Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo hraje MOH at jde na steam do skupiny Medal of Honor CZ. Díky moc. :-)
  • Doufám že to nebude další Medal of Horor :)
  • powered by origin @ nekupuju
    • blahorodie
      si chuj ? *11*
    • tak si nekup nic co je na originu ako napr.: mass effect 3 , bf3 atd...
      Inac to haterstvo je uz neunosne.Kazdy keca o originu a steam je super co ?
      I ten ma celkom vela chyb a much a obcas ho neznasam nadovsetko zatial co s originom som nemal este problem...
      • Steam je stejná srágora jako origin, takže kdo nemá rád origin, měl by taky nemít rád steam. Jinak je to nadržování jen jednomu obchodníkovi, což je trochu nepochopitelné.

Holt doba je taková. Musíme se přizpůsobit, nebo nehrát.
        • takže když nemám rád něco automaticky nesmím mít rád něco jinýho? lepšího? mnohem lepšího? takřka bezkonkurenčního? dávají mi víc, starají se o mě a nabízejí mi M N O H E M více funkcí a zábavy, už jenom s tím klienttem (nemluvě o hrách a steamworks).

origin .... NEMÁ NIC! je to jen zhoubný betaklient, hrající si na něco, čemu nesahá ani po kotníky.

já nejsem z žádnýho antimonopolního úřadu a tudíž si budu klidně nadržovat tomu, co se mi prostě líbí ty trolo, to je názor za všechny prachy tohle to.

Holt doba je taková, jakou si ji sami děláme!
          • JohnyTheZik
            :D objektivnost z tohoto komentu uplne trysti!

Ceho ti davaji vice? Jak se o tebe staraji? Nabizeji ti M N O H E M vice funkci? Jakejch?
            Klient je zastaralej a pomalej - oproti originu je to teda o dost niz (min. napr. pri downloadu hry a nasledne instalace).
            Co se tyce her, tak to je subjektivni.

Origin.. NEMA NIC :D.. Na tos prisel jak? Ze ho nemas nainstalovanej? Nebo ze si po nainstalovani zjistil, ze to je vpodstate tataz sluzba a EA haterstvi ti nedovoli si to pripustit..?

Ja mam rad oboji, nevadi mi pouzivat ani jedno. Hlasit takovyhle kraviny o jednom programu je nicmene vysmech :D.. Zhoubny betaklient :D:D..
      • Mass Effect 3 je poslední hra od ea, co mám předobjednanou. A to ještě z dob, kdy neexistoval lowrigin. Nic neumí a ano, STEAM je nesčetněkrát lepší!

- nevíš nic, uživatel "puk" má přitom pravdu
      • Lenže medzi Steamom a Originom je rozdiel asi ako medzi supermodelkou a tvojou materou *1*
        • v čem?

Hraní přes steam často není bez problémů. Rozhodně je to horší jak hraní bez steamu.
      • Mě vadí steam stejně jako origin, či Windows Live, bo jak se ta píčovina jmenuje. Kvůli podobným "vymoženostem" originálky z principu nekupuju, i když na ně mám.
  • Dakujem neprosím (ani som to nečítal)
  • Kingo1983
    Hra s nazvom Medal of Honor umna zacala a zaroven skoncila ako Medal of Honor: Allied Assault. To boli casy ked hry mali este dusu.
    • JohnyTheZik
      +1 za Canadiens, nicmene "to byly casy, kdy hry jeste mely dusi" je neskutecnej blabol..
      • Ani ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit