Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo a hru si ze storu uz nikdy nekoupim.vzdy jen krabicovky.duvod?podal se mi ps3.mel jsem tam hry ze storu red ded redeption.atd.koupil jsem si novy ps3 prihlasim se na svuj ucet a zjistim ze nemuzu zadnou ze zakoupenych her stahnout.ponevadz jsem deaktivoval svou ps3.a jak jsem to mel udelat,kdyz byla rozbita z toho jejich slavnyho internet prohlizece.proto vzdy budou a jsou krabicovky.jednoho dne vypnou servery na ps3 a co me zbude vruce.absolutne nic.kamarad mi pres stor nemuze pujcit svoji hru a ja jemu taky ne.takze na nic.ps plus se vyplati ze si muzu za par korun zahrat hry,ktery bych si nekoupil.clovek myslel ze kdyz to je digitalni cestou ze ty hry budou levnejsi z duvodu nehmotneho vlastnictvi atd.aspon o 400kc.ale ono to je jeste drazsi nes krabicovky.v tomhle budoucnost nevidim.jestli ps4 nebude mit krabicovky tak ho nechci! *10* *16*
  • at tam daj radsi nakou video pujcovnu a ten widzone.ten hudebni program.a konecne ten conter strike!!!!!a budu radsi!kcemu novej stor bez novych veci.a novy internetovy prohlizec.je to snim cimdal horsi seka se ps3 a furt na me pipa pri restartu.rikali ze je to tim ze je ps3 pres wifi,ale ono to dela i pres kabel.duvod?kradou mu pamet.vsude moc reklam obrazku.a ten prohlizec to nezvlada.cekam kdy moje ps3 pipne na posled.proste uz na ten prohlizec nevlezu jinak mam po ps3 *16*
  • je to moc preplacany.neprehledny.kdyz chci stahnout demo,tak to je sileny.starsi byl lepsi.a stve me ze i v tom starsim nebyli vsecky dema po hromade.covek musel najet na plnou hru a pak vedle ni se ukazalo demo.a v sekci dema tam to demo nebilo.v sekci hry at jsou hry.v sekci dema at jsou dema.kliknu stahnu nazdar.na serepeticky kaslu.hlavne at je vsude presne tam co ma bejt.a ne ze demo bude v plny hre.a ne v sekci demo.
  • Tak to vcera vecer nahodili a zatim je to zbugovany. Seznam koupenych veci je snad jeste horsi nez byl, neukazuje se co mam koupeno, nepozna to, ze mam psn+ a nektere veci nejdou ani koupit. Obavam se, ze Sony bude mit na psn poradny propad v trzbach.
  • Malleth
    Už to jede
  • Prekvapive to neni... Kdyby jste videli jak tahle EU particka okolo PSN pracuje, nedivili byste se. Jedine co delaji je, ze sedi v kancelarich a odepisuji na fora a doufaji ze se vse udela za ne. 3 mesice mela polovina lidi ikony v PSN + cerne ze neslo kliknout a stahnout tak hry zdarma... Trvalo 3 mesice nez vsechny tyhle ikony presunuli do jine slozky kde videt byly...
    Counter Strike: Global O. melo SVETOVY start 21 zari...EU PSN to doted nema a Valve se vyjadrilo ze to neni jejich chyba, ale nulova snaha ze strany tyhle "particky" (pry jim jeste ani nezavolali) a pokud na to nekdo poukaze na blogu/foru tak to okamzite smazou nebo napisou Pracujeme na tom (na cem omg? USA PSN to tam ma uz mesic).
    Velky vtip jsou take jejich informace o "budouci" aktualizaci obchodu. Ta je kazdou streda mezi 4 a 5 hodinou (u nas) a vetinou vypusti ten jejich Heads Up hodku predem, kdezto amici to maj den az dva (a to jeste vetsinou po uverejneni polovinu mazou pac zapomneli ze se na to vysrali a nedomluvili to)
  • Mohli by skor spravit Slovensky PS Store...
    • aaa načo ti bude?
  • Ještě že se vrátili k předchozímu vzhledu .... chvíli jsem to nové zastihl fungovat a to roletové rozklikávací menu po straně mi přišlo ještě nepřehlednější a neohrabanější než to staré. Ale předpokládám, že tam to nové brzy nacpou, až to vyladí ... třebas to po bližším prozkoumání bude lepší, ale na první pohled se to nezdálo.
  • spoock
    lepší přehled ve věcech, co jsem si koupil, to by bylo terno
    • Presne, potom aby nebyl bily text na bilem pozadi a zbytek mohou nechat jak je, vyhovuje mi.
  • Sony se musela vratit ke staremu PS Storu v den uvedeni noveho kvuli technickym problemum.

    http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-17-new-ps-store-launch-issues-force-sony-to-revert-to-old-store

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit