Přejít na výpis diskuzí
Sony kompenzuje hráče za výpadek PSN a předvádí PS4 hitovky roku 2015
2.1.2015 | Adam Homola
142 příspěvků
-
Kdyby člověk měl kupovat třeba na konzole 2 hry měsíčně "novinky" tak to je za 3k každý měsíc a za ty peníze je za rok splacený brutal pc+zbytek a do toho ještě konzole + ovladač navíc, tak to byl byl pc jak víno a možná i 2 grafiky v něm + 4k monitor ...
-
-
Je třeba si uvědomit, ze systém plug and play je k nezaplacení. Včetně podpory, updatu, hraní online. To s cracklou hrou prostě nemas.
-
to omezenci co maj na hrani konzoli nikdy nepochopi osattne proto maji konzoli jsou tak trochu jednodussi....
-
-
Seš kokůtek? Kam na tohle chodíš? Tady aby se člověk skoro styděl, že hraje na PC. Zalez, ty odpade.
-
-
-
kompenzaci si představuji jinak *7*
-
-
takže za prvé jsi pc-hnojař, za druhé by nemuseli dávat nic, není to je jejich chyba, bránit se tomu nedá, takže kde je problém?
-
A to jak přesně?
-
-
Kolekci nějakých fajných her za tu neschopnost tomu předejít a plus to období navíc *2* *2* *1*
-
-
Máš 5 dní PS+ co chceš víc ? hostesku které tě vysaje ?
btw co bys chtěl kompenzovat, nebyla to chyba Sony, výpadek byl zapříčiněn skupinou de*ilů říkající si Lizzard Squad -
-
To Shimi: Ještě,že konzole nevedu. Pro mě konzole skončili po PSOne a jediný co jsem si ještě koupil za konzoli,tak je PSP a nikdy už víc. Pcíčko či v mém případě notebook je pro mě ideální a můžu si ho brát a hrát i na cestách *4*
-
no poskytuji sluzbu tak at se kluci snazi ne? Me treba moc nezajima kdo za to muze ale ze to neslo.
-
-
Kdyz te to nezajima, tak jsi ignorant a tem se tezko neco vysvetluje.
Kdyz nekdo zpusobi ddos utok elektrizacni soustave, treba hazenim retezu na draty, po kom budes vyzadovat nahradu skody?
Lide by si meli uvedomit, ze 100% ochrana neexistuje u náceho a ze cim je vyssi, tím je i drazsi. Takze sony muze naddimenzovat 10x sve servery oproti stavajicimu stavu, ale to stejne nezaruci, ze nemohou byt pretizeny a budes ochoten platit 10x vetsi rocni poplatek? Vyplati se to? Zapadni ci ilázace je uplne zdegenerovana, kdyz si mysli, ze muze mit 100 % ochranu proti vsemu. Nemuze a naopak ruzna prehnana opatreni ji spise skrti. Naucte se zit s nejakymi rizikamá a nejistotou, nota bene, kdyz se jedna o zabavni sit. -
tak to je mi tě líto
-
Nahradí o kousek více než musí + 10% sleva na PSN nákup, co více byste chtěli ? Zjevně netušíte jak probíhá DDoS útok a o způsobě obrany nevíte už vůbec nic. Ale obrana pro Vás existuje, prodejte PS konzoli, zruště PSN+ a jste v cajku.
-
-
-
-
Já si náhradu představuji ve formě nějaké béčkové hry volně ke stažení
-
-
-
Pekné gesto, ale úprimne mi povedzte kto si reálne kupuje hry cez psn...ja som naposledy cez psn kúpil season pass na ps3 the last of us...ale to je tak asi jediná vec, čo som cez psn kúpil, hry ma výjdu lacnejšie keď si ich kúpil cez normálny kamenný obchod...
ináč som veľmi zvedavý, či tie špeciálne a zberateľské edície Order 1886 sa budú dať zohnať v čechách a na slovnesku... -
-
Ja kupují téměř výhradně přes PSN, daji se vychytat super slevy jako far cry 4 deluxe za 1699, tomb raider za 549 apod. Chce to akorát často sledovat. Ovšem diablo iii jsem koupil na placce. Vse na PS4.
-
-
definitívka za 549 kČ? slušná cena...
-
-
Ja si hry kupuji vyhradne pres psn, posledni retail jsem koupil v roce 2012.
-
Tak já kupuju teď už výhradně přes PSN. Z minulosti mám nějaké BR verze, ale už jsem si odvykl vkládání disku se všemi negativy, které to má. Hukot, delší načítání atd.
Nakupuju v akcích a užívám si "late access" :) -
Prosim nereagovat na toto Slovenske cosi! Je to jen nicka se smutnym zivotem ,ktera zije ve vlatnim stinu.Kazda reakce na neho mu lesti jeho nicotne ego, hledici do prazdne skorapky sama sebe.
-
-
Už viem kto si :) tebe tá diskusia, kde som ťa slovne úplne zdevastoval a zosmiešnil asi musí ležať riadne v žalúdku, preto by som ti odporučil time out, aby si si nevykoledoval za tento spam, čo tu predvádzaš nejaký slušný perma banánik :)
-
-
*1* *1* *1* To samé jsi tvrdil i mně. Že jsi mě někde "zničil" a "ležím ti v žaludku" *1* Kéž by jsi ležel v žaludku spíš své mámě. Kdyby tě před 15 lety (jestli je ti víc, tak je to smutné) spolkla, byla by tady hned kultivovanější diskuze.
