Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

    Jsem si to ted stahnul z game passu a hned prvni mise me rozbila. 

    Vtrhnete si takhle do baracku kde nemci muci la ressistance. V momente kdy rozrazite dvere nemec se otoci a ta ztmavena la ressistance (ktera sedela na zidli a mela byt asi svazana a prohledana) ho bodne kudlou do krku a pote na vas promluvi anglicky s brutalnim Liverpoolskym prizvukem. 

  • Corvus

    Kárl Von Bahnhof znovu zasahuje! Po parádní Itálii ještě krásněji zpracovaná Francie. :-) Konečně je hra na disku. Doufám, že se brzy pochlapí i Poláci a naservírují další povedený Sniper Ghost Warrior: Contracts.

    • TheSuffering

      No já se na to hrozně těšil, ale když tak čtu reakce lidí na Steamu, koupi jsem odložil. U čtvrtého dílů mám v singlu přes 500 hodin, ale u pětky je příliš mnoho nespokojených lidí na to, abych to risknul.

      • Maxianimal

        Tak lidi brečí hlavně kvůli Invasion (za mě paráda, užívám si to). Uznávám, že někdy je těžký poznat, co jde přeskočit a co ne, to by měli vychytat. Jinak je to takový to "same,same, but different, but still the same". Takže pokud člověka bavila čtyřka (a trojka a dvojka) jako mě, tak u pětky chybu neudělá. 8/10 je odpovídajííc hodnocení. 

        • TheSuffering

          Invaze neřeším, ty si vypnu. Na to nejsem zvědavý a pokud je to opravdu jen přeskinovaná čtyřka, nemám s tím problém, protože ta byla parádní, ale ono se na fórech řeší těch problémů víc a to nejen technického rázu. Možná chvilku počkám, zda bude nějaký patch a uvidíme.

          • Maxianimal

            Já tedy žádný problém zatím neměl. Jediný, co jsem si řekl je, že skutečně je blbý poznat, přes co člověk může skočit a přes co ne. Absence trip wire mi nevadí, nepoužíval jsem. Kámen už je horší, je jen píšťala nebo hvizd. AI je klasicky docela blbá, jak kdy. Doufám, že SE6 bude skutečnej skok směrem nextgen (nebo aspoň current gen), ale tohle je taky fajn.

            • TheSuffering

              Možná mě ještě přesvědčíš.😉 Je fakt, že trošku pauzu od Lost Ark bych už asi potřeboval.

              • Legendarian

                Reakce na příspěvek:

                Hlavne musis kaslat na nazory "deti" na steamu vzdy sa bude niekomu nieco nelubit..vazne ked dojdes do stavu kedy budes mat na haku nazory druhych bude ti lepsie...ja som skusil prvykrat 5-ku a je to paradne hlavne design lokacii je najprepracovanejsi a najdetailnejsi aky som za dlhu dobu videl tie ulicky nadchody podchody na hrade na ostrove v 3. misii napriklad totalne sa s tym vyhrali plus fotogrametria napriklad 5. misia kde je to najviac asi vidiet ktora vynahradila aj ten starsi engine na ktorom mimochodom nieco je - asi ten typ klaskov travy ktory mi pripominal witchera :D...inak paradna recenzia nie ako sector kde tomu dali 8,5 ale recenzia vyznie na 5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit