tiez teraz mohli vyhovarat ze my za to nemozme ze sa dostali k moci taky k.k.ti ako Fico, Dzurinda a Meciar.
-
Ale su tam teraz XP!!! A XP je cool, takze to je prakticky o 200% lepsia hra. Za tie PR zvasty by som niekedy skrtil :(
-
Nejsem žádnej xenofob ale taky bych alespoň jednou uvítal hru kde budu moci hrát za nácky a střílet ty druhý, protože hrát za spojence můžu de fakto v každý hře..
-
Chce to prostě volnou mapu.
-
Doufám že tam budou češi a slováci.
My jsme tam taky odehrály nějakou tu roli.
Snad na nás amíci nezapomenou. -
zas tagovanie nepriatelov aby som videl kde su, ked sa to nebude dat vypnut maju 2 palce dole
a podla mna to bude nieco medzi ghost warior 2 a sniper elite 2 ... cize ziadna vyhra ... este ked ten blby vyvojar spravil z toho komediu ako nazi zombies ...maju tu seriiu na haku, bude z toho len skriptovana somarina kde budu vsetci naschval otoceny chrbtami ,klasika *13* -
ten kus zeleza ktory odleten z vybuchujucej nadrze a sposobil vybuch tanku stojaceho 10 metrov dalej *1*
-
Ale takový představy jsou už dávno překonaný, i když často nestřízlivě podávaný, ale osobně stejně tuhle švejkovskou snahu hrát za "druhý" nechápu. Zvlášť, když je evidentní, že to není z herního a historickýho hlediska, ale pouze z ukojení subjektivního pocitu, že?
-
Dneska už je hrát singleplayer hru za spojence tak ohrané že by se to dalo skoro považovat za klišé. Němečtí vojáci byli také odvážní a bojovali do až do trpkého konce Američané se asi bojí toho že by jejich příběhy mohly zastínit ty jejich.
-
kedysi som sa styděl sám pred sebou keď som si v hre aktivoval cheaty a dnes prásk wallhack skoro v každej hre *1* už mi tam chýba len nejaký autopilot k najbližšiemu nepriatelovi alebo aspoň zvukový autolokátor. Až to bude tá pravá výzva !
-
Sem s tím...tohle mi trochu připomnělo Hidden & Dangerous. Takových stealth-akčních her s trochou strategie v originálním prostředí by mělo být víc...a to je třeba podporovat a ne jen kritizovat nekompletní věc *3*
-
Ten kdo psal ten článek asi koukal na jiné video. S nadšením jsem si pustil to co je pod článkem a jen zírám. Neviděl jsem, že by tam za celou dobu sinper střílel víc jak na cca 30-50m (začal jsem hrát red orechestru a i na 100m jde celkem obstojně střílet se samopalem, ale puška s optikou kraluje až 100 - 250m, kdy už vás stěží zahlednou, ale na blízko budete mít problém něco trefit). Protivníci jsou hluší panáci - zakopávání miny do skály s pěkným rachotem neslyší, ale malý kamínek ano. A evidentně mají minimální zorné pole, jako ke konci ten voják co byl odstřelen praktickt tváří v tvář, ale hráče neviděl.
-
No, to bych radsi oprasil starej dobrej Sniper Elitwe tohle bude COD LIke chujarna. Hezke akcni... ale o nicem. *12*
-
Oni Nacisti nemohly za toho fanatika Hitlera a Nemci (ac to v nich je zakorenene) by meli mit i sve hry... furt Amici to uz je zbliti chceto i zmenu treba 2mise za Nemce at taky maj nejaky prostor.