Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sedm kulí jako v Sarajevu *1*
  • Na toto téma doporučuji film Warriors (1999) *3*
  • No, trailer docela pěkný, rozhodně nemůžu souhlasit s kritimaka na jeho kvalitu, protože buď je něco moc CoD (akční a dynamický) nebo moc nudný.

K problému Srbské války. Pracuju ve Slovinsku, mám tu kolegy z Chorvatska, Srbska, a tohle rozhodně nikoho zase tak neštve. Nezlobte se na mě, ale hrát si na moralisty, DICE jsou barbaři, Treychard nemístní a amorální zvrhlíci a IW? To rovnou navrehuju popravit. Takže než mít amorální soudy typu EU: "ve hrách nesmíte ukázat útok na kostel nebo mešitu", raději si všímejme dobrých her a neřešme blbosti.
    • A ještě poznámka... Už teď mám problém při návrhu levelů s přemýšlením, co je dle Age ratingu zakázaný, jestli tenhle environment projde v Německu nebo Austrálii a jestli proti téhle hlášce v USA nebudou mít nějakou super novou vyhlášku. Takže raději dělejme dobrý hry a kašleme na předsudky. Ve válce není nikdy žádná dobrá strana.
      • Spíše bych řekl žádná stana úplně dobrá ;) To, že je jedna ze stran více v právu je poměrně časté.
  • Sniper: Ghost Warrior 2 vás zavede i do Sarajeva :dost citlivé téma je to ještě nedávno.
    • Hairy_Ass
      A co teprve poslední MoH? Ten se odehrával v Afghánistánu ještě z novější doby...
  • Z coho su tie gulky, ked prejdu cez stenu bez akejkolvek deformacie?
    • ochuzeny U235 .. nejlepsi kamarad kazdeho snipera v cool strilecce :)
  • Presne tak, už niekoľko rokov je herný svet baštou ami - izrael propagandy pre mladých a ideálny náborový prostriedok pre tupcov...
    • Tuhle rhetoriku už odněkud znám... jen se dřív neříkalo ami - izrael, ale židozednářské spiknutí...
    • Hairy_Ass
      Ah bóóže, už se to tady začíná měnit v idnes, fakt že jo.
    • Keci prdy, každy normálně smyšlející člověk si to přefiltruje. Je mi jedno jestli v BF3 střílím na Číňany, Rusi, Mongolce, nebo, ikdyž pravda na ty moc rád, na Islamisty.
    • To bolo pre Aleša
      • Politiku bych z toho vynechal. Rozhodně to není tak jednoduché, jak to prezentuješ.
  • Tady něco otevřít to dřív vykvetou hrábě.Samá reklama.
    To vychází jako přiloha k časopisu květy?nebo samostatně za 199,- ..
    • Miserius
      *15* tak tak, asi jako puvodi Sniper, ale teda jak se cloveku neco nelibi sebehne se parta nerdu a uz te kamenujou :D
  • dost je z toho traileru ako aj z celej hry citit ten low budget
  • sidi
    Pokial zlepsili AI z jednicky tak to moze byt celkom fajn hra, ale ak s tim AI nic nespravili tak dakujem neprosim .
  • Já jsem byl v Sarajevu před rokem a zdá se že je nějaká hra nemůže rozhodit :D Spíš mám radost že konečně vznikne nějaké kalba z války z rozpadající Jugoslávie docela rád bych si zahral za Srba v nějaká FPS co se bude odehrávat v Kosovu :D .... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit