Přejít na výpis diskuzí
Sniper: Ghost Warrior 2 konečně oficiálně oznámen
12.5.2011 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
Jde všechno ale taky stim mam problemy kolikrat uz to schytala malem i klavesnice .- je pravda ze v jednice o tobě hned vi taky nevim, cim to je ale je to děsný .. jjednicka nestala zanic doufam že 2 bude o mnoho lepši
-
Super akce i když chyby to má, to nepopírám. Ale ty se dají dají přehlídnout. Skrývání funguje a málokdy se mi stalo, že by po výstřelu někdo věděl kde jsem. Takže nevím nad čím pořád fňukáte. Ale je fakt, že mám PS3 verzi, takže to asi na jiné platformě bude, tak jak píšete. Navíc perfektní multiplayer. Na dvojku se těším *5*
-
Kompas v multiplayeru bud je a nebo není. Záleží na nastavení!!!
-
Cast kterou zminujes se da projit bud plizenim prakticky bez vystrelu a nebo je vsechny vykropit. Nebudu tu machrovat ze jsem to prosel na poprve ale rozhodne byli ve hre pasaze ktere me potrapily vic a to jsem hral na nejvyssi obtiznost. Preji hodne zdaru.
-
jo,jak už tady někdi piše,že v 1ce ti kre*éni hned ví ,kde jsem a já sám vidím hovno,díky takové podobné 3,14čovině to nemám pořád dohraný, 10.mise proplížit se v noci táborem a stejně dycky nějakej z**d pustí alarm a postřilet všechny nemužu,protože ze stanů vyběhnou další a jak začne střelba, mission failed, ani za kkt to nejde udělat, to sem si našel i návod na youtubu,jenom u mě to prostě nejde
-
Namet hry, grafika, prostredi, efekty, intro videa... podle me super.
Akorat se jednalo o hru ve ktere by mel prevladat moment prekvapeni, postupne odstrelovani nepratel z dalky, plizeni se za zady atd. Jenze jak pise v prispevku dole Denny, tak i kdyz jste byly schovani v trave ze ktere jste i vy sami nic nevideli a presto o vas nepratele hned vedeli a strileli opravdu najisto, tak tuhle vec tu celou hru dokonale srazilo pod stul...
Nicmene na jisty druh hry (Skidrow) existuje takovy patch/update/vylepseni ktery tyto problemy docela razantne vylepsuje ;o) -
snazit se zabranovat v sniperske hre kempeni je jako zakazat v CODu pouzivani strelby davkou ...
-
Za 299,- co jsem za to dal to byla luxusni koupe. Bohuzel v dnesni dobe podobne zamerenych strilecek je jako safranu. Stealth akci se sniperkou v ruce vzdy ocenim i kdyz to k dokonalosti melo daleko. One shot one kill vzdy cloveka potesi vic nez vystrileni munice co by se ani na dvoukolak neveslo. Doufam ze pokracovani kvalitativne poskoci a to ne jen diky enginu, grafika bylo to posledni co mi na jednicce vadilo. *3*
-
no jednička mě bavila ale spíše doufám že tu bude hlavně lepší to skrývání, v 1 na singlplayeru bylo dost špatné že ste sa nehýbali byly zalezení v křoví sami ste nic neviděl uplně schovaní ale nepřítel hned vás viděl. doufam že tady to bude lepší to skrývání a bude to trošišku lepší .
-
A zase o jednu mizernou hru navíc...
-
Jednicka me dost bavila. Skoda ze byl v multiplayeru kompas co ukazoval pozici protihracu. Zabranilo se tim sice kempovani ale na druhou stranu ubyl moment prekvapeni ci kempeni ze skrytych mist. Doufam ze ve dovjce uz to nebude.