-
-
-
čau jsou přece hry co jsou jen na store tak ty o občas a právě ted je tam pár her za pár drobáků Nascar14 za 82kč atd. *4*
-
A kolik teda dáváš za novinky v normal obchodech ? co já vím tak třeba pod 1500 kč novou hru nekoupíš
-
-
tak nedávno som platil za remaster the last of us 30 ojro, presne 29.99 a killzone shadow fall za 26.99, na ps4 mám ešte aj definitívnu edíciu nového tomb raidera a ten ma vyšiel tiež na 30 ojro...viem, nie sú to úplne novinky, ale napr. predobjednávka order 1886 ma stála 49.99.
-
-
-
Sakra, porušil sem své novoroční předsevzetí nelézt na games do diskuzí týkajících se konzolí. To zase bude nablito v alejích. *6*
-
-
však konzolová děcka taky jednou dospějí, plácnou se do čela a zrudnou až za ušima z toho jak se tu chovaly *7*
-
-
až na to, že je tu nablito od PC hráčů inak dobrý pokus!!!
-
-
přestaň se za mě vydávat ty ubožáku
pro ostatní: pravý Majkl je ten registrovaný, tohle je podvodník co se mě tímto trapným způsobem snaží trollit a z nějakého záhadného důvodu si myslí, že to nikdo nepozná, když vedle sebe bude jeden s registrací a jeden smyšlený *1*
jako sekundární znamení, nikdy nepouživám tři vykřičníky a víc, protože jsem duševně zdravý *3* -
-
*14*
-
-
ok, takže jsou tu odteď dva Majklové, ten s registrací, a pak troll co se chová jako blázen, rozeznat to jde naštěští snadno *4*
-
-
-
-
-
asi tak +
-
-
-
-
ja nechapu jak takovy mega firmy jako Sony a Mikroměk nemaji tohle zabezpeceny a hackne je kazdej c*racek.Ze se tohle nestava na steamu třeba, evidentne to zabezpecit jde. Kdyby se jim to stalo poprvé tak nereknu, ale pokolikáté tohle uz je? navíc přes vanoce, to je ostuda neskutecna, za tohle by měli kompenzovat jak vztekly..amateri..
-
-
To jim hackujou pc hráči pomocí pc, konzolisti by se nikdy klávesnice nedotkli, takže musí hackovat pomocí gamepadu.
-
Steam byl nšdostupny taky a kdyby na nej nekdo zautocil masávnám DDOS utokem, tak se zhrouti taky. Nejedna se hack, ale pretizeni sluzby a obrana proti masivnim DDOS utokum neexistuje.
-
-
ale existuje..kecko..
-
-
Samozřejmě, že neexistuje. Přemýšlej trochu, proboha. Akorát se ztrapňuješ.
-
Tak napis navod ako predist DDoS utokom do Sony a MS a do konca zivota nemusis pracovat :-)
-
-
-
-
Vzkaz pro Majkla: Prosím zhnij všichni si to přejí *3*
-
-
přejmenuje se zpátky ne he/he a půjde prudit pod svým jménem
-
-
he/he ho, zmatenýho WC kašpara
-
-
-
Tak to je minimum čo by mali spraviť... Microsoft vyzerá že ani to nedá čo je smutné kedže tých 5 dní niečo aj stálo z toho goldu/PS+... za tie peniaze čo sa platí na ten MP na konzoliach by mohli tie opice čo im robia ochranu siete nahradiť niečim schopnejším čo by aspoň zabránilo detským DDoS útokom od 30 ročných noliferov
-
-
X1 na tom nebyl tak špatně PS4.
-
-
Nevsiml jsem se, ze by to uz fixnuli. Do PSN se sice "prihlasim", ale zadnej konfirmacni mail mi neprijde takze mam furt smulu.
O ty pseudosatisfakci radsi ani nemluvit... -
-
Asi delas neco blbe, ted uz to opravdu vsem funguje. I ty konfirmacni maily.
-
-
Mno ted sem to zkousel znova a dosel sem k zaveru, ze uz nemam co delat blbe a asi budu muset zkusit customer support, protoze at delam co delam prez ps4ku se tam proste neprihlasim.
Uz me to vcelku se*e *16*
-
-
-
Sony vzkazuje hráčům https://www.youtube.com/watch?v=uhM_NNxdOCA
-
-
Docela by mě zajímalo, co minulé vánoční svátky vzkazoval steam, když nezvládl nápor přihlašujících se uživatelů a padal a padal...
-
-
Spadl jednou. A ono to bude taky tím, že počet aktivních uživatelů v jednu chvíli je tak 10 krát větší jak Sony a MS dohromady.
-
-
Myslím, že to tehdy byla dvoudenní záležitost, ale to je celkem jedno. Pointa byla, že se nikdo nebavil tím, že se pcčkáři nedostanou ke hrám zrovna o svátcích...
-
-
No on je rozdíl. Když spadne Steam, jede mi offline khihovna a když dostanu nové pc, tak ho nemusím registrovat jako v případě kopnzolí, které si může tak vybalit a dívat se na ně.
-
-
Myslím, že ani jedna strana konfliktu si co do debility nemá co vyčítat. Vy máte Hnisavce a spol. a my máte také své hráče na šachovnici.
-
To vím, ale že by to byl onen důvod těch rádoby vtipných poznámek ze strany pcčkářů???
-
-
-
-
nevim, zkus se zeptat Newella
-
-
-
sakra, kdo jim dovolil použít mojí fotku na obálku ??!
-
-
Minimalne do najblizsej tlacovky Obamu plati, ze ide o Kimovu fotku.
-