Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sice bych si Vitu nikdy nekoupil ( neužil bych jí ), ale myslím že na to co umí a jaká je, je její současná cena hodně dobrá. Co stojej hry je už horší...
    • Umaroth
      Hry jsou drahé, to bezesporu, ale zase nevím nevím, jestli dát 6100 (resp. 7300) za vitu, když ps3 koupíš za 5000, já vím, nemůžeš srovnávat handheld (novinku) a 6 let starou konzoli...ale ps3 nabídne rozhodne mnohem vice muziky za mene penez
  • Trol.diskuzni
    Dokud to bude nepoužitelný na web, hudbu, video a v podstatě i na hraní her (především z hlediska výdrže) stejně jako tomu bylo u PSP, tak to žádný ultra success nebude, i kdyby to stálo polovic...
    • tak stejně je to se smartfounama, je pěkné že to dneska mívá dvoujádra a 1gb ram ale co z toho když baterka vydrží den? Nechápu proč se v tomhle zastavil vývoj. Pro mě za mě ať tam cpou třeba uran když to vydrží týden
      • Jednim slovem fyzika, proste to tak dobre nejde.
  • Být sony,tak bych i přes jasný prodělek konzolu slevil.Vím je to na prd,ale prodeje jsou nyní vážně hodně špatné. Sleva tak jak to udělalo nintendo s 3DS by mohlo výrazně nintendo ohrozit a určitě by se rapidně zvedly prodeje. Větší prodeje= větší základna hráčů,kteří mohou utrácet= zájem vývojářů pro další psv hry... Myslím že časem by sony ztrátu dohnala a nakonec by byla v černých číslech.Alespoň si to myslím...

    Dnes se hraje hodně na mobilech a nebude trvat dlouho a grafika na mobilech bude lepší než na vitě,ale telefony mají stále jednu velkou nevýhodu a to jsou chybějící tlačítka.Bez nich jdou klasické hry velmi špatně (nebo s jistými kompromisy) ovládat.
    Musím ale uznat,že největší zabiják prodejů je cena samotných her. Ovládání u mobilů a tabletů je horší,ale cena je prostě znatelně přívětivější a nahrává mobilům a tabletům.Dále pak telefon si berete s sebou vždy,vita je "zátěž" navíc,na kterou musíte myslet,phone berete automaticky.

    Jsem prostě zvědav jak dlouho se klasické handheldy udrží na trhu...
    • zdeeneek
      Bohuzel plati i rovnice: cim vetsi zakladna hracu, tim driv to nekdo crackne = na prodeje her to vliv moc mit nebude.
    • Veskoslav
      Herní Sony telefon by s tebou a tlačítky nesouhlasil:)
      • vyjímka potvrzuje pravidlo... :D
      • Umaroth
        kdyby do vity dali GSM modul abych z toho mohl volat a psat, tak nevidim duvod proc bych to nemohl pouzivat jako telefon. A rozměrove to neni o moc vetsi jak smartphone, v kapse by to nosit nešlo ale to už je na každém.
  • Koupil bych ji klidně za stávajíci cenu, ale chci pořádné hry(viz. golden abyss), zejména hry přímo na vitu, a ne jen nekvalitní deriváty velkých her jak tomu bylo z velké většiny u psp.
  • Veskoslav
    Tak jestli na tom Sony prodělá, tak osobně budu rád. Aspoň to ty šašky donutí su vědomit, že jejich hry jsou předražené a jejich konzole taky. Když vím, že na SGS II mě Dead Space přšel na 45 Kč a má už dost skvělou grafiku, herní domu a už se to podobá pc verzi......A to je s prominutím hra na telefon, žádná speciálka.
    • SGS II je SP pro socky *11*
    • Umaroth
      nevím jak ty ale já radši budu hru ovládat analogama a trigerrama, než se patlat po obrazovce. telefon je prvorade telefon a herni handheld nenahradi, nebo nahradi ale jen castecne a ne zrovna pohodlne
      • To je naprostá pravda, nicméně bych nezamlouval jeden podstatnej fakt - handheldový hry jsou neskutečně předražený. PS Vita verze Raymana Origins, která je shodná s ostatními verzemi, stojí 2X víc, než ta na PC. 2X, slovy DVAKRÁT!!! To máme snad věřit tomu, že rozdíl 550 Kč (ceny brány z game.cz) jde Sony do kapsy? Blbost. A to nezapomeňme, že zrovna Rayman Origins je na všech platformách stejná hra. Taková F1 2011, která je po grafický stránce neskutečně osekaná (evidentně zdaleka nevyužívá možností Vity), je opět citelně dražší než PC verze, nebo i PS3 verze.

        S takovou to daleko nedotáhnou. Mně se jinak Vita líbí, hrozně se mi líbí a fakt uvažuju, že do ní po vejplatě půjdu. Ale to portfolio her a jejich ceny... Hned mě přechází chuť.
        • A zamyslel ses, kolik se toho proda na pc a kolik na vite a jake to ma dusledky? Zamyslel ses nekdy nad tim, ze hw konzoli je dotovan z prodeje her a jake to ma dusledky? Zda se, ze ne.
          • Radioaktivni_surikata
            Drahý hry kvůli nízký prodejnosti jsou blbost. Pokud se něco neprodává, buď je to špatná věc, nebo je moc drahá, nebo jsou tam další okolnosti, třeba uvažování lidí apod. Zároveň to není žádný exklizivní zboží, kde by rarita přidávala na hodnotě. Oni chtějí prodat, a to co nejvíc.

            Ohledně dotace - mluvíš moc obecně. Jdi a podívej se, co za kolik prodávají. Např. Dungeon hunter je port hry z PS3, která se prodáv´q nq PS Store za pár dolarů, alespoň podle mně dostupnejch informací, protože PS3 nemám. Cena na vitě? Plná palba, 12 stovek. Je to handheld k čertu, jak můžou v době Iphonů a tabletů chtít po někom platit takovou pálku. Lidi nemaj problém vymáznout 12 tisíc za novej Ipad. Vitu nemusí prodávat nijak zvlášť pod cenou, lidi z hw evidentně platí. To sw jich moc nekupuje, zvlášť pak ten drahej...
          • Nevim, ale kolik se toho proda me jako jednotlivce celkem nezajima. Je to drahy? Nekoupim si to.
        • Umaroth
          Počkej, zaprve do roku pujde s cenou dolu a za druhe už na to budou hry, a bude mit vychytane porodni bolesti, mě taky zajmá, a dost, když uvážím to krásné zakomponování a provázání s ps3, ale taky čekám....
          • Já čekám čekám. Ale ne na to, až půjde s cenou dolů Vita. Ta ani teď nestojí majland. Co stojí majland jsou hry, kterých je navíc málo. Koupit novou hru na handhenld za 12 - 14 stovek, to fakt ne.
  • Vzhledem k hw je cena vity primerena a sony si nemuze dovolit vic ji dotovat. Chce to poradnou nadilku kvalitnich her.
  • Hřebíček do Sony rakve numero due. Kolik jich asi bude potřeba? :) Jak by řekl klasik: "dávám jim rok, maximálně dva" :)
  • V cene problem neni, Vita potrebuje hry.
  • Připadá mi jakoby Sony byla celá Vita totálně ukradená.

    Na E3 to vypadalo jako by dělali že ani neexistuje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit