-
trailer vyzeral strašne, tak sa nečudujem :)
-
SOMA by taky mohla stát za pozornost.
-
no skoda, ze to takto dopadlo ..uz zostava len verit v ROUTINE, ten ich trailer stale povazujem za TOP za posledne roky
-
Škoda, vypadalo celkem nadějně.
-
Na Solarix jakožto další přírůstek do nevelké rodiny stealthovek jsem měl dlouho políčeno, ale už z prvních recenzí na Steamu jsem tušil, že to bude kapku průšvih.
Jako třešinku na dortu doporučuju si na Steam fóru přečíst některý reakce vývojářů, vesměs jsou všechny na stejný téma "my jsme to takhle chtěli a proto jsme to takhle udělali, pokud se vám to takhle nelíbí, je nám líto". -
fajnšmekr jako ty si urcite radsi da 15 dil assasin creed, 18 dil call of duty a prolozi to nejakym exkrementem jako knack nebo the order *1*
-
"Malovanky,klikacky,a dalsi pic." - konzole je ovsem semeniste takovych her tez, tudiz netusim co to tu meles.
-
PC bzrdi vyvoj hrej? No tak to je good one, good troll *pat*.
-
Kolko je 6x9?
-
Jo dalsi only on pc,doufam ze to uz nebudou strkat na ps4 store,s tech pc sr.je mi uz spatne.Malovanky,klikacky,a dalsi pic.Uz ne,brzdite vyvoj her,nemate nic originalniho,v nintendu,jim je pc hracu docela lito.
-
To je fajn.. hmm... ale ta otázka zní?
-
42
-
Třeba já v tom, co říká, neustále hledám zakódovaný smysl života, vesmíru a tak vůbec. Ještě jsem ho sice neodhalil, ale věřím, že každým Jackovým příspěvkem jsem k tomu blíže a blíže.
-
Může mi někdo říct proč? proboha proč není tento člověk zabanován? jako trolení a takovýhle věci jsou vtipný ale u tohohle už si člověk říká jestli to není spíše demence či jak to nazvat
-
Hehe, jak pr-el na hrnec(4/10) taky mně to moc nebavilo, škoda. *9*
Je to fakt škoda že žádné, stealthové vesmírné překvapení se nekonalo chjo. *7* -
tak svoju pozíciu na mape vidím už aj SW dark forces a to je dosť oldschool. myslím, že ide o to, či práve ten daný prvok robil tú hru takou aká je, alebo je to len zbytočná relikvia daná obmedzeniami, ktoré kládla obmedzenosť veľkosti pamäťových médii a výkonu počítačov.
-
zkoušel jsem to je to děs
-
+ opet recenzovano modernim pohledem na ony oldschool hry. Recenzovat by se melo samozrejme starym pohledem na oldschool hry, resp. jako kdyby ty hry ted byly moderni, coz autor neudelal.
-
takze oldschool je jen alibisticka odpoved na nasledne presne popsani toho co oldschool ovsem doopravdy je. Tudiz autor neutsi co je to oldschool. Good job.